Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (271)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Ze Sandlera bude ještě nakonec slušný herec. Jeho komedie mě moc nebaví, ale v téhle vážnější poloze mi seděl o dost víc. Sportovní filmy jsou moje slabina, takže v okamžiku, kdy jsou alespoň průměrné, tak mě budou bavit. Na druhou stranu je třeba říct, že Hustle s klidem nad tím průměrem vyčnívá a to nejen díky Sandlerově postavě skauta. Je to správně namíchaná kombinace dramatu, neokoukaného sportovního prostředí a těch správných klišé. Většina sportovních filmů trpí na to, že sportovní záběry za moc nestojí. Tenhle takový problém nemá, protože se tady sešla plejáda současných i bývalých hvězd basketbalu. Dokonce i hlavní hrdina je profi basketbalista, takže mu spíš lidi budou vyčítat neherectví. To znamená, že fanoušci basketu si užijí film ještě o něco více. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tradiční schéma jednoho sportovního úspěchu, leč krásné zahrané i zrežírované, plné emocí a dobře plynoucí. Rozhodoval jsem se nad 4 hvězdami, ale nakonec jsem dal plný počet, jelikož poslední dobou už není moc filmů, které by mě nadchly alespoň takto. Adam Sandler je tu jako ve všech dramatických rolích výborný, Ben Foster poslední roky ztratil takovou tu auru dobrého herce a hraje jen karikatury (a to jsem ještě neviděl Žižku). Jeden z nejlepších letošních filmů Netflixu, ač laťka je stále nízko. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Loved it. Adam Sandler dozrál  a jak na staré kolena většina herců stagnuje ( Willis a spol), tak Sandler zažívá slušný herecký rozkvět.  Mám rád tyhle motivační sportovní příběhy zero to hero, zatím mě vyloženě žádný nenasral a jelikož se objeví opravdu jen jednou za rok, tak si přítomných kvalit vážím dost. Dějově to sice není překvapivé, ale to vůbec nevadí. Film má srdce, náboj, slušné dialogy, charismatické herce, emoce, napětí, sílu, energii, motivaci, humor, skvělou hudbu i napínavé zápasy ( především s ústředním rivalem, to byl dobréj hajzl). Pár hlášek v paměti utkví a celkově velmi příjemná podívaná ( fanoušci basketbalu budou hotoví ještě o hvězdu více). 8/10. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nemôžu ťa zabiť, ak si už mŕtvy. Civilný Sandler znova ukazuje, že nie je len tvorcom blbých komédií. Jeho Stanley je životom skúšaný snílek, ktorý túži robiť veci poriadne. Samozrejme, že film buduje tradičnú šablónu nádeje a vykúpenia, ale Zagar v rámci réžie baví drobnými detailmi, ktoré to posúvajú niekam inam. Či už sa jedná o montáž tréningu, ktorá je celá robená veľmi hravo a s veľmi pekným prechodom, tak aj v rámci finále, ktoré má omnoho väčší presah a nepôsobí, ako päsť na oko. V zmysle, že finále nie je trápne, cukrové ani emočne zdierajúce. Je krásne zmotivované a fungujúce v rámci tak krásne budovaného vzťahu medzi ústrednými postavami. Pri takýchto filmoch to zaváži. Pretože to ukazuje obrovský priestor pre hravosť a pre snahu byť v rámci žánru iní. Dá sa to. A vďaka tomu ten film funguje. Doslova z neho cítiť, aká to bola pre všetkých zúčastnených srdcová záležitosť. Poctivá šablóna bez jediného zlého miesta. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Šablonovitá, tisíckrát viděná inkluzní telelimonádička a neherecká příležitost pro všechny ty „hvězdy“ National Black Association, na něž už nezbyl animák ani v novém Spejsdžemu, o zakřiknutém talentovaném venstraníkovi, který pořádně potrénuje a vynikne, tentokrát snad v tom nejnudnějším od dob vynálezu kolektivních sportů. Tedy možná těsně po curlingu a vodním pólu. Ve sportu, který se stal ve Spojených sráčích nechutným pseudoprivilegovaným ZOO a nástrojem vykořisťování, ponižování a zneužívání talentovaných astrofyziků z BLM zkurvenými rasistickým bílými hubami, jež tyjí na jejich úkor a jejich prostřednictvím vnucují méně talentovaným ghettovým bratrům, co nedostali rovnou šanci prodriblovat se tím tolik xenofobním a segregačním školstvím třeba až k maturitě, a slaboduchým bílým raperům hnusné, nevkusné a nepraktické homotenisky, ve kterých se jim zapařují a mykotizují nohy. Šablonovitá, tisíckrát viděná inkluzní telelimonádička, ovšem vcelku průměrně zábavná, a kupříkladu mnohem záživnější než to Bradovo dvouhodinové statistické flusání do kelímku, s překvapivě sympatickým a výjimečně netrapkujícím Pískařem v roli mámtovpičistického lovce mouřenínů a bílých mutantů s růstovými poruchami, zkoušeného a zklamaného životem zejména proto, že má doma odpornou stokilovou, ale zato řádně emancipovanou čokomachnu. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Stanley (Adam Sandler) má na sobě tričko s nápisem „Federal Donut“, což je skutečná filadelfská restaurace proslulá nejen koblihami, ale také smaženým kuřetem. Federal Donut má také pobočku uvnitř Wells Fargo Center, kde hraje tým 76ers. (LUKICKK)
  • Podľa pôvodného scenára mal Adam Sandler nájsť zázračného hráča v Číne. Pod tlakom Netflixu, ktorý nemá svoj biznis v Číne, sa lokácia zmenila na Malorku. (megajalec)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama