Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (87)

zborja

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo zřejmé, že se Mando objeví, ale je pro mě zklamáním, že se na jeho úkor upozadilo vše, co bylo dosud řečeno. Boba měl dosud tempo, děj se posunoval dál, prostor nedostávali "výplňkové" epizody. Tuto epizodu bych ani nebral jako část Knihy Boby Fetta, spíš jako bonusovou kapitolu ve stylu režisérské verze. Úvod je kulervoucí. Návrat těch, kteří se zdáli být padlými velice potěšil, aby byl následně sražen jejich dogmatickým přístupem. V takovém případě mě více oslovilo Fettovo pojetí "rodiny". Nová loď a její prezentace bez chyby, ale kam bude dávat karbonitvé odlitky? A že by Mando netasil hned, jak uviděl Fennek? Jen doufám, že příští epizoda nebude o tom, jak "taťka" vozí "synka" v nové káře, vyhnou se "Disney" humoru atd. Chci Bobu Fetta. ()

Endor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nespletl si náhodou někdo z vedení seriál? :D Pátá epizoda s názvem "Return of the Mandalorian" nemá totiž se samotným seriálem The Book of Boba Fett nic společného, kromě asi tak poslední minuty. Každopádně i tak se zatím jedná o nejlepší epizodu, což je i tak trochu smutné, že vlastně epizoda, která vypadá na pokračování druhé série Mandaloriana je lepší než ostatní čtyři epizody, které jsou zatím venku. Z hlediska obsahu je ale epizoda parádní a já osobně jsem se u ní vůbec nenudil, právě naopak mě neskutečně bavila a navnadila na chystanou třetí řadu Mandaloriana. Až na to že tato epizoda nemá s tímto seriálem nic společného, tak nevím co bych jiného vytknul, osobně uděluji epizodě 9/10. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle čekal asi málokdo z nás. Celý díl bez Boby a de facto začátek třetí Mandaloriana dorazil o několik měsíců dříve. Luxus! Osvětlení historie okolo Mandaloru, dědictví Vizsly a Temného meče, BD droid, stíhačka Naboo a závody kluzáků. Znovu to byl fan-servis jako prase, ale vše nám bylo podáváno s takovou lehkostí, že mě normálně i bavilo, jak půlku dílu staví loď. Jsem rád za takovou epizodu, i když absolutně netuším, jak toto může pomoci seriálu The Book of Boba Fett. Fanoušci Manda jásají, ale asi si stojím za tím, že toto měla být první epizoda třetí řady.... ale co už. ()

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá paráda. Dcera velkého režiséra taky začíná umět řemeslo. Sice to vypadá jako začátek nové řady Mandaloriana, ale pokud to tak tahá a zvyšuje sledovanost, klidně ať je příští díl o tom, co Mando říká na konci dílu. Sám za sebe musím uznat, že Mando je výborná postava a je nyní největší tahák SW světa. Jasných 5* a jen tak dál s kvalitou dílů. ()

dO_od

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Haló? Nespletl si někdo na Disney+ epizody a nestrčil tam omylem začátek třetí řady něčeho jinýho? Intro až do druhé jízdy výtahem dost cool, Bryce Dallas Howard to chvíli snímala jako něco úplně novýho a fresh, pak přijde lul zvrat a druhá půlka je zas čistej fanservice ještě navíc s rádoby humorem. Oproti zbytku seriálu to je samozřejmě pomalu Vesmírná odysea, ale v kontextu toho, co předvádí s takovou stopáží zbytek áčkové seriálové produkce to je pořád jen lehkej nadprůměr. Další týden čekám návrat k teenagerům na vespách a starému pánovi, co polovinu času tráví v plenkách. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Malý droid BD, kterého vidíme v hangáru, je odkazem na herní adaptaci „Star Wars Jedi: Fallen Order“. (UncleMorty)
  • V epizóde sa pravdepodobne po prvýkrát v Star Wars objavuje tzv. Ringworld, ktorý je v sci-fi dosť populárny. Jedná sa v podstate o obrovský prstenec, ktorý je obývaný z vnútornej strany a umelá gravitácia je generovaná odstredivou silou, ktorú zapríčiní rotácia. (ČSFD)
  • Během testovacího letu Mandaloriana můžeme vidět, že v úseku, kde Anakin (Jake Lloyd) vylétl z kluzákové dráhy, je brána i po letech pořád rozbitá. (UncleMorty)

Reklama

Reklama