Reklama

Reklama

Nabídka

(seriál)
Trailer 1
USA, 2022, 9 h 41 min (Minutáž: 51–69 min)

Epizody(10)

Filmový a televizní producent Albert S. Ruddy se spolu s Francisem Fordem Coppolou v roce 1972 pouštějí do natáčení filmu Kmotr, a to navzdory četným produkčním neúspěchům a střetům s italsko-americkou mafií. (SkyShowtime)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (137)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Na dnešní dobu odfláknutých seriálů je to pozoruhodné dílko. Výprava je skvělá, všechno to oblečení, interiéry, prostě paráda. Celý příběh je oslavou Hollywoodu, lidí kteří v něm pracují, je to povýšeno skoro na duchovní práci, to producentství. Chápu, že když Paramount točí o Paramountu, nebudou se zbytečně kritizovat. Takže je tam všecko hladké, bezkonfliktní a dobře vypadající. To ostatně publikum doma u TV očekává. V každém případě tu dostáváme slušné řemeslo a to se cení. Juno Temple je třešničkou na dortu. Hodnocení 92% jasně vypovídá o nízké kvalitě současné seriálové tvorby, kdy jsou hladoví diváci naprosto nadšení z díla, které je prostě jen standardem předchozí dekády, a sázejí tomu jednu pětihvězdu za druhou. 75% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z mých komentářů/recenzí k jednotlivým epizodám jasně vyplývá, že mě seriál naprosto rozsekal. Člověk by si řekl, co může být tak úžasného na seriálu o natáčení filmu tak známého, že je předem jasné, jak to celé dopadne. No, nestačil jsem se divit. Musím se s velkou úctou k tvůrcům přiznat, že jsem byl často napjatý jako šle prostorově náročného milovníka produktů hamburgerového řetězce, a ať už jsem zrovna byl, nebo nebyl v napětí, užíval jsem si nádherně propracovanou atmosféru a herecké výkony. Doufám, že se na této záležitosti nebude šetřit oceněními, protože byla dokonale napsaná, zrežírovaná a zahraná. Cenu by si v každém případě zasloužil casting, protože jsem byl z mladých verzí všech těch hereckých ikon naprosto unesený. Varování!!! Pokud se budete chtít na seriál podívat, dejte si ho v původním znění! Dabing by vás připravil o zážitek. Minimálně v případě Giovanni Ribisiho a Matthew Goodea. Jo, a abych nezapomněl, Colin Hanks mi znovu dokázal, proč ho mám radši než jeho taťku. / Poučení: I když jsou ti okolnosti nepříznivé, vytrvej. ()

Reklama

hanagi 

všechny recenze uživatele

Tohle musí být radost pro každého, kdo miluje filmy (a nemusí to být zrovna Kmotr). Vždy se bude odehrávat bitva mezi těmi, kteří to platí (a očekávají zisk) a těmi, kteří jim na to zvysoka kašlou, protože mají vizi, kterou chtějí uskutečnit. Zkušební večeře u "Corleonů" je pro mě jednou z nejsilnějších scén, je to moment, kdy se fikce stává realitou, kdy se stírají hranice a kdy divák jen tiše žasne. Je to vysvětlení, proč tomu kouzlu ráda znovu podléhám. Od pětihvězdičkového ohodnocení mě odradil jen ten smířlivý závěr, kdy se najednou všichni radostně plácají po rameni, odpouštějí si všechny špinavosti a mají se moc rádi. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Znáte to, neobejde se bez toho žádná rodinná sešlost, pábitelský strejda dá pár panáků a začne vyprávět. Vy víte, že chvílemi fabuluje notně za hranou, přeci jen už ty historky z dřívějška trochu znáte, protože jsou notorickou součástí rodinného kánonu, ale stejně vám to nedá a posloucháte dál. Pokud by vyprávěl ještě chvíli déle, odejdete od stolu, ale ono ne. Vyprávění jede a je to neskutečná zábava, která má šmrnc a lehkost, a vy jenom vrníte blahem. A i když víte, kam to celé směřuje, stejně jste napjatí a kroutíte hlavou, jak to všechno mohlo ve finále vyjít i projít. Pak to skončí a jste upřímně dojatí. A mermomocí jdete znovuobjevovat zdroj, kterým to celé začalo. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Klobouk dolu, že vznikla tak překvapivě skvěle napsaná, zábavou nabitá a castingově perfektní pocta hollywoodský filmařině, která navíc velmi dobře odhaluje co že sakra vůbec dělá producent... Ze všech největší palec si zaslouží Miles f*cking Teller - musím říct že zatím vždy, když byl někde ve větší roli (od Too Old to Die Young po Top Gun), tak to byla velká deviza. 85% ()

Galerie (199)

Zajímavosti (21)

  • Skutočný Robert Evans (Matthew Goode) a Frank Sinatra (Frank John Hughes) sa vo filme Krstný otec (1972) nakoniec nespojili, spojil ich však zaujímavý osud v pokročilejšom veku. 6. mája 1998, počas večere na počesť režiséra Wesa Cravena, utrpel Evans mŕtvicu pri prípitku. Utrpel sériu troch mozgových príhod v rýchlom slede, zostal ochrnutý na pravú stranu a úplne neschopný hovoriť. Niekoľko dní po Evansovej mozgovej príhode Frank Sinatra zomrel na infarkt v jednej z priľahlých izieb v tej istej nemocnici. Evans, ktorý bol svedkom prevážania jeho tela, povedal, že to bola udalosť, ktorá podporila jeho túžbu zotaviť sa, čo sa mu nakoniec podarilo a začal opäť rozprávať. (Arsenal83)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Miles Teller míří mezi mafiány

Miles Teller míří mezi mafiány

30.05.2021

Herec Miles Teller oficiálně nahrazuje odchodivšího Armieho Hammera v chystané minisérii The Offer na streamovací službě Paramount+. Ztvární postavu producenta Ala Ruddyho, který pomáhal režisérovi… (více)

Reklama

Reklama