Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na tajemné planetě začne tajemným rituálem tragická cesta dvou sester. (Disney+)

Recenze (71)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda. Ok, nenapadlo mě, že to bude už v třetím díle, ale celkově je to vlastně jedno, ničemu to nic neubírá, a obsahově moc fajn. Jasný, je to něco, co by se mohlo shrnout ve vyprávění dvou postav během pěti minut. Ale proč jako? Koukám se na seriál, ne na film, tady je prostor. Ale kdo chce, tak si problém najde i tam, kde není. Jestli někdo nechápe, jak je možné, že začalo hořet, tak ať si sedne do obýváku a udělá si jako experimet táborák ve svém paneláku. Ale pokud to chce pořádný, ať použije tu stejnou směs jako Mae, ať to má zajímavější  ;) hodnocení dílu ale  chápu. Po světě chodí hodně smutných lidí  :( tak jsem zvědavá na zbytek, protože je evidentní, že se do toho dne ještě vrátíme  :) ()

UncleMorty odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je tak když se na scénáři LGBTV96?!+# sejde banda tonážních vyleptaných feministek co po večerech znásilňují okurky z Albertu při čtení Nemaskulární verze Zaklínače kde je jediným zdrojem inspirace desetistránková kapitola o čarodějkách který klátí Cavill jak na běžícím páse. To stačí pak být jen fanouškem hvězdných splátek a dojebat i to dalším rádoby kultem superžen, které jsou nejdokonalejší bytosti v předaleký galaxii, který k rozmnožování tý veleúžasný propagandy nepotřebují ani zlý heterosexuální muže. Fakt by mě zajímalo jak se cejtí Lucas při pohledu na tuhle bez emocí označenou sračku. ()

Reklama

Petak3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ABSOLUTNÍ HUMUS!!! Hodnocení tady je ještě hodně mírný, tohle má mít do 10%. Tohle už není ani parodie. Pokud první dva díly byly alespoň trochu koukatelný po dvou pivech a při přípravě večeře, kde chce člověk po práci jen nějakou totální tupost s hezkým vizuálem, tak tady veškerá legrace a parodie na star wars končí a dostáváme totální woke odpornost. Tvůrci by měli skončit minimálně na ulici a kapat hlady, v lepším případě někde v pracovním táboře kopat uran na dosmrti. Takhle přece nikdo nemůže znásilňovat star wars humusáckou woke propagandou, tohle je už moc. Dejte tam místo zajímavých mimozemšťanů víc směšnejch ne*rů nebo jinejch ci*ošů, chybí tam ještě aby každá z těch trapnejch a ubohejch postav byla homosexuál, pak budou kvoty splněný ne. Nejhorší star wars vůbec. Pusťte si to jen na vlastní nebezpečí. ()

CAR0DEJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, akože netvrdím, že som aspoň nejaké zhrnutie toho, čo sa stalo v minulosti, nechcel vidieť, ale mal som chuť na pokračovanie deja z minula. Mohli to trochu poprestrihávať minulosť-prítomnosť, nech to má tempo a zároveň hĺbku, ale takto to bolo dosť zdlhavé, v závere úplné nechápačky, takže celkom sklamanie. Jediné, za čo dávam body navyše, je spôsob ako celý čas vykresľujú Jediov ako celkom grázľov, pritom majú byť právé tí "nepoškvrnení", čistí. Rozvrátiť "rodinu" tým, že navedú neplnoletú, aby odišla s nimi, v reálnom svete to je na sodomostické session vo väzení. Ako naozaj je čoraz ťažšie sa stotožňovať s ich víziou a nedržať palce sithom "rozvratiteľom". Go Siths Go ! ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle ne. Jestli něco vážně nepotřebujeme, tak je to dětská epizodka o dvou spratcích, kteří mají problémy se závistí. Dětské charaktery jsou často problém a tady opravdu nejsou tvůrci natolik šikovní, aby je dokázali prezentovat nějak víc sympaticky. Aspoň, že se vrátila Carrie-Anne Moss, a nebyla tak jen lákadlo do jedné scény. Je teda jasný, že tvůrci pořád kamuflují, co se stalo, a že za to dost možná nakonec bude moct maskovanej týpek, takže se nabízí taková paralela Anakin - Palpatine, což by bylo tak neoriginální... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama