Reklama

Reklama

Predátor: Kořist

Trailer 1

VOD (1)

Predátor: Kořist se odehrává ve světě národa Komančů na počátku 18. století a je příběhem mladé ženy, vysoce schopné bojovnice, která se zoufale snaží ochránit svůj lid před hrozícím nebezpečím. Pronásleduje svou kořist, a nakonec se jí postaví. Ukáže se, že její kořist je vysoce vyvinutý mimozemský predátor s technicky vyspělým arzenálem, což vyústí v krutý a děsivý souboj mezi oběma protivníky. (Disney+)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (998)

pepo 

všechny recenze uživatele

Je to dobre. Ako tv film dokonca vynikajuce. Ale bacha na hype. Skoda, ze Trachtenberg nevie poriadne postavit a vygradovat sceny, vizual je malo cool a efekty obcas trhaju oci. Inak velka spokojnost. Ten napad zasadit pribeh medzi indianov je uplne super, hlavna hrdinka skvela a aj predator sa v killoch pekne cini. Ma to aj nejaky ten presah a dobre napady. Klasika vsak z toho nebude. 7/10 ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Čistý žánrový požitek, který kupodivu ani nemá dnes "nezbytných" 145 minut:P Dokonce ani 120, a ani 100:) Skvěle vybrané zasazení, hrdinka, které nejde nefandit (plus věrný pes k tomu;)), promyšlené budování atmosféry, nápaditá akce, výborně padnoucí hudba, za ten nevysoký peníz v rozpočtu spousta "muziky", a samozřejmě taky kopec pomrknutí na fanouška série:) Naprostá spokojenost, která v téhle kategorii "zábavných filmů" znamená velmi solidních 80%. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Disneyovka podle mého gusta. Pocahontas už nepotřebuje hranou verzi... Trachtenberg poctivě buduje atmosféru ve stylu původního Predátora a používá mozek při vytahování silných karet na těch správných místech v příběhu. Práce s kamerou, výprava a vůbec celková atmosféra pohltí a od druhé poloviny ani na chvíli nepustí. Midthunder je jako mladá indiánka přesvědčivá a bez problémů táhne celý film. Pointa, že technika a detaily jsou pro zabíjení mnohem důležitější než síla je sice v závěru přebita předáním oné pistole, která naznačí co se muselo pak stát v epilogu, ale kdo ví možná si tvůrci připravují půdu pro pokračování. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Jeden les! Jedna indiánka! Jeden Predátor! Jedno téma a tím je KOŘIST! Tak málo stačilo k tak dobrému zážitku! Film pojednává o lovu a co pro různé lidi...pardon! Různé BYTOSTI může znamenat a jak se k tomu různé osobnosti staví. Pomalé budování hlavní hrdinky, jejího kmene, bratra a predátora vede k silnému a odměňujícímu finále. Kdo tohle nazývá GIRL POWER, tak mu už z toho dnešního politického klimatu šplouchá na maják. Takhle prostě příběhy fungují a hrdinka není zázračně schopná, jenom získá sebedůvěru a odvahu, která ji celý film chybí! Využije své dovednosti ze světa můžů i žen a zvítězí jen díky své chytrosti a dovednostem, nikoliv díky zázračné síle. Není to sice dokonalý, CGI zvířata se slabší animací kazí dojem a stejně tak to vyvrcholení je přeci jen trochu příhodné. Avšak konečně to vypadá, že jde Predátoří série správným směrem a je ve správných rukou. Tak snad to tak i zůstane! 8/10! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vlastne docela o nicem. Prvni pulku filmu se nic moc nedeje, pak si daj vsichni s Predatorem pres drzku a je konec. Proste film o jednom lovu. Kdyz neni na scene Predator, tak je to nuda, ale zase souboje jsou docela pekny, napadity i krvavy. K tomu fajn priroda a sympaticka Midthunder. Na jedno skouknuti nicmene v pohode. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (31)

  • Jedná se o první film o Predátorovi, kde nepoužívá své typické plazmové dělo namontované na rameni. (DJMaroko)
  • Ve filmu zazněl známý „Wilhelm scream“, a to když Predátor přehodil komančského bojovníka přes velký kmen. (Puxina)
  • Jedná se o první film s Predátorem, ve kterém je hlavní postavou žena. (NiWi)

Související novinky

Nový Predátor našel staronového režiséra

Nový Predátor našel staronového režiséra

10.02.2024

Když v létě roku 2022 dorazilo na streamovací služby Hulu a Disney+ akční sci-fi Predátor: Kořist v režii Dana Trachtenberga (Ulice Cloverfield 10), zaznamenal tento nejnovější příspěvek do… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Nový Vetřelec má název i datum natáčení

Nový Vetřelec má název i datum natáčení

22.12.2022

Vesmírný teror se vrací. Po několika nezdarech týkajících se projektů navazujících na svět klasického hororového sci-fi Vetřelec z roku 1979 se nyní zdá, že nového snímku se už s 99 %… (více)

Pokračování Planety opic má název i obsazení

Pokračování Planety opic má název i obsazení

29.09.2022

Pokračování Planety opic ponese oficiální název Kingdom of the Planet of the Apes, tedy Království Planety opic, přičemž studio 20th Century oznámilo, že začátek natáčení vypukne už za měsíc. V… (více)

Reklama

Reklama