Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nemocný skladník Mehmet se ujme malého chlapce z istanbulských ulic a brzo se musí vyrovnat s vlastním traumatickým dětstvím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Krásné prostředí Istanbulu nasnímané neméně povedenou kamerou. Svítivé, barevné, tvořivé, trošku alternativní. A v centru veškerého dění týpek – skoro bezdomovec, kterej je natvrdlej jak 45ti procentní eidam a myslí si, že životem projde jako nůž máslem. Závěrečná dvaceti minutovka ale solidně vrcholí a utvrdila mě v tom, že na Turky je třeba dát si pozor. Mají totiž po čertech dobrou kinematografii. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Travisi Fimmelovi roste v Turecku velká konkurence. Zpočátku bych Cagataye vyzkoušel při automobilových honičkách a rvačkách nebo pádech ze střechy jako dablera, dál bych zkusil detailnější záběry na upocenou špinavou tvář plnou životního utrpení a potom bych si dal bacha o práci Ragnare. Dobře sekunduje nejroztomilejší okatá tvářička Izmiru a i když sem snaživou autenticitu špinavého Istanbulu zabalenou v umělém netflixovém kabátku úplně nesežral, mindfuck na konci byl hlavně díky nejednoznačnému vyprávění a herecké snaze celkem svěží v tom popelnicovém světě bez rodičů. 60% ()

Reklama

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Film plný istambulských reálií v rámci poměrně dobře zaběhnutého života. Pak se objeví dítě, které by nikdo na ulici mezi dopadky nevyhodil (ani nenašel). Ale přece jen: je to hrdina sám a současně jeho halucinogenní výtvor, dvojník, halucinace sebe samého. Předzvěst neštěstí, rozpad osobnosti. - Přílišná melodramatičnost byla spíš na škodu. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Mehmet ma prazdny dum a pomaha kazdemu v sousedstvi, kdo to potrebuje. Zvlaste homeless detem a teens, protoze byl driv jednim z nich. Film vam da davku dramatu s prichuti melodramatu. Herecke vykony jsou dobre, pribeh ma prekvapivy konec. Nakouknete do zivota umeleckeho Istambulu s durazem na detaily. Zda se mi ,ze Mehmet ma priznaky histrionske poruchy osobnosti. Moji pozornost se filmu uderzet podarilo. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Krásné, citlivé, smutné a přitom veselé. Nicméně ten konec mě dostal. Konečně něco nepředvídatelného a originálního. Tohle se Netflixu vážně povedlo. Navíc prostředí Istanbulu jen umocnilo atmosféru svou diverzitou chudoby a bohatství. A hlavní aktér předvedl naprosto skvělý výkon, že bych mu uvěřila cokoliv. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama