Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jediové dostihnou hlavní podezřelou z šokujícího zločinu. (Disney+)

Recenze (60)

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Meh. Ako pilotná epizóda je to také priemerné z pohľadu hereckých výkonov aj náhľadom do zápletky. Nie je to nič super originálne, ani extra vťahujúce. Ten úvodný súboj dokonale sumarizuje celú epizódu - kŕčovité. Vizuálne samozrejme pekné a technicky zapadajúce do obdobia cca 100 rokov pred Skrytou hrozbou. Dokonca i hudba a prechody medzi scénami sú v takom retro štýle snažiace sa podobať na Lucasove filmy. Ale netreba lámať palicu hneď pri prvej epizóde, uvidíme ako sa to vykryštalizuje. 60% určite zaslúži. ()

Jenda.SG-1 odpad!

všechny recenze uživatele

Bída, bída a nic než bída. Příběh slabý a vlastně úplně podružný, protože o něj ani trochu nejde, hlavně aby tam byla vymývána mozku woke a LGBT agendou. Prostředí Star Wars je jen lákadlo na to, aby se do lidí mohly hustit aktivistické kraviny. Jsem rád, že jsem se rozhodl Disney plus už neprodlužovat, šlo by jen o vyhazování peněz. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám z toho opravdu dobrý pocit a nemám v plánu si to nechat zkazit zaprděnejma individuama  :)  ale k věci, ne? Vážně fajn úvod. Ano, "kdo" se odhalí poměrně brzo, ale na to "proč" si budeme muset chvíli počkat. A já jsem prostě větší milovník "proč" než "kdo", takže...jako jo. Tohle vypadá jako moc fajn úvod a jsem zvědavá, kam to bude dál směřovat, a zda se budu i nadále těšit na další nový týden, který přinese další porci zábavy. Protože první díl obsahuje všechno, abych se chtěla kouknout dál  :)  Takže mise splněna  :) a jelikož jsem jenom obyčejný divák a nic speciálního, tak píšu svoje dojmy z prvního dílu a nic víc. A ráda se jako obyčejný smrtelník pustím na novou vzrušující cestu s dalším SW seriálem. Možná budu stále stejně nadšená, možná budu zklamaná, ale na tom nezáleží. Už se staly i horší věci :) ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10 minut všechny kontrolky blikaly na maximum… tohle je podívaná, kde na prvním místě je reprezentovat (tak jasně, že hlavní postava nemá v reálném životě jasno co má mezi nohama jinak by roli nedostala), pak teprve přemýšlet (oheň v prostředí bez kyslíku!). A to už máme za sebou souboj jako by ho točil Steven Seagal (během posledních dvaceti let). Bravo tvůrci/scénáristé/režie… tedy jak vše podělat v jedné osobě. 15 minut… proč mám pocit, že tohle je BFLMPSVZ+ propaganda? A ještě jsem tam neviděl jediného bělocha… pak nastoupila na scénu zelená holá hlava aka manželkahrůzy co to upatlata… Tohle rozhodně není casting dle schopností. Tím pádem je jasné co bude následovat: vlký sen vize světa dle Leslye Headland. ()

sepp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER ALERT  Tak už jen ten název - Akolytka, to nešlo použít generické maskulinum Akolyt/Akolyta?... Těžce nemastné neslané. Shrňme si to: oheň ve vesmíru - a ne, není to to samé co exploze; jediové bojující jako v Matrixu, ale netasící světelné meče; hlavní sith anti-hrdinka se tváří a chová jako děcko (což její protagonistka také je, pouze předstírá dospělost); jediové nemají být Batmani, nechrání nevinné "civilisty" za každou cenu a už vůbec ne, když by měli ohrozit svůj život; světelný meč vás nezabije (Reva, Grand Inquisitor, Sabine), ale nožík ano; údajnou vražedkyni jediského mistra jde zatknout rytíř jedi a padawan; podezřelou z vraždy jediského mistra pošlou nějakou cargo lodí s nějakými zlodějíčky; vzdálenosti a čas nic neznamenají, stejně jako v Assoce; a samozřejmě řádná dávka wokismu, hlavní hrdinka/hrdinky mají matky (snad jen dvě) - a ne, toto není spoiler, je to řečeno v této epizodě... Hvězdné války jsou už definitivně mrtvý projekt a Disney je dnes jasná pračka na peníze. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama