Reklama

Reklama

Blue Beetle

  • USA Blue Beetle (více)
Trailer 1

Čerstvý absolvent vysoké školy Jaime Reyes se vrací domů pln nadějí do budoucna, aby zjistil, že domov už není takový, jaký jej opustil. Zatímco hledá smysl života, zasáhne osud, když se Jaime nečekaně střetne se starobylou relikvií obdařenou mimozemskou technologií. Když si Skarabeus vybere Jaimeho za svého symbiotického hostitele, je obdařen neuvěřitelným brněním schopným mimořádných a nepředvídatelných schopností, které navždy změní jeho osud, když se stane superhrdinou Blue Beetlem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (256)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ani tento sympatický latinský superhrdina bohužel současné DC nevytrhne. Místy si člověk až říká, jestli to myslí vážně. Těch pár akčních scén docela ujde, ale ta výplň, no místy je to celkem WtF. Sledujeme zde příběh mladého Jaimeho, který náhodou získá superschopnosti. Tímto broukem na sebe a svou rodinu strhne nečekanou pozornost, což nezůstane bez následků. Sám o to vůbec nestojí a nějaké zabíjení je to poslední, co y si přál. Po nějaké době k sobě se scarabem najdou cestu a naučí se své schopnosti používat. Docela se divím, že do role záporačky ukecali Susan Sarandon, která ten film nijak nezachraňuje. Celá Jaimeho rodina místy působí dost přepáleně, hlavně babička. O ostatních hrdinech se tu mluví jen okrajově. "Babička byla revolucionářka." :D ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mexický hmyz ma neoslovil, to už radšej burritos a poblízku nejaký záchod. Príliš veľa nudných a hlúpych rečí, príliš málo akcie a ak humor, tak taký "elánovský", čiže trápny. Rasovo našťastie vyvážené tak, aby bolo jasné, ktorá farba je zlá, na môj vkus tu bolo ale málo nebinárnych, hoci podozrenia som u niektorých postáv mal. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Takový průměrný film o novém superhrdinovi. První polovina filmu mě moc nebavila, zato v té druhé se to pěkně rozjelo a začalo to být napínavé. Ta rodinná soudržnost mi hodně připomínala Ms. Marvel. Celkově tedy na jedno zhlédnutí dobrý, ale pokračování si to nezaslouží. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být lepší? Mohlo. Jenže když nemáte nápady na filmový origin uděláte holt průměrnou klišé akčňárnu, kterou odněkud obšlehnete a říkáte si, jakoby jste už něco podobného viděli tak 20×. Filmu, ale neupírám hezkou vizuální stránku. Čas od času pěkně nasnímané akční scény. Dále herce Xola Maridueña zde absolutně zbožňuji a film zachraňoval a jako hlavního protagonistu jsem si ho zde oblíbil. Také se mi líbili vztahy s rodinou, jenže dost mě od toho odtrhávalo to jaký je ten film celou dobu jedno velké klišé. Ke konci bych ještě zmínil také komediální prvky ve filmu, které aspoň celkem odlehčovali film a nebyli špatné. Filmu dávám 4,5 bodů z 10.  ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Technicky vzato to nebylo úplně tragický. Jen ta rodina toho hlavního hrdiny byla ve všech ohledech hyper špatná. Zralá na tečku na solar. Ve výsledku je tak Blue Beetle taková blbá kombinace moderní komiksárny a rodinného filmu podobného Spy Kids od Rodrigueze. Působí to dětsky a není to vůbec vtipný. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (27)

  • Kreativní ředitel DC Studios James Gunn prohlásil, že film je sice zasazen do nového DC Universe, avšak je od něj značně odpojen. Gunn se stal ředitelem DC až poté, co začala produkce filmu, a i to je jeden z důvodů, proč byl na „zasazení“ filmu často dotazován. (NiWi)
  • Ve filmu se nachází 2 potitulkové scény. (Marcos22)
  • Xolo Maridueña bol Sotovou prvou voľbou, aby stvárnil Reyesa, pričom Soto vysvetlil, že ho uchvátil jeho výkon v Cobra Kai (od r. 2018). A tiež, že by mu mohli pomôcť jeho skúsenosti s bojovými umeniami v tomto seriáli. (Arsenal83)

Související novinky

Banda skončí pátou sérií

Banda skončí pátou sérií

11.06.2024

Americký seriál Banda patří v současnosti k jedné z nejnablýskanějších vlajkových lodí streamovací služby Prime Video. Adaptace komiksu, v níž superhrdinové nejsou opláštěné modly, které symbolizují… (více)

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

The Boys dostávají mexický spinoff

The Boys dostávají mexický spinoff

29.11.2023

Amazon sype peníze do všeho, co se alespoň trošku hýbe. U Citadely a Prstenů moci se rozhodně na ničem nešetřilo a v rozpočtech létaly obří cifry, že by se to ale promítlo do výsledných kvalit… (více)

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Reklama

Reklama