Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (1 596)

plakát

Přestřelka v Dodge City (1959) 

Spíše né moc zážívný western,do městečka které ovládá místní šerif který znovu kandiduje na šerifa v té době přijede do města pistolník ve kterém žije jeho bratr a chce se zde usadit ,po zabítí jeho bratra si myslí že v tom má prsty místní šerif a když pistolník vyhraje kandidatůru hodlá udělat ve městě pořádek.Průmerná podívaná.

plakát

Klec bláznů II (1980) 

Né moc podařená komedie,M.Serrault jako převlečená žena která se připlete k vraždě a oběť mu na poslední chvíli hodí do kapsy čip který pak hledají jak poldové tak gangsteři,zamotaná taškařice kde není moc vtipných scén takže spíše podprůměr.

plakát

Kdo mi jde po krku (2021) 

Průměrná akční podívaná,nájemní vrazi kteří hledají malého kluka ten narazí na Angelínu která se ho před nima snaží ochránit,efekty nic moc,akce průměr na jedno kouknutí to šlo.

plakát

Návrat Sabaty (1971) 

Více do komedie i přesto se to nechalo,nechyběli jak povedené přestřelky,dobré prostředí,skvělý L.V.Cleef s neobviklími zbraněmi,snímek se snaží být hodně do komedie ale nijak zvlášť mu to neuškodilo, nevadili ani šikovní dva akrobati.

plakát

Sbohem, Sabato (1970) 

O trochu slabší než jednička L.V.Cleef mi tam seděl víc,dobrodružná honička za vozem plným zlata,dost přestřelek,pravé westernové prostředí,lepší průměr.

plakát

Siréna od Mississippi (1969) 

Pro mě neobvyklí snímek z Belmondem žádná vtipná scéna,žádna bitka ,akce,humor prostě nic jen romantika a nudné pasáže na druhou stranu vodejť by tam byl nějaký humor když vás podvede sň atková podvodnice.

plakát

Válka policajtů (2024) 

Vypadalo to jako kopie italského filmu o mafii ale tady to znechutili tím že tam chalastali jak o život,což mě nijak nebavilo jestli to takhle u sousedů funguje zkorumpovaní poldové a k tomu furt v lihu tak upřímnou soustrast.

plakát

Pokrevní pouto (2013) 

Průměrná krimi o dvou bratrech jeden padouch druhý polda ,padouch vyleze z basy a začne dělat problémy nejdřív nájemná vražda pak loupež a polda se ho snaží dostat nebo zachránit ,trochu neslané nemastné chtělo to větší akci a víc drsnosti,herci nic moc.

plakát

Sabata (1969) 

Povedený western jak jinak když v hlavní roli westernoví profík L.V.Cleef ,s pistolí to umí jako málo kdo a nemluví zbytečně,přijel srovnat poměry do městečka Daugherty a ještě na tom vydělat ,hold kdo umí ten umí povedená podívaná i s usměvavými scénami.

plakát

Muž z Toronta (2022) 

Zkopírovaná a ukecaná blbost,takových filmů kde je jeden ukecaný a druhý drsňák už tu bylo a tenhle nijak nepřekvapil spíš byl nudný a místy byl ten černoch se svými hláškami trapný.