Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na tajemné planetě začne tajemným rituálem tragická cesta dvou sester. (Disney+)

Recenze (71)

Comodore_1 odpad!

všechny recenze uživatele

Mají power of many. (sílu mnoha) ale power of one imbecile child jim zničí základnu. tupost nad tupost. doted mi nevadilo že jim hořela lod ve vesmíru a další věci. ale tohle je fakt odpad. Taky to jak obě sestry vznikly je dost zvláštní, protože takovou moc dosud v SW nikdo neměl (možná projev síly na základě jednání Dark Plagueise, ale žádný jedinec) ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obecně nejsem fanoušek flashbackových a podobně laděných epizod, ale tohle byla výjimka. I když jsem milovník Jediů, tak se mi líbí, že byli prezentováni jako ti, kteří si jdou tvrdě za svým a často bez ohledu za následky. Je pravda, že motivace Mae může působit jako nelogická, ale je očividné, že není zrovna psychicky vyrovnaná, takže nakonec to, co ji žene kupředu je svým způsobem pochopitelné. A rozhodně si cením toho, že bylo k vidění víc z mytosu čarodějek. ()

Reklama

HAL odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bože co to píše za mongoly? To je hrozně pitomé, ty dialogy psalo snad desetileté dítě, a režie taky na úrovni útěku desetileté Leiy v Kenobim. A hlavně je to nuda k posrání, u předchozích dvou dílů jsem byl ještě smířlivý, u tohohle ale fakt usínám, po půlhodině jsem měl pocit že uběhly tak dvě. A pak to finále! ROFL, co to bylo za ochotnické divadlo? Tohle mi vyloženě připomnělo první díly Star Treku ze šedesátých let, s jejich papundeklovými kulisami, toporným herectvím a statickou kamerou. Akorát že tam měli ty příběhy mnohem lepší, a taky bych doufal že za šedesát let se filmová řeč už dokázala trochu posunout. No evidentně ne u Disneyho, jalovější režiséry a neschopnější herečky by nenašli ani kdyby se snažili. U předchozích dvou dílů jsem byl jen lehce znuděný, tohle ale... teď začínám mít pocit že jak se sequelovou filmovou trilogií zvedli reputaci kdysi vysmívaným Lucasovým prequelům, tak tady s Akolytkou se bude zachraňovat rovnou Holiday Special. ()

sn0wfl4ke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tahle epizoda, je celkem lobotomický zážitek i pro náctiletého. Jakoby, chápu, že targeted audience, nejsou dospělý, ale young adults, ale... Tohle je Phantom of menace úroveň, lobotomii a pak tomu budu tleskat nebo nevim. Dvě nejštědřejší hvězdičky co jsem na čsfd kdy dal a to za wookie jediho a panoramatické snímky. Scénář samotné dno! ()

UncleMorty odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je tak když se na scénáři LGBTV96?!+# sejde banda tonážních vyleptaných feministek co po večerech znásilňují okurky z Albertu při čtení Nemaskulární verze Zaklínače kde je jediným zdrojem inspirace desetistránková kapitola o čarodějkách který klátí Cavill jak na běžícím páse. To stačí pak být jen fanouškem hvězdných splátek a dojebat i to dalším rádoby kultem superžen, které jsou nejdokonalejší bytosti v předaleký galaxii, který k rozmnožování tý veleúžasný propagandy nepotřebují ani zlý heterosexuální muže. Fakt by mě zajímalo jak se cejtí Lucas při pohledu na tuhle bez emocí označenou sračku. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama