Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě nejlepší kamarádky z dětství jsou zase spolu. Jedna z nich totiž objevila látku, co dělá z lidí superhrdiny, takže se trochu nečekaně můžou postavit zločincům. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Jenda 

všechny recenze uživatele

Film ztrácí veškeré tempo přibližně po 20 minutách a když má začít akce a z hlavních protagonistek se stanou superhrdinky, film usne. Humor založený na trapnosti hlavních postav už mě v dnešní době taky moc nebere. "Spotřební" VOD komedie, která nepřináší nic nového... v horším případě nepřináší nic. Něco jako papír do tiskárny a ztráta času. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně trapná, debilní a nudná komedie, u které hodnocení odpovídá na jedničku. Alespoň zpočátku, kdy jsou hlavní postavy děti, je to možná trochu dobré, ale to je extrémně málo na 105 minut! U filmu mi přišlo, jako bych častokrát sledoval jakousi nástavbu na nějaký fakt povedený vtip/scénu, která bude následovat, u níž se po*eru smíchy, ale ono se tak nestalo. Namísto toho ta nástavba vůbec neskončila, a jen pokračovala až do samotného konce. Čím déle jsem toto hovnodílo sledoval, tím mi bylo zřejmější, že dobrého vtipu se nikdy nedočkám a že Benu Falconovi je úplně u prdele, že vymyslel něco tak neoriginálního s všelijakými klišé co jen existují. Vyhodnocení: Kde vzala holka superrychlost zůstane navždy nezodpovězenou otázkou 🤥 ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Thunder Force je definice hned několika, zpravidla nelichotivých, věcí. A to typického tzn Netflix-filmu, dost často záměrně nevalných kvalit. Dále například nevtipné komedie (zasmál jsem se přesně jednou a to nad úplnou absurditou daného gagu ve výtahu), hodně to bolelo. Z hereckého i tvůrčího týmu dohromady mám rád jenom Jasona Batemana, takže já vím, že si to dělám sám. Ale kromě občasných facepalmů jsem vlastně tolik netrpěl a celkem to uteklo. Sice si stále říkám, že ty Netflix-filmy budu ignorovat (ty přímo produkované, ne pouze nakoupené), ale teď je zkrátka taková bída, že si večer pustím libovolný nový film co mě něčím zaujal, jež sice nebude dobrý, ale mohl by být alespoň guilty pleasure. Ale tohle je průměr, který si snad ani člověk, co si to užil, nikdy znovu nepustí...50% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Filmová žumpa zas byla obohacena o jeden „výjimečný“ filmový zážitek, ze kterého se potenciálním divákům může udělat tak akorát nevolno a jestliže u spousty podobných zoufalých výplodů se snažím doporučovat obrnit se tolerantností, zde je to naprosto zbytečné, a místo tolerantnosti raději rovnou doporučuji totální ignoraci. Zároveň si pokládám otázku, proč vlastně tuto podívanou doslova obdarovávám jednou *, když ji nemám vlastně udělit ani za co. Vážně, Thunder Force nedisponuje jedinou věcí, která by se dala označit za pozitivum. Zato těch negativ, těch je víc, než by si jakýkoliv divák zasloužil, a to i ten nejzlobivější :-). V jejich výčtu každopádně nemohu začít ničím jiným, než nevídaně mizernými, otravnými a triviálními postavami a zároveň i jejich vesměs katastrofálně a nesoudně přehrávajícími hereckými představiteli, kdy za vše hovoří fakt, že nejsnesitelnější z nich tu je Melissa McCarthy, takže si každý už asi dokáže představit, jak moc trapní a zoufalí musí být ti všichni ostatní šašci okolo ní, ovšem to absolutně nejhorší dno tu představuje Octavia Spencer, kterou sice nemusím i jinak, ale její obsazení zde bylo vyloženě ryzí tvůrčí šlápnutí do megahovna. Zápletku pak hodnotit jako hloupou, naivní, tupou, či dalšími podobnými výrazy nemá smysl, i ona prostě představuje to nejprimitivnější, co lze vůbec nabídnout, kýčovitost, nesoudnost, trapnost, a to vše podtrhnuto nudností. O akci a efektech bych snad jen mohl zmínit, že i v tomto ohledu nabízí tato podívaná jen naivitu a tvůrčí neschopnost, nicméně alespoň se zde vyskytovali, na rozdíl od humoru, který tu měl podle mě sehrát poměrně dominantní roli, jenže se jaksi zapomněl ukázat. Tvůrci se tu navíc snažili ale i o vyvolání dalších kousků, jako emocí, dramatických okamžiků, a dokonce i romantiky, nicméně výsledek toho všeho je i tak stejně nepřesvědčivý a mizerný, jako ostatně všeho ostatního. Já to zkrátka vidím tak, že snímek Thunder Force se snažil vytěžit ze současné úspěšné vlny komiksových filmů něco málo také pro sebe, ale i když na to šel tedy mazaně od lesa, tak to dopadlo hrůzostrašně, jelikož hned o první strom si destrukčním způsobem rozmašíroval kompletně celý ksicht. Ámen. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu jsem si kladl otázku, proč něco takové vypustili mezi lidi. Vždyť muselo být každému jasné, že to prostě není dobrý film. Přiznám se, že mě zlákala Melissa McCarthy, protože nevím proč, ale přijde mi docela sympatická. Ale co předvedla v této rádoby akční komedii, to bylo čisté utrpení. Její dvojice s Octavií Spencer působilo extrémně nepřirozeně a uměle, stejně jako většina jejich scén. Humor jsem hledal marně, přestože snah o vtipnou scénku bylo celkem dost, všechny ale vyzněly zcela do prázdna. Akční scény byly rovněž absolutně o ničem, příběh nudný, bez šťávy, připadlo mi, že trvá věčnost. Zkrátka zde nefunguje zhola nic. Vlastně ani nevím, jak mám snímek brát, jestli jako parodii, komedii či komiksovku, nic z toho totiž Thunder Force není a docela by mě zajímalo, proč Netflix investuje do takových hloupostí. Hodnocení zahrnuje čistě jen místy slušný rockových soundtrack a občasný náznak příjemné atmosféry, jinak prakticky nemám co hodnotit. 2/10. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Pro herečku Pom Klementieff (postava Laser) jde o druhou superhrdinskou postavu, kterou ztvárnila. Tou první je postava Mantis z Marvel Cinematic Universe. (Marcos22)
  • "Surové kura boli v skutočnosti na tenké plátky nakrájané hrušky ošetrené kyselinou citrónovou a potravinárskym farbivom," potvrdil režisér Falcone. Melissa McCarthy dodala: "Vedela som, že je to hruška, ale bolo veľmi ťažké nepredstaviť si, že je to surové kura." (Arsenal83)

Reklama

Reklama