Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Recenze uživatele UncleMorty k tomuto seriálu (3)

Ahsoka (2023) 

Ahsoka na mě působí zvláštně, člověk opět najede na tu vlnu střídání silných/slabých epizod jen proto, aby následně dostal finále, které vlastně tak nějak vůbec nechtěl. Skvělých odkazů na Clone Wars a Rebels je tu mnoho, některé epizody jsou dokonce dokonalou esencí Star Wars. Ale Ahsoka má nějaký příběh, nějaký celek a ten celek prostě nefunguje, obzvlášť ne v závěru, obzvlášť ne v případě že to měla být ta slibovaná "jednohubka". Nelze se ubránit pocitu, že Disney opět zacítilo šanci a u Ahsoky se na poslední chvíli rozhodli připravit velkou pavučinu příběhů, které možná nějaký konec obsahovat budou, ale i nemusí. ()

Část 1: Mistři a učedníci (2023) (S01E01) 

Fanoušci Clone Wars a Rebels dostali od Filoniho ten nejlepší možný dárek, hranou a mnohem dospělější verzi příběhu, který vrátil do hry staré známé postavy. Na první epizodu excelentní rozjezd. ()

Část 5: Stínový válečník (2023) (S01E05) 

Upřímně nevím jak výš se dá posunout seriálová kvalita, aby to nepůsobilo jako milionový film. Filoni je mistr svého řemesla. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama