Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jediové dostihnou hlavní podezřelou z šokujícího zločinu. (Disney+)

Recenze (59)

Mianelia2050 

všechny recenze uživatele

Mám z toho dost smíšené pocity. Koncept je to zajímavý, ale scénář a herecké výkony… asi jediný pořádně podaný výkon byl mistr Sol (ostatně jak říkají všichni v komentářích výše i níže). Hudba je dost chytlavá, fakt se mi líbila. Ale ten scénář…  Vyskytlo se tam tolik nesmyslů… ———————SPOILER!!!!!!!———————— Když Osha ztroskotala s lodí na té planetě, připoutala se k jedné židli. Když se však vzbudila, ležela úplně někde jinde a bez úrazu. Přijde mi to trochu nelogické. A taky to, že se Indara nechala tak lehce zabít. Je to takové celé… no, Star Wars pomřelo, co si budeme… ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od Acolyte se nedala čekat podívaná na úrovni Manda, či Ashoky. Studio Disney si uvědomovalo, že tady nejsou žádné známé postavy a motivy, které známe z předchozích, věhlasnějších seriálech a po "neúspěchu" Andora nebyl ani rozpočet nijak štědrý. Což je znát jak na hercích, tak kulisách, v podstatě 90% scén se odehrává ve studiu. Zápletka pak zřejmě bude kopírovat filmové Star Wars, Palpatin nebyl prvním Sithským lordem. I když jde o nejslabší seriál ze světa Hvězdných válek, je to dobrá podívaná, která se asi studiu vyplatí více, než drahý Andor. ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Relativně to táhne ústřední "záhada", jinak ale mdlá televizní podívaná s nevýraznými postavami, která třeba famóznímu Andorovi nesahá ani po kotníky. Třetí díl je z prvních čtyř zatím nejlepší, snad se to ve druhé půlce celé magicky zvedne (já vím, jsem naivní). Ocenil bych třeba, já nevím... pořádné využívání světelných mečů! :) (5/10) ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10 minut všechny kontrolky blikaly na maximum… tohle je podívaná, kde na prvním místě je reprezentovat (tak jasně, že hlavní postava nemá v reálném životě jasno co má mezi nohama jinak by roli nedostala), pak teprve přemýšlet (oheň v prostředí bez kyslíku!). A to už máme za sebou souboj jako by ho točil Steven Seagal (během posledních dvaceti let). Bravo tvůrci/scénáristé/režie… tedy jak vše podělat v jedné osobě. 15 minut… proč mám pocit, že tohle je BFLMPSVZ+ propaganda? A ještě jsem tam neviděl jediného bělocha… pak nastoupila na scénu zelená holá hlava aka manželkahrůzy co to upatlata… Tohle rozhodně není casting dle schopností. Tím pádem je jasné co bude následovat: vlký sen vize světa dle Leslye Headland. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako nie fanusik sveta SW, si napriek tomu rad pozriem i samostatne filmy, ci serialy. Velmi zriedka sa mi niektore zapacia. Tato epizodka je sice priamociara a jednoduchucka, ale pribeh je napriek tomu celkom zabavny a herecke vykony neposobia trapne. Som prekvapeny z modrych cisel a nizkych hodnoteni. Cakal som more cervenej. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama