Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozsáhlé zatýkání a akce policejní zásahovky přivede na služebnu pestrou společnost podezřelých, kteří se podíleli na sérii brutálních vražd. Jaké jsou mezi nimi vztahy? Který z předvedených představuje nejslabší článek? A kdo z nich je střelcem, který zabil bodyguarda Jívu? (Česká televize)

Recenze (66)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta hlavní linka okolo Orlíku už tu nepřinese vesměs žádný ohromný zvrat, a spíše se tak doklouže k jasnému a očekávané konci. Mnohem víc tak drásá nervy linka okolo Tůmy, a jak to s ním vlastně dopadne. V tý poslední společné scéně Tůmy a Plíška mi přišlo, jakoby jsme konečně viděli toho Plíška z Případů, a ne nějakou úplně jinou osobu. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám rozporuplné pocity  po přečtení rozhovoru s panem Havlovičem. Vůbec se mu nedivím, že ho mrzí, že pan Mareš nekonzultoval svůj scénář s některými vyšetřovateli nebo pana Havloviče aspoň dopředu neinformoval, jak ho v seriálu hodlá zpodobnit. Chválím Sokola, příjemně svým hereckým výkonem překvapil. Zato mladý tam měl až příliš mnoho prostoru, víc než výborný Finger. Režie a hudba na jedničku. ()

Reklama

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejradši bych toho Sokola vzal a jednu mu plesknul! Tentokrát ukázal, že když se mu chce a nehraje si na kdovíco, tak i umí. Přesně tohle měl hrát od začátku, empatický ucho (alá Víťa z PPO). Zatýkání Kopáče naprosto nejlepší scéna z celého seriálu! I setkání s Alexejem velmi super, atmosféricky prostě top. Jen nakonec vykoupeno takovou blbostí.. A proč Plíšek neřídí a nestřílí? Protože to slíbil ;). P.S. Co dávali večer po premiéře posledního dílu.. No Sametové vrahy! ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně to finále přišlo hodně bezradné. A nakonec se vlastně ani nedozvíme, kdo zastřelil toho chlápka z prvního dílu. Ale obecně - jak se přešlo jen na zatýkání a výslechy, vedené tak nějak všelijak, ztratilo to hodně z té patiny každodenního řešení problémů. Navíc jsme zjistili, že poldové jedou na kompromisy, takže kdoví, kolik darebáků výměnou za informace nikdy nezatkli. A kdoví, kolik poldů si dnes mafiáni platí? Ani linka s manželkou není uzavřena, prostě nějak mi přišlo, že to nemá šťávu a mohlo to být vydojenější. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S orlickými vraždami jsem víceméně úzce spojen. V Orlíku nad Vltavou máme statek, na který pravidelně jezdíme, tudíž mě začal tento případ v budoucnu zajímat. Příběhová linka s Tůmou - ty vole, kdo tohle vymyslí a proč? Pokud by se seriál nezabýval skutečnou událostí, neměl bych s tím problém. Ale oni se snaží všechno do detailu vyobrazit a pak si tam vycucaj z prstu úplnou píčovinu, nechápu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Železniční přejezd, za kterým Ludvík Černý (Matouš Ruml) zastřelil podnikatele Katovského (v seriálu Skuherského), dodnes existuje. Nachází se na pražském Zličíně, na hranici ulic Na Radosti a Plzeňská. (Šéfik)
  • Závěrečný díl sledovalo v průměru 2,27 milionu diváků starších 15 let (podíl 50,24 %), jednalo se tak o nejsledovanějším pořad nedělního večera a také celého dne. (rublik05)
  • V ilustračních záběrech, zachycujících výbuch v erotickém klubu, otevírá balíček s bombou majitelka podniku, ačkoliv podle vyšetřování otevřel tento balíček někdo jiný. (Caminzind)

Reklama

Reklama