Reklama

Reklama

VOD (1)

Letadlo kdesi nad Atlantikem unesou teroristi a žena, která cestuje se synkem a trpí záhadnou nemocí, kvůli tomu musí odhalit svoje temné tajemství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (277)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Trochu mě mrzí, že mi někdo před filmem prozradil podstatu ony záhadné nemoci: To však naštěstí nakonec tolik nevadilo a já si byl stále schopen dílo náležitě užít. Nebylo zde mnoho strašidelných pasáží, ale akční části byly bezchybně natočené a atmosféra byla tak tajemná, že jsem se zatajeným dechem netrpělivě čekal, co se odehraje v každé nadcházející scéně. Nejvíce však na díle oceňuji vykreslení jednotlivých postav a odhalení jejich pravého sobeckého ,,Já" během krize. To vedlo k postupnému stupňování této už tak vyhrocené situace a parádní masakr na závěr. Film byl velice napínavý a v zásadě mne velice bavil. Nicméně , přestože se dílo od začátku neslo v duchu pěti hvězd, doufal jsem, že se konec trochu více vyhrotí a můj dojem finále mírně pokazilo. Momentálně se rozhoduji v rozpětí 4-5*. 81% ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Naprosto promarněný potenciál, který postupně zabředává do čím dál většího stereotypu a klišé, který je mnohdy do očí bijící. Těšil jsem se na neotřelý horor a toho se mi bohužel vůbec nedostalo. Originální  je to jen ze začátku a postupně se to propadá pořád níž, což nezachrání ani Peri Baumeister, která se se svou vizáží pro tuhle roli snad musela narodit. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Toto bolo veľmi milé prekvapenie. Filmy z tohto prostredia mi zatial veľmi vyhovujú. Kde sa nedá len tak vystúpiť, môžete len bojovať alebo umrieť. Boli tu Hady, zombie i Chuck Norris, ale upíri tu ešte asi neboli. Bolo to do cela originálne a pri vzhľade na upírov som si spomenul na 30 dní dlhú noc. Bola tam dosť veľká podoba, tento film sa asi nim inspiroval. Páčila sa mi aj akčnosť i krvavosť a tou sa tu nešetrilo. Poslednej dobe jeden z najlepších upírskych filmov, ktoré som videl. Svieži, akčný a i keď mal trocha prehnanú stopaž, nenudil. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Skvělá práce maskérů, hlavní herečka se svým naprostým fyzickým nasazením se snaží a klaustrofobických thrillerů z vnitřků letadel není nikdy dost. I dějová linka, jak přišla ke svému vampirismu, mi přišla působivá. Problém je, že od scény ´barbecue v autě´ to nebezpečně koketuje s naprostým béčkem, kde si logika dává prázdniny, s příšerně přehrávajícím hlavním záporákem, který se mylně domníval, že čím víc se bude křenit, trhat hlavou jako holub a vydávat skřeky, tím bude hrůznější. Omyl. Na toho malýho protivnýho smrada ale neměl, ten byl sympatický jak čerstvě přisáté klíště a hereckýho talentu pobral asi jako Okamura s Babišem férovosti. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Co může být horšího než hadi v letadle? Upíři! Hadi se totiž během letu množit nestačí, zde nastoupí jedna upírka, a než letadlo přistane, je jich houf. Zábavná jízda, tedy let, kde je od počátku cítit podivnou tíseň, tajemné napětí. Z flashbacků se divák postupně dozví, jak se vše seběhlo a proč se Nadja s Eliasem vydala do Spojených států. Do toho vložka s teroristy, co chtějí výkupné, ale ve finále jim o něj  - sic! - nejde, no budiž, byli to magoři k pohledání. Jen jsem čekal, že D. Purcell dostane větší prostor. Masky výborné, zákusy krvavé. Jen bych býval uvítal kratší stopáž (tak o 30 min). Závěrečný masakr skvělý. Takže za mne spokojenost. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (12)

  • V zavazadlovém prostoru v letadle jsou detekční senzory na snímače kouře, těžko by tam mohl někdo zapálit auto, a to by v klidu doutnalo a hořelo, aniž by se nespustil protipožární systém. Ten se spouští automaticky. (PROCESOR)
  • Letadlo je uneseno teroristy. Když jde na přistání, je udržován kontakt s řídící věží, z čehož je patrné, že letadlo pilotuje někdo z cestujících. Přesto mu těsně před dosednutím doporučí z řídící věže, aby vypnul autopilota. Dnešní dopravní letadla naopak umí přistát pomocí autopilota sama, hlavně za nulové viditelnosti. (PROCESOR)
  • Dveře do pilotní kabiny jsou chráněny pinem, který se neustále mění a zná ho pouze posádka. Není možné se tam tedy bez pinu dostat. (PROCESOR)

Reklama

Reklama