Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Po tragické smrti své matky je mladá Maya nucena opustit rodné město Tamaha v Oklahomě a přestěhovat se do New Yorku, kde se setkává s Wilsonem Fiskem alias Kingpinem, který z ní vychová nelítostnou vražedkyni. Poté, co se dozví, že Fisk nechal zabít jejího otce, se Maya Kingpinovi pomstí a uprchne z New Yorku. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (115)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už keď to ohlásili som hovoril, že tak nezaujímavá vedľajšia postava si nezaslúži vlastnú show, a on to nakoniec ani nie je hlavný problém. Je toho viac. Od zlej herečky, cez nijaký štýl, po tuctovú story, najviac ale vadí  nefunkčný rodinný konflikt, na ktorom je to celé vystavané, a uplakaný Kingpin. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Já sem asi spokojenej. Sice velmi opatrně, protože z traileru Echo slibovalo mnohem víc, ale i tak mě tahle minisérie bavila. Velkým plusem je že jde po delší době o dospělejší kousek (i když třeba s Daredevilem se nemůže měřit) a osobně mě bavila jak hlavní hrdinka, tak hlavně zasazení do prostředí původních obyvatel a jejich tradic (hudba skvělá). Mínusem naopak konec, který tak nějak prošumí a působí odfláknutě a taky degradace Fiska z ultra mafiána na strejdu co si neporadí s jednou hluchou holkou a její kamarádkou. Ty čtyři tomu nakonec dám proto že Echo i přes mínusy patří k tomu lepšímu co z Marvelu v poslední době vypadlo a byl bych celkem rád kdyby se nebáli jít touhle cestou…70% ()

Reklama

Kopi1 

všechny recenze uživatele

První epizoda jediná lehce nadprůměrná, zbytek už klesá. I při pouhých 5 dílech je seriál dlouhý. Bohužel nemá co nového nabídnout a jeho vyústění je naprosto antiklimatické. Herecké výkony sice dobré, akční scény ujdou, ale ta vata mezi s domorodci atd. je prostě nezáživná. Seriál, který nemusel vůbec být. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Nelžeme si do kapsy, některá negativní hodnocení se netýkají kvality seriálu, ale toho, že někdo už nehodlá pochválit Marvel, i kdyby natočil něco, co se zlatým písmem zapíše do historie. Je jedno, že je Echo dospělou podívanou, kterou MCU potřebovalo. Je jedno, že je hlavní postava skvělá. Je jedno, že je atmosféra intenzivní a souboje fajn, někdo potřebuje ukázat, že nad Marvelem zlomil hůl a tečka. A je to vůči Echu nefér. ()

Batahst8 

všechny recenze uživatele

5/10. Zbytečný, nudný a až běda veleprůměrný. Skutečně nic tu není aspoň fajn. Ano, akce v prvních třech epizodách není špatná, Alaqua Cox jako Maya se snaží a zřejmě nebude takové dřevo a vedlejší postavy vcelku ujdou. Ale jinak tam skutečně nic není a až to nakonec celé vyvrcholí v to nejdementnější finále posledních let. Z Kingpina udělali neschopného dementa a i toho Daredevila v té jedné scéně totálně pochcali. Achhh Bože Proč!!!!! P.s.: Úvodní titulky jsou moc pěkný. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Je to prvý projekt v MCU, ktorý je označený ako Marvel Spotlightčo je nový termín označujúci tie projekty, ktoré si vychutnajú aj nováčikovia a nepotrebujú mať znalosť širšieho diania v MCU. (koty2201)
  • Alaqua Cox je první handicapovanou herečkou, která ztvárnila hlavní postavu v produkci Marvel Studios. Od narození je neslyšící a má protetickou nohu. (KGBelik)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

16.02.2023

Všude kam se podíváte, najdete momentálně na stranu marvelovek jenom samou kritiku. V tuhle chvíli není pochyb o tom, že slavná komiksová franšíza zažívá krizi způsobenou záplavou nových filmů a… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno