Reklama

Reklama

Tři Tygři zaseknou drápy humoru i do filmových pláten! Ve zběsilé akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydá předposlední český akční hrdina a strážce Teritoria Milan (Albert Čuba), citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek (Štěpán Kozub), orgán městské policie Robert (Robin Ferro), a snaživý, leč průměrný herec oblastního divadla Herbert (Vladimír Polák). Stanou se z nich přátelé, nebo rivalové? Najde David po cestě ztraceného otce, Robert lásku a sebevědomí, Milan Indulonu a slávu, a Herbert vytoužené angažmá? Rozbije Milan chvatem z Krav Mňagy JACKPOT a zvolá nakonec David Votrubek své „vyhjáááál!“, nebo to nebude tak jednoduché? Road trip z Ostravy do Prahy plný šílených událostí, nečekaných odboček (Brno?) a akčních scén jim totiž stíží nejen Davidův osobitý pohled na svět, ale také mafiánský boss Král taktéž toužící po miliónové výhře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (379)

grogodil odpad!

všechny recenze uživatele

Niektorým veciam som rád, že nechápem a nepochopím. Trebárs tomu, ako môže dnes ešte niekto toto nazývať vôbec humorom. Viem, že sa nájde cieľovka, sto ľudí, sto chutí, ale toto bola číra zúfalosť a kŕč asi aj pre fanúšikov. A nechapadlo, že si takéto niečo môže ešte nájsť cestu do kina. Že sa fakt nájde toľko ľudí, čo dobrovolne na toto naklusajú a zaplatia (za) takýto fakt odpad... Šak z tohoto mi bolo skôr do plaču - a rozhodne nie od smiechu, ako asi zamýšľala tá štvorica dementov. Totálne dno humoru a vrchol trapnosti dosahujúci až neznesiteľných teroristických rozmerov, že som si tak v hlave hovoril "Troška vráť sa, všetky Kameňáky máš odpustené". ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Humor Tří tygrů mě moc baví, nicméně neviděl jsem ani zdaleka všechny jejich scénky a rozhodně ne všechny považuji za dobré. Jejich Film tedy v mých očích mohl dopadnout naprosto jakkoliv na zdejší hodnotící škále (možná kromě odpadu, protože hlavní čtveřice). Nakonec je ale výsledek ještě lepší, než jsem čekal. Je to fakt nadupané, zábavné, moc příjemně to utíká a po slabším rozjezdu (nic strašného, jen pár minur) se to fakt parádně rozjede a dokonce to má i moc povedenou pointu! O hercích mluvit nebudu, jsou naprosto výteční, ale je hezké vidět, že jim to jde i bez improvizace, se scénářem a s jasným příběhem. Je tam hromada nápadů, výborné hlášky, povedená camea a celkově jsem prostě dostal skvěle natočený film, který je možná úlet, ale kdo říká, že úlet musí být špatný? Není! Jackpot si dám určitě časem znovu a ani dvojce bych se nebránil. "Vypadáme snad jako dvojice napjostých kjeténů?" 80%. ()

Reklama

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Nemám moc velká očekávání od českých komedií, ale tohle je vrchol trapnosti, což je zvláštní vzhledem k tomu, že Tři Tygry mám vlastně celkem rád a u jejich improvizací se často řežu smíchy. Tady prostě nefunguje nic. Vypadá to neuvěřitelně amatérsky, postavy jsou otravné a děj je nudný jako prase. 2/10. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem byl hodně zvědavý. Bohužel zdejší hodnotitelé tentokrát nelžou. Je to utrpení a jedna nekonečná trapnost. Zasmál jsem se snad jen u záběru na Kalouska na rybách. Část filmu jsem úspěšně prospal a vůbec o nic nepřišel. Příběh je absolutní sračka a celé to působí jako násilně slepená změť krátkých skečů. Obrovské zklamání. [10 %] ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle jsme tam dali s přítelem na kulisu k úklidu a ve finále jsme si k tomu sedli a zkoukli to celý. Jako jsem sama proti sobě, že jsem se takový blbosti občas fakt zasmála, ale někdy to fakt hraničí s takovou trapností, že mi je stydno vůbec veřejně přiznávat, že jsem to viděla. Nicméně, Kozub je fakt dílo a jeho herecký repertoár nezná hranic a vlastně to byl z 80% on, kdo se postaral o nějvětší porci humoru. Takže jako takový náhled do universu Třech tygrů dobrý, ale jednou stačilo. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (17)

  • Natáčení trvalo 22 dní a probíhalo v Ostravě, Opavě, Olomouci, Praze, Bohumíně a v Rožnově pod Radhoštěm. (VSVB)
  • Mezi investory filmu byl i bývalý fotbalista Milan Baroš, který si zde zahrál. Ten svou investici komentoval slovy: „Já vám věřím, kluci, ale aspoň na pivo z toho bude, ne?“ (VSVB)

Reklama

Reklama