Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (187)

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Seriál Ahsoka se těžko hodnotí, jelikož to není tvorba určená mainstreamovému divákovi a i k tomu v hodnocení přihlédnu. Marketing byl víceméně lživý, když tvůrci říkali, že se na seriál budete moci podívat i bez znalosti jakékoliv tvorby... jelikož ta je k pochopení ději naprosto nutná. Rebels člověk bez znalostí Clone Wars i pochopil, byť mu plno narážek uniklo, ale tohle je už další projekt v řadě, kdy se skutečně dá nazvat pátou sérií právě zmíněných Rebels. Je jinak trochu komické, že v celém seriálu je mnohonásobně více soubojů se světelnými meči než v celé sequelové trilogii... a bohužel choreografie je strašná nuda. Taková postava Marroka je tu taky víceméně jenom proto, aby pár "cool" soubojů odbojoval, jelikož Filoni očividně neumí nebo nechce psát dialogy... všechno totiž řeší mečem a je jedno, zda je to mezi hrdinou a padouchem nebo hrdinou a vizí jeho mistra, kde byste nějaký hlubší dialog očekávali. Proti hereckým výkonům nic moc nemám, kdy mě spíše uchvátily nové postavy Baylana a Shin a potom pochopitelně Thrawn. Určitě je to funkčnější seriál než poslední řada MandaBoba Fett nebo Kenobi, ale má taky spoustu nedostatků. A nepřístupnost pro diváky je asi ten největší z nich. Hodnocení: 70 % ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vlastně mě mrzí, že Filloni nezačal přepracováním Clone wars a Rebels do hrané podoby, protože mnoho lidí přijde k Ahsoce s čistým štítem a třeba já na ty animáče nikdy koukat nebudu, leč ocenil bych celý hraný příběh. Nicméně se v podstatě jedná o pátou řadu Rebels, samostatně to víceméně funguje a pokud se přenesete přes domnělou woke agitku, dostanete výborně vypadající seriál (Dave Filloni s novou technologií umí lépe pracovat), s fajn hrdinkou, Rosarii Dawson jsem si nakonec docela oblíbil. Není to žádná must see šleha, co by měl každý vidět jako byla tehdy první řada Manda, ale pokud se seriál SW budou ubírat tímto způsobem a sledovanost bude dostatečná, já si na to vždycky čas najdu. Jen bych ocenil už konečně nové příběhy mimo časové období hlavních 9 epizod. ()

Reklama

Good Luck 

všechny recenze uživatele

V tom seriálu mě nejvíce zaujaly postavy záporáků v roli Raye Stevensona a Ivanna Sachno, které byly zajímavě napsané i zahrané a stále kolem nich je taková trochu záhadná mlha a pokud se budu dívat na další sérii, tak bych je tam chtěl vidět... Také byly super efekty, takový standart v rámci Star Wars... Ale líbilo by se mi více, kdyby to bylo o něco syrovější a reálnější... Trochu mě začínají nudit, takové ty upovídané scény, asi ve mě seriál nevzbudil dostatečný zájem o tuhle výplň... A... stává se z toho taková disneyovka, je to už spíše taková vesmírná pohádka... Chtěl bych tomu dát 4*, protože se jedná o star wars a líbilo se mi to o něco více, než filmová trilogie s Rey, ale není to seriál, který bych si toužil pustit znova (.... teda asi až na nějaké scény, které mě zaujaly) a na který bych se nějak výrazně těšil... ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Rozporuplny serial. Na jednej strane kopec veci bavilo, na druhej vobec. Ahsoka v podani Rosario s monotonnym prejavom super. Ray Stevenson a jeho linka, super. Skoda ze uz medzi nami nie je. Thrawn ako arci zaporak do buducich dielov fajn. Akcia tiez dobra. Ale carodejnictvo ma v SW moc nebralo. Ahsokina padawanka je otravna a skor ma srala. A ani hladame Ezru ma az tak nebralo. Celkovo pozeratelne, Mando bol lepsi. Davam tak 65% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Není to špatné. Určitě lepší než Obi nebo Boba. Ashoka ale hodně navazuje na seriály, které znám jen z doslechu. Tak nějak si jede to svoje aniž by myslela na nechápající diváky, kteří jsou spokojeni s akcí a výtečnými trikovými záběry, ale neudělali si domácí úkol. Nabízí tak spoustu super věcí včetně zombie Stormtrooperů nebo nakousává tajemství jiné galaxie. Osobně mi hodně vadily nepromyšlené detaily, kdy se některé věci dějí prostě jen aby dostaly charaktery tam kde je Filoni potřebuje mít. To že to nedává úplně smysl je věc vedlejších. Na pokračování se rozhodně těším. ()

Galerie (182)

Zajímavosti (58)

  • Veškeré zboje klonových vojáků jsou vyrobené. Poprvé se tak nejedná o CGI a pokračuje se tak v trendu, který zavedl Obi-Wan (od r. 2022) s 501. oddílem v rámci Chrámu Rytířů Jedi. (Veskoslav)
  • Natáčení začalo 9. května 2022. (KGBelik)
  • Brána Eye of Scion je taková slovní hříčka. Scion má v angličtině ekvivalent v podobě Heir, což je samozřejmě odkaz na první knihu „Heir to the Empire“ („Dědic Impéria“). (Veskoslav)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama