Reklama

Reklama

Mistrův syn

  • Hongkong Zui quan (více)
Trailer

VOD (1)

Wong Fei-Hung je nezbedným synem mistra školy bojových umění. Namísto, aby studoval kung-fu, stále někde vyvádí výtržnosti. Při jedné z jeho taškařic se však zraní syn mocného a bohatého měšťana. A otec Wong Fei-Hunga náležitě potrestá – svěří ho svému sadistickému bratrovi, který má Fei-Honga naučit disciplíně. Tento záhadný muž, mající mezi svými studenty děsivou reputaci, učí Fei-Hunga bizarnímu stylu kung-fu. Nejdříve se Fei-Hung snaží vzdorovat, ale poté, co prohraje souboj s místním zabijákem, najatým na vraždu Fei-Hungova otce, uvědomí si, že jedinou cestou je ovládnutí speciálního bojového stylu zvaného "Opilý box". Snímek Mistrův syn dokonale těží ze spojení precizních kung-fu soubojů a charakteristického humoru Jackie Chana, který se díky tomuto filmu stal pomyslným králem žánru kung-fu komedií. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Fakt vtipnej nářez a hodně Jackieho jokeů je opravdu vtipnejch. Skoro až Jim Carreyovskejch rozměrů. Bitky jsou dobrý a filmu ,kde je týpek s poskakujícíma kozama a HLAVNĚ týpek co bojuje jen hlavou, nemůžete dát méně než plné hodnocení. Teď jsem měl možnost to vidět i s českym dabingem od AV studio Praha z roku 1997 a byl to nářez. Fakt dlouho jsem se takhle nezagebil filmovejm hláškám, jak tady. Fakt skvěle odvedená práce. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Oni to třeba Asiati nepřiznají na plnou hubu, ale ten mistr byl regulérní alkoholik. A celý ten příběh vlastně byla alkoholikova iluze, kterou si vysnil, když jednou takhle z baru upad do škarpy a prosnil v ní celou noc. Jak jinak by se pak mohla stát celá ta souhra bláznivých událostí, co se ve filmu objevila. Film samotný byl jinak fajn. Jackie Chan by si zasloužil regulérních pět hvězd, ale film jako takový je spíš jenom sběr scének, kde se Jackie řeže. Další sběr scének je jenom typická kung-fu zběsilá bláznivina, která je fajn, ale musí sednout. I proto dávám takové hodnocení. Každopádně Jackie je frajer. Samotnej trénink je naprosto dokonalá záležitost. Je vidět, že ne bezdůvodně se proslavil po celém světě. ()

Reklama

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan mal talent už od počiatkov ako vidíme v tomto filme. Jeho majstrovské kúsky bojového umenia ktoré nám tu predvádza v spojení s jeho humorom je nezabudnuteľný zážitok. Zaujímalo by ma, či Jackie naozaj ovláda toľko rôznych druhov bojových umení alebo má nacvičených len pár ťahov aby to mohol zahrať. ako napríklad aj štýl opitého muža, ktorý tak dobre predviedol vo viacerých filmoch. Bola tu aj dobre vykreslená a odôvodnená postupnosť a stupňovanie obtiažnosti pri učení sa bojových umení, a taktiež aj nutnosť počúvať svojho majstra. Každý kto má rád bojové umenia, najmä tie ázijské by si nemal nechať tento film ujsť. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Keď som pri dvojke napísal, že má najprepracovanejšiu choreografiu kung-fu chmatov a akčných scén, musím to poopraviť, pretože na jednotku proste nemá. Brilantné bitkárske scény sú tu nasúkané jedna za druhou, keby sa z filmu vystrihli, zostala by možno slabá polhodinka. Jackie a celý film si od herectva urobil obchádzku snáď cez celú galaxiu, no napriek tomu sa nehanbím dať kvalitných päť hviezdičiek za predvedené súboje. 95%. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Mistrovský mix humoru a perfektní akce. Choreografie bojových scén je naprosto neuvěřitelná - kung-fu filmů už jsem viděl víc, ale pohled na "opilý" bojový styl v podání Jackieho Chana nemá obdoby - je to způsob boje plný humoru, zdánlivé neohrabanosti a baletní ladnosti.Yuen Woo-ping dokazuje, že skutečně kvalitní snímek se nemusí nutně opírat o propracovaný scénář... co si budeme povídat, děj je dost slaboduchý. Gejzír neuvěřitelných nápadů však dává na tento malý nedostatek zapomenout. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (19)

  • Podliaka hrá Hwang Jang Lee, kórejský špecialista na Taekwondo, známy svojimi kopmi, čo presvedčivo ukázal aj v snímke. Avšak treba podotknúť, že filmom prezentovaný systém "kop diabla" je len fikciou. (Peter-1307)
  • Film spopularizoval bojové umenie Zui Quan (opitá päsť) vo svete. (Peter-1307)

Reklama

Reklama