Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teddy Jackson je neúspěšný podnikatel v oblasti fitness v Yorktownu ve Virginii, který byl vyhozen z místní posilovny za to, že rozdával reklamní brožury bez adresy tělocvičny. Rozhodne se, že to své ženě Lori neřekne, a vezme ji do Onancocku na oslavu jejích narozenin. Nechá ji v místním wellness a jede připravit ubytování do pronajaté chaty. Ale protože si vytiskl voucher na své tiskárně, kde docházel toner, vstoupí do špatné chaty, kde je jako rukojmí držen muž jménem Coughlin. Gangster, který tam hlídá, si ho splete s nájemným zabijákem - "Mužem z Toronta", talentem na brutální výslechy. Omylem se mu podaří Coughlina zastrašit, a ten prozradí kód, který původně nechtěl gangsterům říci. V tu chvíli dorazí FBI. Zjistí, že Teddy není Muž z Toronta, ale přesvědčí ho, aby se za něj vydával, a pomohl tak dopadnout venezuelského plukovníka Marina, který chystá ve své zemi převrat.. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zábavná akční Buddy komedie a mé Guilty Pleasure. Tyhle žánrovky mám rád a Patrik Hughes ( Zabiják a Bodyguard) mi velmi sedí. Jasně film nemá atraktivní zápletku, je to hloupé a né vše tu dává smysl, ale je to popcorn se vším všudy a já se bavil a dokonce smál nahlas, takže jen pro lidi, kteří podobné žánrovky vyhledávají, zbytek může skipnout. Woody Harrelson v roli nechvalně proslulého zabijáka s emocemi, minulostí a charakterem mě vemi zaujal, ostatně tyhle role jsou pro něj šité jako na míru, takže si je jako vždy velmi užívá a Kevin Hart je zkrátka Kevin Hart, jeho humor Vám buď sedí nebo ne, pro většinu lidí je otravný a nesnesitelný, já jej jako komika respektuji a mně jeho styl sedí, takže se oba dva navzájem slušně doplňují, je tu spousta cool hlášek a zábavných situací, které mi padly do vkusu, ale potěšila mě i samotná akce, kde sakra zamrzí PG-13 rating, protože akční scéna v tělocvičně s motorovkou, kuší, sekerama- to mohl být masakr jak svině, leč alespoň to byla zábavná a efektní akční podívaná se slušnou choreografii a obstojnými fighty ( fight s Mužem z Miami taktéž top). Film má rychlé tempo, dobře utíká a svůj účel tedy bavit diváka u mne splnil na výbornou. Příběh 3/5. Akce 4/5, Humor 5/5, Násilí 1/5, Zábavnost 5/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5, Emoce 3/5, Herci 4/5. 7.5/10. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Námet, ktorý tu v rôznych obmenách už nespočetnekrát bol sa pod Hughesovou taktovkou zmenil na príjemnú jednohubku, ktorá splnila presne to čo som od nej očakával. Čiže pobavila. Celkovo ma prekvapilo ako sa z takého nezaujímavého scenára podarilo vyťažiť totálne maximum. Hart tentokrát nebol príliš otravný, no nedobrovoľný parťák v podaní Harrelsona bol "trefa" do čierneho! A dokonca bez zbytočnej a násilnej propagandy. Za štyroch "men from nowhere". (25.6.2022) ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšie štyri hviezdy, obsadenie fajn, uletený svet "Man-ov z každého mesta", Kevin Hart fajn, ale popravde už začína byť s tým svojim vrieskaním, popiskovaním a prehrávaním obohratý, aj keď s jeho telesnou konštrukciou sa veľa vody namútiť nedá, zato Woody si to dával ako obvykle na pána. Jeho strety s konkurenciou a primárne s Man of Miami stáli za to. Malý nenáročný akčňáčik, ktorý vlastne ani tak malý nebol, keďže sa aj čo to pocestovalo, čo to vybuchlo, čo to postrieľalo, čo to poskákalo a pobilo, takže bez obáv môžete zhliadnuť aj ostatní. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[65%] No vida, včera jsem viděl Denní směnu, která mě krásně sedla a dnes jsem si pustil tohohle Muže z Toronta a též tu nemůžu psát, že bych byl zklamaný. Jasně, je to jednohubka, brzy na to asi zapomenu, ale čekal jsem o dost větší blbost. Kevin Hart je u mě šašek a mnohdy mi nesedl a zde mi překvapivě nevadil. Že by tohle byla šťastná výjimka? Možná je to i tím, že jsem si ho dnes pustil v dabingu. ;) Každopádně mě bavil, párkrát jsem se zasmál, je to prostě takové chlapské střevo. Sem tam přehrává a má i trapnější scénku, ale zde se humor držel ještě v normálních mezích. Režisér Hughes mě samozřejmě pohltil třetím Expendables a poté Zabiják a Bodyguard. Bohužel pokračování Bodyguarda se moc nepovedlo, ale zde si u to mě aspoň trochu vyžehlil. Akční scény jsou takové standartní, moc nezaujmou, ale ani neurazí. Děj a to okolo je též nezajímavé, ale ta ústřední dvojka Hart a Harrelson zde neměla chybu. Harrelson tady hraje drsňáka, který působí jen tak na oko. Závěr už byl takový všelijaký, ale ok. Takže je to celkově blbůstka, ale na to odpolední odreagování před noční je to dobrá volba. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Netflix natáčí náměty starých dobrých snímků na zaplnění své filmovny, jak smyslů zbavený, a tak tu máme tentokrát starý dobrý Buddy film s drsným bělochem a užvaněným černochem. A aby toho nebylo málo, šmrncla se do toho ještě jedna námětová klasika a tím je záměna identity. V Buddy filmech je převážně dvojice policejní či policajt a kriminálník, tady máme pro odlišení kriminálníka a neúspěšného youtubera. Ale jinak je to akční komedie, jako každá jiná. Ale jo. Atmosférou a vůbec celkovou koncepcí jakoby se vrátila stará dobrá osmdesátá a devadesátá léta. Drsňák a žvanil. Stále to funguje, ale co si budeme povídat, takovéto filmy jsou už prostě nenávratně pryč. Vtípků a vůbec humoru je sice více než dost, ale když už je od prvních minut jasné, kam se to bude vyvíjet, důvodů k zasmání toho rázem zase dohromady moc není. Svižná a dokonale uhlazená akce ale jinak zůstává relativně koukatelná. Jen kdyby to alespoň nekazila právě ta zoufalá předvídatelnost mnohých scén. O samotném závěru ani nemluvě. V devadesátých letech by snímek jistojistě diváky do kin přitáhl. Nyní se stává po shlédnutí v digitálním éteru spíše adeptem k naprostému pozapomnění. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (3)

  • Otec Woodyho Harrelsona (Muž z Toronta) Charles byl skutečný nájemný zabiják. Byl odsouzen ke dvěma doživotním trestům za zavraždění soudce Johna H. Wooda v roce 1979. (NiWi)
  • Muž z Toronta (Woody Harrelson) ve filmu jí durian, což je exotické ovoce, jehož příšerný zápach při zrání patří mezi ty nejhorší na světě. Dá se přirovnat k odpadní stoce či hnijící mrtvole. (NiWi)

Reklama

Reklama