Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eddie Murphy v akční sci-fi komedii o Měsíci plném hazardu.  Píše se rok 2087. Na Zemi byly zakázány všechny druhy hazardních her, a tak se novým rájem všech vášnivých hráčů stal Měsíc, kde začaly růst kasina a herny jako houby po dešti. Jeden z mála prosperujících podniků, kde je hazard zakázán, provozuje dobrodruh a pašerák Pluto Nash. Když však odmítne návrh Rexe Cartera, který chce jeho podnik koupit a proměnit v doupě hazardních her, dočká se odplaty. Podnik exploduje a v následné přestřelce se podaří uniknout jen Plutovi, zpěvačce Dině a starému robotovi Brunovi. Rozhodnou se odhalit pravdu o Carterovi a jeho zločinech, současně však musejí prchat před jeho zabijáky. Ani úkryt na odvrácené straně Měsíce jim nepomůže, a tak skončí v Carterově sídle. Pokud Pluto něco rychle nevymyslí, zemřou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

mustafa 

všechny recenze uživatele

Je to špatný film. Příšerné sci-fi, ještě horší komedie. Na druhé straně mi to přišlo rozhodně vtipnější a lepší než oba Zamilovaní profesoři. Po vizuální stránce je film celkem pěkný. Jenže scénář musel napsat opravdu duševně chorý člověk. Spoustu stupidností, naprostá nenávaznost, žádná logika a to vše téměř bez vtipu - výstižná slova k scénáří filmu Pluto Nash. Já osobně Murphy nesnáším (až na Osla ze Shreka) a v tomto filmu mé antipatie vůči němu ještě zvýšil. Zůstává rozum stát nad tím, proč role v tomto filmu přijali takoví herci jako Pantoliano, Guzmán nebo Cleese. Jedinou odpovědí na tuto otázku je zřejmě tučný rozpočet. No, nezbývá než dodat, že znovu bych tento film nechtěl vidět ani za prachy, byla by to opravdová ztráta času.. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Další Eddieho film, který je / byl propadák. Tentokrát jeden z největších propadáků filmových dějin. Film celkově není nijak zvlášť špatný, viděl jsem mnoho horších filmů, ale prostě ten rozpočet 100 mega je lol. Ten měsíc není bůhvíco extra, pokud jde o efekty, ale asi prostě vyrobit krabici s holoxichtem není jen tak... ()

Reklama

pravo odpad!

všechny recenze uživatele

Eddie Murphy ma lepšie snímky i horšie a tento považujem za tretiu kategóriu. Je to tak zlé, že som to chcel vypnúť, no ale v kútiku duše som stále dúfal, že sa to zlepší a ono nič, Humor nula bodov, príbeh nula bodov, herecké umenie- nemalo sa ako prejaviť atď. Vraj to stálo 100 melónov, tak o tom sa už naozaj dá povedať najhoršie vyhodené peniaze. ()

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Bože Eddie do čeho jsi to zase vlezl! To, že už netočíš libový komedie na to jsem si zvykl ale už nějakou dobu střídáš ty alespoň průměrné filmy s příšernostmi tohoto typu, to už asi bude smutná pravda! A je to čím dál častěji! Tohle je trapný superbrak který je ztrátou mého drahoceného času. Lituji lidi co za Pluto Nash zaplatili lístek do kina. Kdybyste ty prachy za vstupenku rituálně spálili na počest rozloučení s Murphyho hereckou kariérou, udělali by jste líp! 1* za 18% ()

Hansolo35 odpad!

všechny recenze uživatele

Ufff, tak to je fakt masakrozní bejkárna. Všichni padouši jsou bílí a k tomu jeden šilhavej albín. Zbytek osazenstva jsou sice většinou černí pašeráci a zloději, ale jsou to ti "dobří". To by člověk ještě přežil, ale děj je fakt ubohý, vtipy nulové, efekt žádné a jako třešnička na dortu reklama na budoucí prezidentku USA Hillary Clintonovou. No, v tomhle propadáku jí reklama nebyla zrovna platná. To je jediný plus filmu. (Trump tu má pouhou realitní kancelář) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme sa objavil aj Alec Baldwin, ktorý však v záverečných titulkoch nefiguruje. (Svadbos)

Reklama

Reklama