Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (187)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli má být Filoni považovaný za spasitele SW kvůli tomu, že píše mizerné scénáře, tak to potěškoště. Na druhou stranu, čemu se divit u člověka, který svou éru začal stvořením tak obskurní sračky, jakou byl pilotní film Klonových válek. Chudák Ahsoka! Tenhle seriál totiž má dobré postavy a zajímavé konflikty v rámci zavedených SW pravidel, taky má úžasný soundtrack a efekty, ale dál už nic moc. Jako blesk z čistého nebe přijde jen pátá epizoda, jejíž završení s purrgily vyvolává masivní porci fascinace, úžasu a dojetí z něčeho až mystického - téhle jedinečné chvíli se seriálu ovšem už nepovede znovu byť jen přiblížit. První série je vesměs plastikový produkt s odstředěnou duší, jehož prázdnota se dá "omluvit" snad jen tím, že bude pokračovat dalšími deseti sériemi s obsahem pro série tři. Win-win jak sviňa, fakt - ale rád se nechám překvapit. RIP, Ray. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Filoni to rozjel ve velkém stylu a ukázal, že po všech těch zpackaných Boba Fetech a Obi Wanech mají Star Wars přeci jen budoucnost, pokud dostanou šanci tvůrci jako on. Ač sem to úplně nečekal,tak sem v Ahsoce dostal po Andorovi další výborný SW seriál s hned několika naprosto fantastickými momenty a skvělými postavami. Jestli má Ahsoka nějaké mínus, pak je to fakt, že jde vlastně o přímé pokračování Filoniho animáků, takže kdo neviděl Rebels a ideálně asi i Clone Wars tak se bude prostě muset smířit s tím, že se tu nikdo nebude obtěžovat s tím něco vysvětlovat. Filoni počítá s tím, že divák zná postavy, vztahy mezi nimi a samozřejmě i události, které je dovedly až sem, což ne vždy platí (třeba u mě) a může to být občas docela matoucí, Samotné finále série je po několika kulervoucích epizodách pak lehčí zklamání. Některé souboje nepůsobí úplně dobře a osobně mě mrzí, že od určitého momentu úplně zmizí postavy Baylana Skolla a Shin Hati. Hlavně Stevenson je tady totiž naprosto skvělý a bude hodně chybět...80% ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Rozporuplny serial. Na jednej strane kopec veci bavilo, na druhej vobec. Ahsoka v podani Rosario s monotonnym prejavom super. Ray Stevenson a jeho linka, super. Skoda ze uz medzi nami nie je. Thrawn ako arci zaporak do buducich dielov fajn. Akcia tiez dobra. Ale carodejnictvo ma v SW moc nebralo. Ahsokina padawanka je otravna a skor ma srala. A ani hladame Ezru ma az tak nebralo. Celkovo pozeratelne, Mando bol lepsi. Davam tak 65% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak beriem späť, že Mandalorian je najhorší hraný Star Wars seriál. Ahsoka je horšia. Pokiaľ som o Mandovi písal, že je skôr určený divákom kreslených seriálov, tak o Ahsoke to platí absolútne. Je tu kopa hlavných postáv u ktorých sa neobťažujú s nejakým ich predstavením, pretože ich predsa diváci seriálov poznajú. A keď nie, tak na vás všetky tie dojímavé scény v ktorých sa po rokoch stretne otravná postava A s totálne neznámou postavou B, nebudú vôbec fungovať. Na mňa teda nefungovali. Z hlavných postáv je peklo Sabine Wren, ktorá ma srala nonstop. Hera Syndulla je o niečo menej otravná ale má rovnakú chybu. Všetky tie pipiny kašlú na rozkazy a robia si čo chcú, lebo sú emancipované pipiny a len ony najlepšie vedia čo chcú. To že potom musia všetci napravovať, čo posrali je už vedľajšie. Celkom som si obľúbil aspoň Ahsoku, ktorá je z tých pipín najnormálnejšia. Ale najlepšou postavou je paradoxne chlap a to dokonca záporák Baylan Skoll, ktorý je nad vecou a ide si za svojím cieľom. Som zvedavý ako skon herca vyriešia. Ústredná zápletka ako sa dostať z jednej strany galaxie na druhú a späť je teda niečo fakt komplikované. Vau. Takže ten bezduchý dej sa snažia znova zachrániť kopou špičkovo prevedenej akcie. Ok, ale v Star Wars svete to je pre mňa samozrejmosť, takže tentoraz už hodnotenie 5/10 nepreklopím hore, ale smerom nadol. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Hodně jediovských soubojů s nezajímavými postavami. Opravdu pro fandy animovaných seriálů ze světa Star wars může být Ashoka svatým obrázkem, ale pro mě to je naskočení do desáté řady seriálu, kde jsou z mého pohledu nezajímavé postavy. Možná, až se v nějakém filmu/seriálu sejdou všechny ty postavy Mandalorian, Ashoka a další. ()

Galerie (182)

Zajímavosti (58)

  • Uniforma Thwarna (Lars Mikkelsen) vychází z německých nacistických uniforem. Zejména jeho kalhoty, čímž se zpátky odkazuje na původní trilogii, kdy Impéirum mělo k „nacistům“ velice blízko. (Veskoslav)
  • Poprvé se nám v hrané podobě ukáže tzv. Force Echo, kdy uživatel Síly může vyvolat obraz nebo vzpomínky místa pomocí Síly. (Veskoslav)
  • Poprvé můžeme naživo vidět Kapitána Rexe, CT-7567. Během druhého flashbacku jej vidíme v modifikované zbroji, která se skládá z Phase I a Phase II. Hlas mu propůjčil herec Temuera Morrison. (Veskoslav)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama