Reklama

Reklama

Candy Land

Trailer 1

Obsahy(1)

Zdánlivě naivní a zbožná mladá žena se ocitá v ilegálním světě sexuálních pracovnic na zastávkách kamionů alias „ještěrek“. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

...V Candy Landu mají ženy co maj nohy roztažený, kunčofti tam přijíždějí a pěkně je vojíždějí. V tom se ale zjeví Remy nožky má též roztažený, kněze frndou přidusí jak chutná krev okusí... A to je jenom začátek její cesty za spasením nejen hříšníků ale i sebe sama. Nakonec z toho vylezl podprůměrnej sektařskej slasher. Nějaké krve se tu divák sice dočká ale na gore může zapomenout. Logiku za tímhle kouskem lze hledat taky jen stěží. Problém jsem měl i s vytořením byť sebemenších sympatií k jakékoliv z postav. Ono je to těžký když máte na výběr mezi šlápotama a poťapanou křesťankou. A tak si říkám, že to v tomhle směru dopadlo nejlíp jak mohlo. Celkově ale nejde o nic co by mi delší dobu utkvělo v paměti. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi grindový nádech, bavilo mě prostředí zapadlého motelu kdesi ve vysušené části Montany a konečně mi sedla sestava holek, které se toho vůbec nebály. A vlastně i ta zápletka byla krásně braková. Jenže vzhledem k tomu, že se nejspíš mělo jednat o exploiťák, tu bylo málo krve. Teda krve bylo dost, ale to, jak k jejímu prýštění došlo, byla vesměs nuda. Snad až na jednu scénu to bylo vesměs o fádním bodání a to mě nebavilo. Příště ušetřit na Baldwinovi a vrazit prachy do nějakého toho gore. Ale jinak celkem ucházející jednhubka. 55% ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-To je určitě první pička, co jsi viděl, viď?- Psychopatická pánbíčkářská čubka se rozhodne očistit svět od hříšníků, respektive očistit ty chudáky, aby mohli vstoupit do Království nebeského. K tomu jí pomáhá dýka ukrytá v kříži. Jako doupě hříchu, které je nutno vyčistit, si vybere hambinec na odpočivadle pro kamiony. Mrtvol je požehnaně a poslední čtvrtině nelze upřít emocionální napětí. Určitým problémem je, že zde nenajdeme žádnou vyloženě kladnou postavu, s níž by se člověk mohl ztotožnit. A když vidíte, jak nikdo nepojme ani kapku podezření, začíná vám být osud postav lhostejný. Především první polovina je až nezáživně civilní, alespoň samotný závěr tak nějak potěšil. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

VAROVÁNÍ!!! Nic pro zapšklé jehovisty klepající jednou týdně na dveře s knížkou o vykoupení. Do tohoto snímku jsem šel opravdu naslepo, takže jsem si nemohl udělat obrázek z traileru atd. Mladá služebnice Pána Krista, začne vybíjet osazenstvo jednoho motelu, které tvoří prostitutky a nadržení křupani. Nechybí občasná nahota (2x hezké kozy, jeden bobřík odvahy, plus nějaké to chlupaté podpaží, mňam) a trocha krve. Bodycount je sice vysoký a holky z červeného gauče padají jedna za druhou. Přesto se však jedná o takedowny stylem: Já tě někam něčím bodnu a ty jakoby krvácej. Nic víc kromě jedné rozmlácené půlky hlavy tady prostě není. Postavy jsou taky děsně hloupé a nedojde jim, že vraždy začnou hned, jak se objeví dívka v modrých šatech s krucifixem přilepeným k vagíně. Takže čistě průměrná podívaná, která se na konci trošku rozjede, ale nenabídne nic, co bychom neviděli jinde a lépe. I tak se ale jedná o stravitelný kousek, který určitě neurazí. Soundtrack je super a na některé holky se pěkně kouká. V rámci subžánru docela ok. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

No páni, tak tomu teda říkám prvoligově pošahanej film! I když asi čtvrt hoďky po začátku jsem ho musel zastavit a znova se ujistit, že v anotaci vážně stojí "horror/thriller", a ne třeba "soft eroťák z produkce Playboye", nebo něco podobnýho. Tedy já osobně bych místo pipin a prsisek ještě radši viděl víc detailů Remyina očišťování jejím vytuněným krucifixem, ale to není výtka, spíš přiznání mojí zvrhlosti, možná bych taky zasluhoval být očištěn... Ale třeba "milostná" scéna s Remy a Levim je na pět pěticípých. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Len niekoľko týždňov pred natáčaním sa produkcia presunula z Oklahomy do Montany, kde prebiehal aj dej filmu. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama