Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na tajemné planetě začne tajemným rituálem tragická cesta dvou sester. (Disney+)

Recenze (68)

CAR0DEJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, akože netvrdím, že som aspoň nejaké zhrnutie toho, čo sa stalo v minulosti, nechcel vidieť, ale mal som chuť na pokračovanie deja z minula. Mohli to trochu poprestrihávať minulosť-prítomnosť, nech to má tempo a zároveň hĺbku, ale takto to bolo dosť zdlhavé, v závere úplné nechápačky, takže celkom sklamanie. Jediné, za čo dávam body navyše, je spôsob ako celý čas vykresľujú Jediov ako celkom grázľov, pritom majú byť právé tí "nepoškvrnení", čistí. Rozvrátiť "rodinu" tým, že navedú neplnoletú, aby odišla s nimi, v reálnom svete to je na sodomostické session vo väzení. Ako naozaj je čoraz ťažšie sa stotožňovať s ich víziou a nedržať palce sithom "rozvratiteľom". Go Siths Go ! ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já nevím, ale nepůsobí to na mě jako Star Wars. Je to snad mix Star Wars, Zaklínače a dalších fantasy a sci-fi. Zápletka se bohužel dala odhadnout už po první minutě a v epizodě jsme se nedočkali žádného překvapení či zvratu, který by si na chvíli hrál s našimi mozky. Je jasné, že v posledních deseti minutách něco zásadního chybí, co si asi tvůrci schovávají do dalších flashbacků. Jediové přece musí udělat něco ohavného, aby to v současném ději dávalo smysl. Možná to měli ale dát sem, protože jinak tato epizoda působí nedokončeně a neúplně. Jo a ta hudba je taky nic moc - hodně hluchá a nevýrazná. ()

Reklama

Pilgrim6 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplně prázdná a zbytečná hysterie davu. Acolyte rozhodně není nic převratného, ale rozhodně to ani není nějak diametrálně horší než Ahsoka, spíš lepší než Kenobi a rozhodně lepší než Bobbova knížka. Internet outrage mill zkombinovaný s bohužel často tradiční toxicitou SW fan base (což je oblíbená aktivita již od dob prequelů) se ale rozhodl, že tenhle seriál je ztělesnění všeho zla v dnešní době a tak tenhle díl má skoro o 30 pct míň než mizerný díl s plastovýma Vespama v Book of the Bobba Fett. Tam sice celý ten seriál udělal z Bobby nesmyslnou postavu, ale asi to nepůsobilo "woke", takže ok. 3 hvězdy za spíše průměrnější díl sám o sobě, 1 hvězda za kompenzaci realitě neodpovídajícího skóre. ()

gruvacek odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci (paní tvůrkyně) tvrdí, že zplodila něco dokonalého - tahle epizoda má být ztělěsněním oprese LGBT komunity. Už dopředu počítali s tím, že to bude šovinistickým, nevyzrálým mužským publikem zcela jistě hejtováno. Nejde jen o to, že je to prostě blbý...jde i o to, že je to hrozně neumětelsky napsaný, kinematograficky naprosto šedý...není už na čase, aby začali tvořit SW lidi co mají talent a né jen potřebu se realizovat? ()

Petak3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ABSOLUTNÍ HUMUS!!! Hodnocení tady je ještě hodně mírný, tohle má mít do 10%. Tohle už není ani parodie. Pokud první dva díly byly alespoň trochu koukatelný po dvou pivech a při přípravě večeře, kde chce člověk po práci jen nějakou totální tupost s hezkým vizuálem, tak tady veškerá legrace a parodie na star wars končí a dostáváme totální woke odpornost. Tvůrci by měli skončit minimálně na ulici a kapat hlady, v lepším případě někde v pracovním táboře kopat uran na dosmrti. Takhle přece nikdo nemůže znásilňovat star wars humusáckou woke propagandou, tohle je už moc. Dejte tam místo zajímavých mimozemšťanů víc směšnejch ne*rů nebo jinejch ci*ošů, chybí tam ještě aby každá z těch trapnejch a ubohejch postav byla homosexuál, pak budou kvoty splněný ne. Nejhorší star wars vůbec. Pusťte si to jen na vlastní nebezpečí. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno