Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tento film je přesně ten důvod, proč je dobré neodsoudit všechny rodinné popřípadě romantické filmy z Netflixu na první dobrou. Občas se totiž stane, že Vás něco moc mile překvapí. Třeba jako zrovna tahle romanťárna, která má duši, hezkou vánoční atmosféru, klasicky povedený nápad a různé filmové odkazy, třeba na Lásku nebeskou. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Další z těch klasických amerických romantických vánočních komedií, která se liší snad jen v obsazení a v několika málo detailech, celkově vzato se však jedná o stále stejné několikrát omílané klišé. Příběh tedy nenabízí nic extra zajímavého, největšími tahouny jsou v první řadě herci. Nina Dobrev je fajn, Jimmy O. Yang taktéž, i když jako milostná dvojice působí dost divně. Humor ujde, atmosféra se také povedla, tempo ujde, nešlo si však nevšimnout, že v mnoha ohledech je snímek strašně obyčejný, zkrátka tuctová vánoční slaďárna. 5/10. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Vánoční pakárna, od které nemůžete mít velká očekávání, tedy pokud nejste pubertální dívka, která chce žít stejně jako dané postavy ve filmu. Dostává mě jak Nina Dobrev stále dokáže hrát dané postavy a jsem zvědavá, do kdy toho bude schopná :) Je to předvídatelné, ale vlastně mě to bavilo, ale děkuji - jednou stačilo :) ()

Triny 

všechny recenze uživatele

Jsem cílovka, i když to veřejně nerada přiznávám. Zkouknu každou připitomělou romantickou komedii, a i když tu bude mít nízké hodnocení, tak u mě to většinou projde s přihlouplým úsměvem na tváři a hřejivým pocitem u závěrečných titulků.. I proto mě překvapuje, že tohle teda neprošlo. Málem jsem to nedokoukala a jsem zaražená, že to má tak relativně vysoké hodnocení... Už nikdy víc - pro mě tak nějak nepříjemní herci, stokrát viděná zápletka a stejné trapasy .. Prostě nevím, co je blbě, ale znovu už ne, děkuji :) ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Krásná herečka bohužel ukazuje jak se nani věk podepisuje, přesto zahrála dobře svojí roli. Nečekáně výborný film, i když všichni ví jak takový film s 90% skončí, tak to nevadí, pokaždé je příběh zajímavý jiným místem, herci a svým duchem lásky. Jsem překvapen a spokojen se zábavou okolo vánoc, skvělý film. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama