Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 16

Recenze (667)

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Soubor vtipů všech kvalit, parodických výlevů, vkusu i nevkusu, minulosti, přítomnosti a budoucnosti, postav mrtvých, zapomenutých nebo odepsaných. To všechno v junkyardu referencí, metafor a easter eggů. A tak sledujeme šílenou sebeparodickou kaši, která je všim a zapomíná přitom bejt hlavně filmem. Dynamika mezi Deadpoolem a Wolverinem téměř neexistuje, režie postrádá nápaditost a scénografie kreativitu, CGI a digitální krev je všude a soundtrack to spíše kurví. Napotřetí to prostě nefunguje, protože se vypustila filmařina. Teď už je to jenom čistě vypočítává, samoúčelná reklamní kampaň pro kina s biblickym úkolem - nechat ožít Marvel. A tak do multiplexů zase přijdou davy uctívačů, sociální sítě budou praskat pod náporem radostnýho hejkání a položí to základ pro budoucí filmovou degeneraci (vaše hodnocení je vrcholem fanouškovskýho pokrytectví). Minimálně do devadesáti! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Já toho Deadpoola prostě žeru ! :) Šíleně zábavnéj námrd narvaný hláškama, zábavnýma cameama a hezky brutální akcí, co víc si divák od letního blockbusteru může přát ?? Jako bonus je tu ještě návrat oblíbené postavy Logana, kde Hugh Jackman doručí i slušné herectví. Má to boží soundtrack, Shawn Levy si vybral nejlepší moment v kariéře a servíruje zábavné eye candy momenty ( Hned opening akční sekvence jak z Mortal Kombat) a takový fight Deadpoola a Wolverina v autě či fight s hromadou Deadpoolů, tak to byl peak jak prase ( Brutální nátěr s úžasnou kamerou sledující celý tenhle masakr z povzdálí). Camea jsou velmi zábavné a potěší, záporačka je však trochu slabší a příběhově to Marvel zas tak moc nikde neposouvá a myslím, že Deadpool spásou nebude, spíš se obávám, že půjde o poslední hezkou tečku za Marvelem. Hlášky jsou opět strop  a těším se na druhou projekci, ať je všechny můžu pořádně pobrat, protože ta kadence je šílená a intenzivní. Tady jsou všechny ingredience, které ve filmech miluji, takže o mém hodnocení je dávno rozhodnuto. Nicepool a ten ošklivéj pes byl top ! 9/10. ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Není to taková šleha, ale vlastně jako je! Dost! Po digi katastrofách Quantumania a MARVELS se tady opatrně našlapuje v nemastných, neslaných lokacích, hlavně aby to nebylo moc CGI. Naštěstí je ten fanservis natolik silný, že to tolik nevadí. Hlášky lítají vzduchem, krev cáka do všech stran a nostalgie po prvních a druhých X-menech je v závěru na 120%. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Asi se vyplatí jít na tohoto Deadpoola s nějakou základní filmovou znalostí, zejména "marvelovek, protože nejvtipnější pasáže jsou právě ty s odkazy na jiné filmy, hrdiny či camea herců. Sprosté dialogy by sami o sobě u mě totiž jako humor neobstáli. Pokud jde o akční pasáže je jich tam docela dost, ale přišlo mě, že vše už bylo viděné a mnohd yi v samotných předchozích "deadpoolech" lepší. Pokud jde o postavy nejvíc se mě líbila Emma Corrin jako Casandra měla v sobě zajímavě rozložený zlo s krutostí, které v kombinaci s jejíma schopnostma z ní dělali svini prvni kategorie. Neříkám, že je chyba si na film zajít, to určitě ne, jako zábava může pro určitý typ publika fungovat, ale když už jsem u kategorie blockbuster léta, tak volím zatím Twisters. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem dal šanci Marvelu v kině a zas dlouho takovou chybu neudělám. Pořád stejná nenápaditá mizérie multi/meta/časo vesmírů 🤢. Pár vtípků/narážek se sice povedlo, hodně pokusů o ně těžce nepovedlo a jádro dalšího z nudné řady meta příběhu je děsný hovno protáhnuté mnohdy hodně nezáživným sprostým kecáním. Kdyby tak to X universum radši umřelo a mrtvé zůstalo mrtvým. Takhle je to furt nějaký oslí můstek pro spojování variant a variantů. A k tomu bitky hlavních nesmrtelných postav na nějakou známou písničku = samá digikrev a absolutně bez napětí a gradace, jen rádoby atrakce. U tohoto si strčí ruku do kalhot potahat si jen opravdový nerdi. Lituji, že jsem do toho taky investoval, takhle se těch časovýtokových čuripind nezbavíme. Disney sice vydělá, ale souhrnně ani s tímto duem D&W nenastal absolutně žádný posun k lepším filmovým zážitkům. 💩💩 ()

Galerie (54)

Zajímavosti (76)

  • V prvom nástrele scény s Happym Hoganom mali byť všetci šiesti pôvodní Avengeri. S Deadpoolom mal prísť aj Peter, ktorý v pozadí jednoducho zdvihol Thorovo kladivo a následne ho položil naspäť. Keď Avengers odmietnu Deadpoola, ten sa pokúsi Mjollnir zdvihnúť sám, ale neuspeje. Následne sa snaží presvedčiť Kapitána Ameriku aby začal nadávať. (Ingtar2)
  • Přestože byl film určen pro diváky od 17 let, Ryan Reynolds (Deadpool) přiznal, že jej ukázal své 9leté dceři a 70leté matce a že se jim oběma líbil. (catnipped)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Reklama

Reklama