Reklama

Reklama

Shepherd

Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (29)

oLí 

všechny recenze uživatele

Slušná atmosféra ( místy velmi ), kamera, prostředí, základ pro slušnej hororovej zážitek. Jenomže "dějově" je to přímo katastrofa, do půlky jsem ještě živil naději, že se to nějak zlomí, ale naopak to bylo ještě čím dál horší, nuda k posrání. A celý to působilo tak, jako by si tvůrci mysleli, že točí něco víc než jen obyčejný horor, fakt ne. V podstatě viz komentář uživatelky dubinak. 3/10 ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Řečeno s Jamesem Herriotem: tohle by se ovčákovi stát nemělo. Působivý, občas takřka sureálný a místy značně strašidelný horor, pohříchu jde ale o ryze artovou záležitost určenou spíše menšinovému publiku. Kate Dickie si tu opět s bravurou sobě vlastní  střihla další ze svých podivných rolí - před lety manželka vystihla její postavu v "Čarodějnici" slovy "matka psychopatka" a od té doby jsem ji neviděl hrát snad ani jednou nikoho úplně normálního - o to výraznější ovšem její projev je. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Vyskladané takmer komplet na atmosfére bez iných mimoriadne výrazných hororo vsuviek, i keď občas sa ich pár pekných objaví. Kto neprecíti, nemá šancu, pre neho bude "Shepherd" nudou v priamom prenose. Na toto treba náladu, pričom šušťanie s pukancami je vyslovene prekážkou. Tých 48% je solídnou krivdou .. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Opustený ostrov, maják a jeden úbožiak, ktorého prenasledujú duchovia minulosti (prípadne jeho svedomie). Začína to podivným chovaním psa, vďaka ktorému sa treba obzerať do každého kúta, potom búrka, hmla, neustále vŕzganie dverí, detský plač a tajomné zvuky, a okrem toho desivé vízie a tajomná postava v čiernom. Mne bolo jedno, či je to skutočné, alebo či hlavnému hrdinovi len "špliecha na maják". Za atmosféru by som dal jasných 5/5, tu nie je o čom, pretože niečo tak atmosférické tu už pekne dlho nebolo. Síce  obsah celého filmu sa dá zhrnúť do jednej vety, scenár je naivný až prihlúply a pointa asi sotva niekoho prekvapí, ja som si to po celú dobu užíval. A to sa Britom podarí raz za uhorský rok. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Za tip na film předně děkuju uživatelce Ratchetka protože tohle mi nějak ušlo. A to by byla velká škoda kdyby mi tenhle film „proklouzl mezi prsty" a mým očím tahle minimalisticky pojatá Artová záležitost unikla. Už dlouho jsem neviděl film s tak znepokojivou atmosférou jaká byla tady. Navíc film si tuhle atmosféru udržoval od začátku až do samotnýho konce. Pochválit lze taktéž kameru, hudbu/zvuky i výběr lokace. I přesto jde o snímek kterej ocení spíš menšinový publikum. 4hvězdy ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama