Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželský pár vyrazí na odlehlou chatu s jediným cílem: zabít toho druhého, a skoncovat tak s manželstvím. Brzy jim ale začne hrozit ještě větší nebezpečí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (334)

HAL 

všechny recenze uživatele

Nedávní Rytíři spravedlnosti Anderse Thomase Jensena jsou úplně jiný level, tohle je jen nadprůměr. Poslední třetina je boží, ale takový drajv ten film bohužel nemá celý, hlavně třetinu úvodní jsem se moc nebavil. Na to že jde o ztřeštěnou gore komedii se ten film se vztahem hlavních postav patlá zbytečně dlouho.  7/10 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tommy Wirkola je šikula to už dávno víme a byť si tentokrát vybral komornější film než jeho předešlé kousky, tak funguje obstojně byť menší výtky mám. Je to tak trochu variace na Ruský Tak už konečně Chcípni Táto, ale spíš vyzněním, stylem a brutalitou než konceptem. Manželský pár vyrazí na chatu s úmyslem zabít toho druhého a to jim zkomplikuje nečekaná návštěva třech magorů. Rozjezd je pomalejší a humor funguje tak na půl ( je to takový adult humor, kde se probírají vážná témata s odlehčeným a černohumorným tónem), takže záleží na vkusu, já bych uvítal něco trochu jiného a rozhodně bych film zkrátil o cca 30 minut, ale když došlo na krájení chleba, tak je Wirkola sympaticky brutální, nešetří skvělými nápady a využívá skvěle všechny nástroje z okolí ( byť ústřelení palice brokovnici v přímém záběru radši utnul a rozmašírovaní hlavy sekačkou je opět jen tease .. ty Hajzle! ), ale budiž překousnu. Celkově tedy obstojné a zábavné, ale lehce jsem doufal, že budu o něco spokojenější. Příběh 3/5, Akce 4/5, Humor 3/5, Násilí 4/5, Zábavnost 4/5 Hudba 3/5, Vizuál 3/5, Atmosféra 4/5, Napětí 3/5, Emoce 3/5, Herci 3/5. 7/10. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Becky ve veselém podání a je z toho celkem příjemná taškařice, která především ve scénách s dědou hraničí s genialitou, nicméně si to dovedu představit buď kratší nebo nařachlejší, protože takhle to bylo místy takové normální. Celkově ovšem velmi podařená záležitost a Wirkola tradičně potvrdil svou formu. 90% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Je to presne to čo to má byť. Čierna komédia plná bolesti a krvácania. Navzájom dobre fungujúca partička hercov, ktorá Vám aj zo znásilnenia či amputácie dokáže vydolovať spokojný úškrn. Vlastne nemá nič zásadné, čo by som vytkol. Len teda tomu, na ešte vyššie hodnotenie, chýbali nejaké vyložene prekvapujúce, nezabudnuteľné momenty. Suma sumárum vydarené herecké obsadenie, lahôdkové krvavé efekty a s tým súvisiace neskromné násilie.  Odporúčam ako veľmi chutné vzťahové jatka. Už len dodám, že záverečná čierna facka korektnosti bola povestnou čerešničkou. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Norská divočina, která perfektně skáče mezi komedií, thrillerem, akčním filmem a vztahovým dramatem. Film, který nepřipraveného diváka může až šokovat a nikdy není jasné jakým směrem se bude dále ubírat. Pokud se divák filmu přizpůsobí a uvědomí si, že to tvůrci po většinu času nemyslí úplně vážně, bude se bavit jak při dialozích, tak i při přestřelených krvavých scénách, které jakoby vypadly z Braindead. Jedinou ale zásadní výtku mám k nevyváženému tempu a možná zbytečné dvouhodinové délce. Pořád to je ale originální dílo, kterým Netflix příjemně překvapil a má celou řadu výborně vypointovaných a vymyšlených scén. Cesta dědy na chatu je nejvtipnější scéna, kterou jsem viděl za posledních minimálně 10 let. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • V scéne, keď Lars (Aksel Hennie) pláva za člnom, po vylezení na palubu zostane úplne suchý. (_marduk_)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v nórskom mestečku Harestua, neďaleko Osla. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama