Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedm smrtících zabijáků a jejich souboj o milionovou odměnu. Skvělá hvězdná sestava - Ben Affleck, Andy Garcia, Ray Liotta, Jeremy Piven, Ryan Reynolds, Alicia Keys a Common - dělá z filmu Sejmi eso ten nejžhavější akční hit roku. Film natočil Joe Carnahan - uznávaný režisér filmu Narkotika. Když mafiánský boss vypíše odměnu milion dolarů na pochybného lasvegaského varietního umělce Buddyho ‚Eso‘ Israele, který začal donášet FBI, raději pro něj federálové připraví luxusní úkryt. A tak zatímco si Buddy krátí čas v náruči žen, alkoholu a drog, brousí si na něj zuby pestrá směs odporných mafiánů, zuřivých zabijáků a bezcitných nájemných vrahů. Ti využijí cokoliv včetně motorové pily, granátů, brokovnic a nožů, jen aby Buddyho zlikvidovali a získali pro sebe lákavý milion dolarů. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (410)

Bluntman 

všechny recenze uživatele

May the best hitman win. Jak mohl někdo, kdo natočil tak vynikající debut a měl režírovat i třetí pokračování Mission: Impossible, stvořit něco tak neuvěřitelně povrchního a pozérského ve všech ohledech?_____ Nemůže se Carnahanovi upřít, že má nakoukáno a od svých předobrazů opisuje, co se dá (tj. od Scorseseho, Tarantina, Ritchieho a dalších), ale... Je to jako 108 minut masturbovat jak šílený, sedřít si koule do krve a stejně se nedočkat výstřiku. A jak díky Randalovi a druhých Clerks víme, výstřik uklidňuje._____ Vystříknout ("uklidnit") by potřeboval i Carnahan, protože i když mu akční inferno jde, zahlcuje premisu (nehodlám tomu říkat přiběh, fakt ne) zbytečnými postavami, které si jednoduše odpochodují ze scény, aniž by měly jakýkoliv význam (zjizvený chlápek s maskou - wtf?), či křečovitými figurkami na jedno použití (karate-kluk - wtf?)._____ Sorry, Joe, ale v tomhle případě neplatí, že šukání je pro děcka, to nech dospělejším, od kterých jsi tak opisoval. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Pomaly rozjezd, vyborna prostredek a konec opetne lehce k uzoufani. Zaverecna rozuzleni nikterak prekvapive, ale rekneme, a spise nez zaujimave pouze trapne zertovne. A finalni scena vylozene pozoruhodne dementni. Presto jde o celkem stylovou podivanou, ale podruhe uz by me to urcite tolik nebavilo. Prumerna podivana na zabaveni se na jeden vecer. P.S.: Nejvic cool jsou bratri Tremorove, jednoznacne. ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Keby Buddyho odpravili už niekde behom prvej hodiny, možno by som si tú videoklipovú seancu aj náležite užil. Lenže celok je nemastný-neslaný, nemá hlavu ani pätu a až na pár momentov ani humor, ani skutočne vydarenú akciu. Film najviac utrpel prehršelom osobností, ktoré sa doň Carnahan pokúša nasilu napchať, a scenárom, ktorý keď sa rozdávala múdrosť, stál v rade posledný a už sa mu neušlo. Pokiaľ nie ste na takéto uletené zlepence zvyknutý, ruky preč. Po druhom zhliadnutí ostávam na ustálených 40% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdyby film osekli o prvních a posledních 10 minut tak by se svou ujetostí měl šanci zařadit někde k pohraničí Podfu(c)ků. Nejsympatičtějšími postavami je trojice nácků. Chris Pine by takhle mohl vypadat častěji. Ben Affleck zahyne hned v první várce. Krvavé dostatečně, zábavné bohužel pouze místy. 60% ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Nevydarený zlepenec x-tej variacie gangsterky a la Richie s nedoveryhodnou vyhybkou v zavere do vaznej "dramy" a s otravne premrstenym, zaverecnym twist-pointom. Neskutocne natahovane na dany zaner slabymi "hlaskami" a dialogmi. Navyse, aj akciu Carnahan prestiera iba v kolajach premieru a strihove finesy (tak v obrazovej ako i audio zlozke) taktiez neprinasaju nic nove. Aj na jedno pozretie nevyrazne krmivo. 40-50% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • I když se Alicia Keys neobjevuje na soundtracku k filmu, v budoucnosti by chtěla být herečkou a zároveň zpěvačkou písní ke svým filmům, jako to dělá její velký vzor Barbra Streisand. (imro)
  • Dynamický akčňák za 17 milionů vydělal distributorovi Universal na druhé příčce amerického žebříčku návštěvnosti (26. – 28. 1. 2007) 14,6 mil. dolarů. Po měsíci promítání měl na kontě 35,2 milionu. (imro)
  • Jedna z nejtěžších scén filmu byla ta, ve které Ben Affleck při kulečníku potopí černou kouli a potom pokračuje v monologu. Točila se více než 20x. (xjane)

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Reklama

Reklama