Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (249)

plakát

Domek z karet - Série 4 (2016) (série) 

Jsem na rozpacích jestli je toto ještě lepší jak série 1, a možná i je. Gradace příběhu až do finálního krešcenda - posledního záběru finále sezóny. Geniální.

plakát

Domek z karet - Série 2 (2014) (série) 

Otevírací episoda hustá, pak to mělo trošku dauntajmy, ale konec vše napravil.

plakát

I Saw the TV Glow (2024) odpad!

v Netflusu asi probíhá kontest o vytvoření největšího produkčního odpadu roku. Upřímně si myslím že taková věc skutečně existuje, vzhledem k úrovním releasů za poslední roky.

plakát

Můj auťák Brouk (2005) 

Sořáč, ale za ty dvě určitý scény, ty tři hvězdy dát musím.

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Tak nepravděpodobná náhoda, že mě k tomuto seriálu dohnal Premiér - Dobré ráno.. dobré ráno pane premiére. Takže alespoň k něčemu ta s*ačka posloužila. Sjeta zatím první série, ale zatím to je čistý masterpiece. Plus jsem si musel koupit žebírka ke sledování protože Spacey mi furt dělal chutě.

plakát

Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) odpad!

No to je ale nudná dementní s*ačka pro amerikokryply.. Tento film je Lord of The Ring, Transformers, Game of Thrones, Harry Potter, Star Wars, jen ne Indiana Jones. Scénář je tak schizofrenní a stupidní, že už se to přiblížilo k zatím neporaženému Spielbergova filmu Close Encounters of the Third Kind. Nevím proč zbytečně scénáristi jako Spielberg, Cameron atd. zestupidňují svůj scénář.. asi to je kvůli tomu, aby se to vyrovnalo intelektu zaměřené skupiny - lidé - o který si tito "nadlidé" myslí, že jsou absolutně dementní. Nope, nefunguje to. Se Spielbergem jsem už definitivně skončil.

plakát

Indiana Jones a Poslední křížová výprava (1989) 

Je to až taková kravina že je to dobrý, ale nebejt těch chujovin ze kterejch jsem si dělal p*del, tak bych se nudil skoro celý film (až na jeden vtípek který mě opravdu pobavil - letenky ve vzducholodi). Jones prostě není pro mě. Dal bych tři hvězdy, ale za další zbytečný zestupidňování a zgroteskňování nacionalistického Německa, ubírám hvězdu. Už toho mám dost. Poslední kdo na ně udělal parodii dobře byl Disney a jeho Kačer Donald.

plakát

Ghost Rider (2007) 

Dvě hvězdy za dvě kaskadérský scény co měli banger songy. Toď vše.