Reklama

Reklama

Spiderhead

  • USA Spiderhead (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Vězeň zavřený v supermoderní věznici začíná pátrat po tom, k čemu má vlastně sloužit droga na ovládání emocí, kterou testuje pro geniálního farmaceuta. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (210)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Velice současné téma o lidské poslušnosti a našich ovladačích, ale v nekonzistentním kabátku, navíc bohužel s dost mdlým závěrem. Scénář zvolí laciné utíkací zakončení, místo toho, aby zkusil něco odvážnějšího. Přitom je to dlouhou dobou zatraceně slibné. Hemsworth si svou netradiční polohu vychutnává. Kosinsky točí líbivě, nádherný design vězení i okolní příroda, krása. Malinko naivně jsem si myslel, že bude chtít u menší produkce u Netflixu více experimentovat. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, režisérska taktovka nesklamala, ono ani ten ríbeh nebol úplne zlý, niektoré dialógy mali naozaj hlbšiu podstatu a zmysel ako sa na prvý pohľad zdalo ale predsa len, ten záver mohol byť zvládnutý vo veľkom štýle...a ak nie vo veľkom, tak vo väčšom určite. Tých 50% je naozaj krutých ale na druhej strane červené čísla to tiež nie sú... ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

První polovina, byla fakt našlapaná - úvodní vtípky, skvělá hudba, sex pod vlivem drog, krásné prostředí, ve kterém se nacházelo zajímavé vězení a jedna dost solidní, napínavá scéna, která neskončí dobře. Pak to ale začalo být strašně ukecaný, zamilovaný a finále dost urychlený. Chris perfektní, celkově to nebylo úplně špatný, film mi dost rychle utekl, solidní jednohubka, ač každý asi čekal víc. (600. hodnocení) ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

A do prdele, tady se něco nepovedlo podle očekávaní. První hodina funguje celkem dobře, no poté je to urychlené klišé jako prase. Nejlépe by to fungovalo spíše jako seriál, protože na délku stopáže filmu je téma hrozně vcuclé a ke konci působí až moc hloupě. S očekáváním, že odejdu s pocitem ukojení mé potřeby vidět něco kulervoucího s pokusy na lidech, které dojdou až do bodu šílenství, jsem odešel od Netflixu spíše s pocitem zrušení předplatného. Absolutně nevyužitý potencionál zahozený do hajzlu. Ta třetí hvězda je čistě za Chrise, kterej celej film drží aspoň v tom průměru, bez něho by to bylo určitě za dvě. Miles Teller je taky super, ale vím, že se svým hereckým nadáním má rozhodně navíc. Velká škoda... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Klasické téma o drogách, co mohou změnit svět k lepšímu...dystopickému. Od Kosinskiho jsem čekal lepší film, navzdory zdejším nepřívětivým komentům. Snímek se neuvěřitelně táhne, a tak se zdá být ještě delší, než je. Jenže není pomalý artově, prostě mu chybí náboj. Jakmile dojde na stříkající krev, napětí zajiskří a divák očekává konečně jízdu. Jenže vše se vrátí do starých kolejí - tlachání, tlachání, rádoby filosofické úvahy....a prázdno. Nejlepší je tak slušivý vizuál a hlavně hudba, kde mne potěšilo retro (které už vždy taky nemusím). Supertramp (The Logical Song), Thomas Dolby (She Blinded Me With Science), Roxy Music (More Than This) a Blitzkrieg (Blitzkrieg). A Hemsworth se sice snaží, ale asi by měl raději zůstat u Thora.... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Přestože Mark Paguio ztvárňuje postavu „Verlaine“, je po celou dobu filmu oslovován jako „Mark“ (hercovo skutečné křestní jméno). (BMW12)
  • Důvodem Jeffova (Miles Teller) uvěznění ve Spiderheadu je řízení pod vlivem alkoholu, které má za následek nehodu. Miles Teller často hraje postavy, které jsou účastníky nebo téměř účastníky dopravních nehod. Je to vidět v jeho předchozích filmech Krev šampiona (2016), Kouzlo přítomného okamžiku (2013) a Králičí nora (2010). V některých případech to pomáhá zmírnit nebo vysvětlit pohled na jizvy na jeho tváři, které má z autonehody ve skutečném životě. (BMW12)

Související novinky

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (více)

Hemsworth, Smollett a Teller v nové sci-fi

Hemsworth, Smollett a Teller v nové sci-fi

01.10.2020

Režisér Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick, Nevědomí) si vyhlédl další projekt. Podle serveru Deadline filmař nyní chystá sci-fi Spiderhead pro streamovací službu Netflix. Děj filmu je přirovnáván ke… (více)

Reklama

Reklama