Reklama

Reklama

VOD (1)

Jamie Foxx hraje dříče, co chce vlastníma rukama zařídit dobrý život svojí bystré dceři. Čištění bazénů v údolí San Fernando je ale jenom fasáda pro jeho skutečné živobytí: lov a zabíjení upírů pod křídly Mezinárodní unie lovců upírů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (315)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Prudce zábavná výplachovka mozku s extrémně luxusní choreografií bojových scén a fajnovým Foxxem jemuž sekunduje výborně dementní Franco. Jo, to jsem dneska přesně potřeboval. A je mi u prdele hodnocení místních honičů filmových chyb a vznešených kritiků. Netflix ať se vysere na Šedivé muže nebo Rudé cosi. Tohle je přesně ta béčková paráda, co potřebujete. 75% jen za ten mizerný konec, který mohl být o dost lepší. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kaskadéři z placu Johna Wicka se sešli, aby natočili akční vybíjenou s prvky hororu a hodně velkým nadhledem a na poměry Netflixu se vše překvapivě provedlo. Film otvírá parádní bitka, ve které se jasně ukáže, v jakém stylu se pojede a hlavně, co všechno tvůrci, choreograf a kameraman dovedou. Poté dojde na klasickou seznamovačku, další postavy a hlavní záporačku. Bohužel má film dvě hodiny, což je pro danou látku opravdu hodně, postavu Davea Franca bych úplně vyškrtnul a žádná z dalších akcí už nepřekoná tu úvodní a konec byl na můj vkus docela odflaknutej. Pořád ale velice slušný, nenáročný výplach u kterého u je vidět, že na něm dělala parta opravdu šikovných lidí, jen jim chyběl kvalitní scenárista. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Je vidieť, že by radi trafili jackpot ako Zombieland, len s upírami. Prvá tretina je vlastne dosť fajn. Len potom vidieť, že neprinášajú nič osobité, netrafili žiadnu hereckú chémiu, nedali nič viac než len ďalšiu nevážnu zabíjačku bubákov. Jamie Foxx si tu odjede takový ten svoj štandard typu Projekt Power. Je teda hviezdou filmu, ktorý vlastne za moc nestojí, ale nie je to primárne jeho chyba. Denní směna je takový ten cool trailerový film, ktorý ale vlastne v sebe nič cool nemá. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Netflixxo.. What else? Zase je tu nutkání být cool kávičkou, ale výsledkem je druhák vytažený z koše. Snad kdyby to bylo kratší. Snad kdyby Jamesův brácha držel urinu a hubu. Snad kdyby to tak marně nevzhlíželo k Wickovi. Průkazná znalost kaskadérského řemesla a chvilkový návrat do vybetonovaných koryt z druhého Terminátora jsou sice fajn, ale jinak zoufale schází okamžiky, po kterých by se Woodsův Jack Crow mohl ptát: „..you get a little wood?“ ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná letní kravina, místy připomene Planet Terror. Béčková upíří komedie nemá laťku nijak vysoko, tudíž tady to se kvalifikuje. Snoop jako bonusový zabiják, Franco baví v roli sidekick pochcánek, je tu jedna efektní auto-honička, jinak mraky CGI krve, L.A. sluníčko a pěkný havajský košile. Žádná divácká povinnost, ale jen tak na relax je v pohodě. ()

Galerie (178)

Zajímavosti (13)

  • Všetci "contortionist vampires" boli najatí účinkujúci zo živých vystúpení ako "Cirque du Soleil". Bol to spôsob ako nielen ukázať iný typ upíra, ale aj poskytnúť prácu umelcom, ktorí boli bez práce v dôsledku pandémie Covid-19. (maramashi)
  • Natáčanie začalo 19. augusta 2021 v Los Angeles. (m.a.t.o.)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

01.07.2021

Obsazení čtyřky Johna Wicka nepřestává bobtnat. Mimo představitele titulního hrdiny Keanu Reevese se tak ve filmu dočkáme například i Donnieho Yena, Billa Skarsgårda či Hirojuki Sanady. A teď se k… (více)

Reklama

Reklama