Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhalená tajemství, zlomená srdce a nečekané rozuzlení. Tuhle partu kamarádů čeká hodně divoká oslava Silvestra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pokud je vám zhruba mezi 13 a 17 roky a máte mozek v rozkroku, tak v tomhle novém polském komediálním snímku, který lze shrnout slovy >víno, ženy, zpěv, krev< možná najdete svůj "film roku". Pro ostatní to bude neškodná zábavná taškařice, na zabití nudy dobrý. Netlfix každopádně tímhle střelil gól, pro jeho teenage cílovku ideální věc - u tohodle jednoznačně platí, že je to debilní, a proto se to bude líbit. Jenom by mě teda zajímalo - kolik se do v tomto snímku použitého typu zbraně reálně vejde nábojů? :D ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak to je jasný masakr pro určitou skupinu diváků, kterým je tak hodně pod 30 let. Nemůžu tvrdit, že mě určité scény nepobavily, ale celkově je to opravdu pro náctileté. A pro ty bych řekla je to vtipné. Ať je to paralelní svět nebo ten jiný, vždy to dopadne stejně, poněvadž karma je zdarma a funguje kdekoliv a kdykoliv. Za mě 75% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Presne takto to dopadá, keď niekto nechápe podstatu (LIVINGODPAD), keď si niekto nevie v hlave porátať, čo má reálne od čoho očakávať, keď niekto nevie, aký je rozdiel medzi vtipom a sarkazmom, aj keď je to zrejmé hneď od úvodu, pričom kurva len slepý by si nevšimol, o čo tu naozaj kráča. Pri tomto filme sa nebudete rehotať ako jebnutý, ako pri nejakom Slnko Seno, Žandárovi zo S.T., či nejakej tuctovej, americkej kokotine, kde klasické prvky humoru nahrádzajú vulgarizmy. Toto je SARKAZMUS s riadnou dávkou primitivizmu, pričom kto to nechápe - treba vygoogliť (!), nájsť na Wikipédii, popýtať sa u susedov, následne sa s tým zmieriť, alebo sa na sledovanie takéhoto filmu jednoducho VY - JE - BAŤ lebo potom podobný názor ako od "kuchára bez čapice", čo píše komentáre so slovosledom na úrovni osemročného zmrda, vyznievajú fakt menejcenne. Pokiaľ sa niekomu pozdával Ruský thriller s riadnou dávkou čierneho humoru: "Tak už konečně chcípni, táto", mohol by sa mu aj tento dejovo úplne odlišný, no podstatou podobný snímok: "Všichni moji přátelé jsou mrtví". Pecka, ktorú treba vnímať s absolútnym nadhľadom .. ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

"Ty vole, moje prsní implantáty! To byl dárek od táty." Poláci si na Netflixu sice nejspíš musí dobývat místo prostopášnou brutální komedií, vždyť obstojí u konzumentů film, jestli je v něm málo krve, drog, sexu a masakru; nutno však říct, že se toho chopili s grácií. Dosud jsem se sice nepřenesl přes trochu účelovou vyvražďovačku, cesta k ní rozhodně mohla být rozvitější a tím pádem ujetější, ale neskutečně jsem si zamiloval až tvrdě cynický závěr a následný zdánlivě šťastný paralelní vesmír s očividně liberálnějším Polskem. Kompilace šílených tanečních, vztahových i sexuálních scén doprovázené Bizetem měly také svůj říz. Jak v tomto filmu říká povinné cameo samotného Ježíše na otázku: "Jezu... dlaczego sex musi być taki skomplikowany?" - "Miłość jest podstawą pokoju i przebaczenia. Budując wewnętrzny spokój, odnajdziesz ukojenie i to, co w źyciu najwaźniejsze: miłość. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Svetlé momenty - poslíček pizze a jeho odkaz s liekom na Alzheimera, pieseň This is the House in New Orleans, zmena z drámy na akčnú komédiu, meno chlapa ktorý sa sekerou dobíjal k svojej žene bolo Daniel (pravdepodobne náhoda, prekvapilo by ma ak by autor narážal na Kingovo/Kubrickovo Osvietenie). Najväčším mínusom boli pochopiteľne nasilu vtlačené buzny, pochopiteľne jeden trochu viac opálený, ako inak liberálny netflix by to nezaplatil ak by sa to tam neobjavilo, ale proti gustu žiadne námietky a tak si tunajší labúžnici riťový môžu s radosťou odskočiť do niektorej z rómskych osád a v skvelých hygienických podmienkach prevetrať svoj anál. Nasilu vtipné, nasilu trápne ako koniec koncov celý tento film. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama