Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Další z těch klasických amerických romantických vánočních komedií, která se liší snad jen v obsazení a v několika málo detailech, celkově vzato se však jedná o stále stejné několikrát omílané klišé. Příběh tedy nenabízí nic extra zajímavého, největšími tahouny jsou v první řadě herci. Nina Dobrev je fajn, Jimmy O. Yang taktéž, i když jako milostná dvojice působí dost divně. Humor ujde, atmosféra se také povedla, tempo ujde, nešlo si však nevšimnout, že v mnoha ohledech je snímek strašně obyčejný, zkrátka tuctová vánoční slaďárna. 5/10. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý a hloupý film. Ale bohužel, cílové publiku si najde...ano, ženy, co u filmů radši nepřemýšlí. (Nechci se nikoho dotknout, ale viděl jsem už dvě, co si tuhle naivitu užívaly). Přímočarý, nelogický a nepravděpodobný od začátku do konce. Prostě u filmů rád přemýšlím, ale když to dělám u takových titulů, tak vždy dojdu k tomu, co je na tom filmu špatně. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Americke romcom komedie se stali zombie zanrem z bezmozkovym obsahem. Protiklady se pritahuji. Vzdy a navzdy.Film nema nic mene a nic vice, nez co subzanr vyzaduje. Hvezdu navic davam za humor a hlasky jako Dej si trochu koksu,pak stihnes vsechno,Kdyz nejsem na cestach , najdes mi doma, jak planuji dalsi cesty, Je cestovatel, ale vynechava proflakly mista ,Nikdy never nikomu s fotkou, kde nema v ruce dnesni noviny, Proc jsi ho nechtela? Nedalo se poznat, ze neni opravdu stastny,apod. Nemohl jsem uverit,ze by byla nejaka holka schopna si vzit Cinana,ale Vladimir Komarek na jedne vynikajici prednasce pro verejnost rikal,ze v Cine brzo vznikne vrstva miliardaru a budeme svedky,jak se za nej provda ceska holka. Take rikal, ze USA se vyznacuji neuveritelnou misivosti. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tento film je přesně ten důvod, proč je dobré neodsoudit všechny rodinné popřípadě romantické filmy z Netflixu na první dobrou. Občas se totiž stane, že Vás něco moc mile překvapí. Třeba jako zrovna tahle romanťárna, která má duši, hezkou vánoční atmosféru, klasicky povedený nápad a různé filmové odkazy, třeba na Lásku nebeskou. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Vo všeobecnosti je to typický romantický vianočný film, ktorý obsahuje množstvo klišé. Film je dobre naladený a zábavný po celú dobu, ale scenár má niekoľko zásadných problémov a zdá sa, že nevie, čo robiť so svojou zaujímavou premisou. Existuje niekoľko banálnych momentov, predvídateľných momentov a nakoniec sa to riadi celkom štandardným vzorcom. Celkovo však jeho šarm a hlavní herci robia film lepším ako súčet jeho častí, a aby to stálo za to aspoň raz pozrieť. 6/10 ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno