Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vražedkyně opětovně zaútočí na odlehlé planetě. Jediové se ji pokusí zatknout. (Disney+)

Recenze (39)

ariari 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

aj vaj. tak toto se nepodarilo. Hnusná hudba, ako z pohrebného ústavu pod taktovkou ruského šostakoviča, polodementné scény s podpriemernou herečkou  a ten Jedi Sol, mno bez komentára. obstarožný precitlivelý dedulo s prehnanými emóciami  kabuko bábkového divadielka. ak porovnám zábavného a zmysluplného akčného Andora, č Bobafeta, tak toto je naozaj veľmi bezduché. malé dievča so zapáleným papierikom podpáli a vyvraždí všetky miestnosti mocného miesta a  čarodejky, ktoré sú práve napojené na SILU? au :-) ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady mi přišlo, že ty neduhy špatné režie, scénáře a práce s herci jsou snad vidět ještě víc. Možná za to může i převážná část scén točena na jedné lokaci (planeta Olega). Přesto to nebudu hanit a dám tomu rozhodně šanci. Nejedná se o ale žádný hit, ale není to ani vyložený průser. Jen je škoda, že když už se najme nový autor (Leslye Headland), tak dostáváme takovou fádní věc. ()

Reklama

majxik 

všechny recenze uživatele

U těchto příběhových seriálů je vždy náročné hodnotit první díly, kdy se rozjíždí příběh, rozkrývají se postavy a obecně toho ještě moc nevíme (asi jako hodnotit film podle prvních 30 minut), a i Andor měl poměrně nudné první dva díly a zajímavé se to stalo až později. Seriál je laděn trošku do kriminálky a zatím jsem zvědavý jak se to začne zaplétat a rozplétat. Jinak herecké výkony fajn, visual dobrý a hudba taky :) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při sledování některé fanservice srajdy jsem si povzdechl, že nechápu proč se SW universum nerozšiřuje o nové postavy a příběhy. Bylo by tedy dost pokrytecké frflat nad Akolytkami. I když zatím jde o dost šablonovitou zápletku, nijak mě to neuráží...jen je to trochu řídké. Jakápak je to detektivka, když víme kdo, koho a proč zabíjí? Víme vlastně všechno s výjimkou identity mistra Mae...což zatím mou zvědavost nedráždí. Každopádně jsem raději za řidší "originalitu", než za průjmovitou fankaši jakou byl Obi-Wan, nebo fanzbytečnost jakou byl Boban. A popravdě... nedávná Ahsoka by byla bez Baylana a jeho učenky, spíš opruzujícní zklamání. Takže v tomto kontextu vlastně dobrý. Lepší 3*. ()

sn0wfl4ke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tu druhý díl se střihem jako u Manda. Vypadá to sice, že hlavní hrdinka nemá rozdvojenou osobnost, ale za to taky neumí mířit. Další věc je, jak místní mistr Jedi nechtěl být moc dlouho na obrazovce, tak to raději hnedka zabalil, bez toho aby se rozbrečel či se pochlapil a řešil věci dospěle. Co takhle odejít do exilu jako Obík? Inu s obrovskýma výčitkama je asi fakt snadný meditovat nebo co. Prostě Mis - tr! Ostatní rytíři Jedi jsou jako vždy skvělí bojovníci, jen stačí trochu bouchnout do prachu a je to tak hrozně rozhodí, že nejsou schopní nic dělat... Efekty i kamera fajn, na můj vkus se málo mácha světelnýma šavlema a děj raději hodnotit nebudeme, tzv. pomlčíme. Vždyť co, je to show pro dospívající. Jo a bude WOOKIE JEDI! WOOKIE JEDI! WOOKIE JEDI! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno