Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (142)

castor 

všechny recenze uživatele

Jak si mohl někdo dovolit pronásledovat světovou topmodelku? Někdejší agenti KGB můžou všechno, takže ani Cindy Crawford není v bezpečí. Coby právnička se stává terčem nelítostných zabijáků, v téhle štvanici jí pomůže tak akorát sympatický detektiv s tváří Williama Baldwina, který netuší, komu může věřit. Prvně dá sprchu on, pak ona a společně zlikvidují několik bad guys. Samozřejmě béčko jak vyšité, ale pamatuji si hlavně hodně solidní tempo, které při devadesátiminutové stopáži moc „nenechalo“ vydechnout. Scénář je samozřejmě sešitý v poklusu a plný nelogických momentů, ale zručně natočená akce, nadstandardní dávka pyrotechnických rošád i Cindyino tričko, které se postupně velmi zajímavě rozpadá, tvoří velmi atraktivní mix. Padesátimilionový rozpočet je prostě znát, Joel Silver má čuch na explozivní akci (výbuch apartmá, skok do vlaku, honičky v autech). Škoda zbytečně uspěchaného závěru. Za mě béčková srdcovka 90. let, zdejších 46% je úplně mimo (i proto dávám nadsazené 4*). Mimochodem erotická scéna ve vlaku toho času „zpozornila“ nejednoho dospívajícího diváka. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $11,534,477Tržby Celosvetovo $32,334,477║ čakal som ďaleko väčšiu hrôzu ale nakoniec celkom pozerateľné aj keď nechápem toho dobráka investora čo sponzoroval tú peknú rozpočtovú sumu, inak béčkový príbeh újde, nenudí, akcia slušná /50%/ ()

Reklama

Gardenboy 

všechny recenze uživatele

Rutinérsky natočený akčný film bez štipky invencie a nápaditosti, bez akejkoľvek originality s otrasnou Crawfordovou a ešte horším Baldwinom plný nudy a príšerných logickych dier ... Sorry Cindy, ale ty na hraný film NEMÁŠ ... A Andrew ty nemáš snáď vôbec na nič, čo sa týka filmu :D. Z milosti dám 2, ale nepýtajte sa ma prečo - nedokážem na to odpovedať ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Kdyby to ted nebylo v televizi, tak bych na nej asi zapomel... A to by byla skoda! Lehce podprumerny "pribeh", hodne podprumerni protivnici typu "hacker, ktery dokaze vsechno" a v podstate nehrajici (ani nemusi ;-)), ale krasna Cindy a vedle ni W. Baldwin, ktery se snazi co mu sily staci, aby to cele zachranil. Kdyz to cele shrnu, tak se mi to i pres vsechny vyhrady libilo! Videl jsem to uz cca 5x, a klidne se za cas podivam jeste jednou, takze i to hodnoceni musi byt na takove urovni a pokud jsem ochoten se na to podivat jeste jednou, tak tomu mene nez tri dat prece nemuzu, a tohle jsem videl uz vicekrat... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nic nekecávat, Cindy je prostě megasamice a na Baldwinově místě bych si natáčení pořádně užil, ale vlastně co, vždyť já jsem si to taky pořádně užil. Film má tempo, vtip, akci, hlavní hrdinové jsou sexy a to, že zdejším odborníkům tam chybí výuka matematiky je jen jejich problém. No a ten sex ve vlaku? Tak samozřejmě, aby měla ta šukačka pořádný grády musel bych tam na Cindy vlítnout já, ale mě si v tu dobu už zabrala Angelina Jolie a Paz Vega, chtěli totiž zkusit trojku s tím nejlepším, takže Cindy měla bohužel smolíčka a musela se hold spokojit s druhou ligou, což je proti mě každej chlap, včetně Baldwina. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně v garážích, kdy dojde ke vraždě policisty, je v jednom ze záběrů vidět krev na okénku spolujezdce ještě dříve, než ke konfliktu dojde. (Ondrasss)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu od Pauly Gosling. Stejnou knihou byl inspirováni film Kobra (1986). (Terva)
  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)

Reklama

Reklama