Reklama

Reklama

VOD (1)

Je ze speciálních jednotek a vyrazil si s přítelkyní z Londýna do Paříže. Když ale vlak ovládnou nemilosrdní ozbrojení žoldáci, musí rychle do akce. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (74)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Keby to natočil za svoje Seagal v Rumunsku tak by to bolo za 3* s možnosťami Netflixu je to za 1 a ako sa to tu spomína ten dej je primitívny. Ak budú pokračovať takýmto tempom v chrlení množstvo na úkor kvality je otázkou času kedy začnú hošani a predovšetkým mladé sebavedomé ženy konkurovať Asylum. A to nedokážu ani legendárne inscenácie na našej Dvojke. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Ruby Rose a její komando přepadlo vlak, který mířil z Londýna do Paříže. Naštěstí je mezi cestujícími člen SAS Tom Buckingham. Naneštěstí pro diváky je to celé dost nepovedený film. SAS: Red Notice se nemůže rozhodnout, jestli bude seriózním politickým thrillerem, nebo béčkovou variací na Smrtonosnou past. Bohužel zklamává jak v práci s postavami a napětím, tak i v samotné akci a většinu času balancuje mezi trapností a směšností. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Problémem tohoto filmu je to, že je překombinovaný. Posuďte sami jakýsi teroristé přepadnou vesnici v Gruzii co nechce plynovod chlapi a muže povraždí a ženské nechají žít někdo to natočí na mobil a zveřejní. Vláda Anglie co je na to najala nechce dopustit , aby na ně přišly tak nařídí jakémusi chlápkovi, aby je zabil oni to mezitím zjistí unesou vlak s lidmi na místě kde je ten samý plynovod co v té Gruzii tehdy a chce po té firmě 500 milionů nebo to zveřejní a jako bonus tam odpálí plynovod. V tom vlaku je, ale i ten chlap a jeho nastávající. Nemyslím si, že je to horší akční film než cokoliv od Seagala nebo Willise z poslední doby a hodnocení je uvalené. Druhý díl bych klidně bral. Díky za titulky Vegetol. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Takže v skratke lebo rozpisovať sa nemá zmysel. Sledujeme týpka ktorý ide po sviniach avšak v priebehu filmu zisťujeme, že oveľa väčšie svine sú tie pre ktoré pracuje. Avšak vo filme samozrejme tie slabšie svine skončia mrtvé a v podstate tá najnevinnejšia minisviňka to prežije. No a náš týpek samozrejme ide po ňom pretože mu to tie extra svine prikázali, a samozrejme otvárame dvere na pokračovanie. Myslím, že pokračovanie nechcem, film je chujovina jak sviň, bez logiky a jediné čo stojí zato je sexi Ruby (škoda, že je na babenky) a akcia ale jej je ako šafránu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

První desítky minut jsou zbytečné. Objeví se pár známých hereckých ksichtů, ale záživnější dění odstartuje až přepadením vlaku, který to měl namířeno z Londýna do Paříže. Stojí za ním Ruby Rose s pološíleným sestřihem, která chce prachy i pomstu za britské čistky v Gruzii, a která své komando na bezbranné cestující vyšle přímo pod kanálem La Manche. Jeden z nich ale není zrovna poslušný, protože jde naneštěstí pro ni o příslušníka elitní speciální jednotky SAS. Cítit jsou všechny ty variace na Přepadení v Pacifiku a Smrtonosné pasti, jenže postupná likvidace teroristů i naháněčky v tunelu se zatraceně rychle okoukají, nemají nápad ani spád, navíc se všichni tváří zoufale vážně. Dotyčnému to nijak nekomplikují, nikdo po něm moc nepátrá. Holt kdo čeká akční rutinu, musí ještě trochu slevit. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Druhý film společnosti Netflix z roku 2021 s termínem Red Notice v názvu. Tím druhým je Red Notice. (gavosh)
  • Andy McNab, autor knihy, podle které je tento film natočen, je bývalým členem britské SAS. Byl zajat a mučen iráckými vojsky ve válce v Zálivu. Také byl velitelem osmičlenné skupiny s názvem Bravo Two Zero, podle které je natočen film Nebezpečná mise (1998). (gavosh)

Reklama

Reklama