Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V seriálu Akolytka se při vyšetřování šokujícího zločinu postaví uznávaný mistr Jedi (Lee Jung-jae) proti nebezpečné bojovnici z minulosti (Amandla Stenberg). Jak se objevují další stopy, vydávají se po temné stezce, kde zlověstné síly odhalují, že vše není tak, jak se na první pohled zdá... (Disney+)

Recenze uživatele Petak3 k tomuto seriálu (6)

Ztracená / Nalezená (2024) (E01) odpad!

ty vole :D žádnej star wars seriál zatím neměl horší postavy nežtenhle blivajz, je to jak nějaká soap opera, těžko říct jestli zvládnu další díl :D zatím jasnej bullshit a prznění univerza. Osho je fakt o ničem, nejlepší je její zadek a když si vzpomenu na tupou Heru Syndullu, tak nevím jestli to bude stačit, ten latinoamerickej anakin je k smíchu, ale tak ok budu objektivní a dám tam 1 hvězdu za obchodní federaci a pak ji zase odečtu, protože místo fancy mimozemšťanů, kde jsou neomezený možnost, tu máme různobarevný menšiny a ťamany aby byli splněný kvoty pro tupý woke levičáky, k smíchu :D + obchodní federace cca 2 minuty - vše ostatní, jaká ustredni zahada jakej pribeh? Tady lidi co to hodnotí kladně asi koukaji na jinej seriál ()

Pomsta / Spravedlnost (2024) (E02) odpad!

Omlouvám se že jsem se smál mandovi kterej stál za hovno, ale každou sérii měl 1-2 kvalitní díly, zbytek byla sračka. Ale oproti temhle female disney hovnům byl něco jako mona lisa, tohle je jako kulisa do pozadí asi lepší než první díl, pořád strašný, nezajímavý postavy, příběh o ničem, nejhorší sw seriál s přehledem, jako generický woke seriál co splnuje lgbt kvoty asi ok, jinak to nestačí ani jako parodie. ten hispánskej anakin z wishe začíná bejt otravnej, yord nebo jak se jmenuje :Ddd Sol je alespoň dobře zahranej ale měl by být v nějakém filmu o samurajích, jako jedi působí směšně. Proč je tam tolik asiatů a barevnejch? 😀😀 Scéna u apatykáře je směšná. Haha a ten vyžranej jedi co byl taky hnědej jak moje ranní sraní. Doufám že v příštím díle budou barevné lesbo jedi. V disney jsou ti feťáci tak tupí, že nemají žádnou fantazii, místo nových planet co muzou vymyslet xy akorát vykradou Kashyyk, pojmenujou ho jinak na K, a jinak je to stejne, les a wookiové ()

Osud (2024) (E03) odpad!

ABSOLUTNÍ HUMUS!!! Hodnocení tady je ještě hodně mírný, tohle má mít do 10%. Tohle už není ani parodie. Pokud první dva díly byly alespoň trochu koukatelný po dvou pivech a při přípravě večeře, kde chce člověk po práci jen nějakou totální tupost s hezkým vizuálem, tak tady veškerá legrace a parodie na star wars končí a dostáváme totální woke odpornost. Tvůrci by měli skončit minimálně na ulici a kapat hlady, v lepším případě někde v pracovním táboře kopat uran na dosmrti. Takhle přece nikdo nemůže znásilňovat star wars humusáckou woke propagandou, tohle je už moc. Dejte tam místo zajímavých mimozemšťanů víc směšnejch ne*rů nebo jinejch ci*ošů, chybí tam ještě aby každá z těch trapnejch a ubohejch postav byla homosexuál, pak budou kvoty splněný ne. Nejhorší star wars vůbec. Pusťte si to jen na vlastní nebezpečí. ()

Den (2024) (E04) odpad!

KDYŽ SE KOUKÁM NA TENHLE VÝBLITEK MÁM CHUŤ SE VRÁTIT K BOBOVI A OBIMU A VŠEM DÍLŮM DÁT 5*. Tohle je dno 1000 metrů pod dnem. 14% na rotten tomatoes je pořád ještě hodně, cca 5-10% by bylo objektivních. Nechápu to hodnocení na csfd, to musí být zaplacené recence, jinak si nedovedu vysvětlit že by na tom byli zdejší uživatelé tak špatně. Naprostý dno. Tenhle seriál musí být jen pračka na špinavé peníze, jinak si ten odpornej humus nedokážu vysvětlit. Tenhle díl je absolutní humus, ale pořád o něco lepší než ten minulý, který byl centrovaný na tupé barevné lesby. 0% nejlepší recenze sepp ()

Noc (2024) (E05) odpad!

:D :D zatím nejlepší díl, bitka na začátku funguje jako nějaká parodie, kdyby se to nebralo vážně a hlášky byly ještě o něco debilnější, asi se i zasměju a dám 1 hvězdu, bohužel se to asi vážně bere, takže pořád hnůj. A to že hlavní záporák je ten ťamanskej poďělávač z krámku je blitka a odpad na entou, tohle má být(podle názvu) star wars a ne nějaká sci fi rádoby yakuza. Alespoň zkapal ten hispánskej anakin z wishe :D 0% Prej nejlepší od pomsty sithů??? Tak silný párno nebo herák bych chtěl taky, bože. ()

Učit / Kazit (2024) (E06) odpad!

bič je dobrej nápad, jinak klasicky totální odpad ()

Související novinky

Dočká se Ahsoka druhé řady?

Dočká se Ahsoka druhé řady?

05.10.2023

Aniž bychom se pouštěli do nějakých velkých spoilerů, po finále nového Star Wars seriálu Ahsoka už je jasné, že si showrunner Dave Filoni (Star Wars: Klonové války, Star Wars: Povstalci) nechal… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Disney oznámilo nové Star Wars filmy

Disney oznámilo nové Star Wars filmy

07.04.2023

Dny Star Wars Celebration jsou tady a spolu s nimi přišla řada i na hromadu nových oznámení. Je toho tentokrát fakt hodně, takže se do těch novinek rovnou pustíme. A začneme hned tou nejžhavější,… (více)

Seriál Star Wars: The Acolyte rozšiřuje obsazení

Seriál Star Wars: The Acolyte rozšiřuje obsazení

09.11.2022

Zatímco v těchto dnech na Disney+ stále ještě bojuje o diváckou přízeň Andor, což se mu podle vesměs pozitivních reakcí diváků poměrně dobře daří, mezitím už začíná i natáčení jednoho z dalších… (více)

Reklama

Reklama