Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (271)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Fajn film, ale prečo je tak vysoko v červenom (zatiaľ) netuším. Jedine preto, že u Sandlera je dobrý film už raritou? Zároveň to pre neho bola aj srdcovka, lebo je zanieteným fanúšikom basketbalu. Ale filmy typu from zero to hero sme tu mali už veľa a neviem, v čom je tento lepší. Akurát, že v ňom hraje pár hviezd NBA. Aj to slovo hviezda je prisilné slovo. Ale vždy si na konci človek povie: už som to niekde videl. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sportovních příběhů už byla celá kopa, ale jak to tak vypadá, tak nikdy jich není dost, aby jste se jich přejedli. Navíc zde je v hlavní roli civilní Adam Sandler, který je v tomto ohledu vždy skvělý a celé je to směřované na fanouška NBA, přičemž i nefanoušek si najde pár hezky zpracovaných životních dramat. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

V těch záverečných titulích je vlastně odpověď proč se mě film líbil. Adam Sandler má basket rád o tom nemám pochyb a podle toho je film natočen. Jistěže není nějak objevný pokud jde o hlavní postavu a jeho příběh a vlastně ani vedlejší, tedy tu co hraje Adam, ale působí to upřimně a člověk jim fandí a btw. Adam v dramatičtějších rolích se mě líbí mnohem víc než v komedií, má charisma a možná budu jedinej na csfd, ale myslím si, že hrát umí, pokud k tomu má adekvátní filmvou postavu ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(8/10). Už delší dobu si všímám, že Adamu Sandlerovi daleko více sedí vážnější role, než právě ty komediální, díky kterým se proslavil. Po Uncut Gems stojí celý film opět na jeho hereckém výkonu a zvládl to bravůrně. Sportovních filmů je nespočet, ale já osobně jsem jejich velkým fanouškem. Po shlédnutí takového filmu by člověk mohl hory přenášet. Basketballový příběh je už taky několikrát použitá látka. V hlavě se mi vybaví perfektní Coach Carter se Samuelem L. Jacksonem. Proto jsem byl zvědavý s čím Netflix a momentálně jejich dvorní herec přijdou. Světe div se, Adam to opět dokázal a získal si mě společně s celým filmem. Příběh obrovského talentu, který byl ukrytý na ulici je samozřejmě obrovský kýč, ale já jsem hlavnímu představiteli fandil od první minuty. Na druhou stranu Bena Fostera jsem nenáviděl od prvních minut na scéně. V konečném důsledku jsem velmi spokojený s tím, co nám Netflix naservíroval. Mám z toho fakt dobrý pocit a to nejsem ani nějak velkým fanouškem basketu. Věřím, že když nějací nadšenci uviděli na scéně třeba takového legendárního Shaquille O'Neala, tak museli chrochtat blahem. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(93/2022) / Sandler síce robí furt to isté a tvári sa dokola stále rovnako, ale priznávam, že mu to dosť žerem poslednú dobu. Už v Uncut Gems ukázal svoju dramatickú tvár. Hustle síce nie je tak dramatický film, rozhodne sa ale nejedná o komédiu tzv. sandlerovku. Hustle je jednoducho povedané basketbalový Rocky. So všetkými klišé čo k tomu patria a mne sa žiada povedať chvalabohu. Ešteže nikoho nenapadlo vymýšľať s originalitou. Správny športový hero film má proste svoje pravidlá. (8/10) ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Stanley (Adam Sandler) má na sobě tričko s nápisem „Federal Donut“, což je skutečná filadelfská restaurace proslulá nejen koblihami, ale také smaženým kuřetem. Federal Donut má také pobočku uvnitř Wells Fargo Center, kde hraje tým 76ers. (LUKICKK)
  • Natáčení začalo ve Filadelfii v říjnu 2020. Natáčelo se i na Croatesville Area High School v Pensylvánii. (Cever)
  • Představitel Boa (Juancho Hernangomez) byl v době vydání filmu profesionálním španělským basketbalistou hrajícím za národní tým a za Utah Jazz. V NBA oblékal dres dalších 4 týmů (Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves, Boston Celtics, San Antonio Spurs). (ArsenalEagle)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama