Reklama

Reklama

Útěk z pole

Trailer

Napínavý psychologický thriller o vůli žít za každou cenu. Šest cizinců se probudí zmatených a uvězněných v nekonečném kukuřičném poli. Brzy zjistí, že jim je cosi tajemného v patách. Vyzbrojeni pouze zdánlivě náhodnými předměty - od kompasu až po revolver - musí spojit síly, aby z pole unikli dřív, než zemřou. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Co se stane, když zkřížíte Únikovou Hru (postavy zde řeší hádanky) a první díl série Labyrint (umístění plus někdo kdo je tam loví) ? odpověď zní zhruba tohle .  6 lidí se probudí v kukuřičném poli neví kde se tam vzali jen se chtějí z tama dostat každý/každá z nich má něco u sebe (zápalky, zbraň, čutoru, nůž, kompas a svítilnu) což potřebuje k tomu , aby se odsud dostal/dostala. Do toho jich tam loví jakýsi mutant. Jinak není to špatný film těch 33 procent je hodně málo do distribuce jdou daleko větší sračky co mají daleko více procent bohužel problém je v tom, že většinu filmu se zde nic neděje a je zde jedna protivná postava černošky. Pokud to vydělá a bude/ou další díl/díly nemám s tím žádný problém.  P.s. film má i potitulkovou scénu což většinu lidí potěší jelikož ta postava si to zasloužila. 60 procent ()

Lyli odpad!

všechny recenze uživatele

Utrpení. Bohužel, netrpí hrdinové filmu, tohle je tortura hlavně pro diváka. Je mi hrozně líto, že to není aspoň vtipné, pak by se celá věc dala brát. Fakt tyhle snímky vznikají tak, že se někdo ráno vzbudí se špatnou náladou a řekne si: “ Natočím takový sranec, že to posere den i někomu jinýmu!”??? ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mne osobne to až tak márne neprišlo, a keby sa tvorcovia možno vyhli tomu patetickému správaniu postáv, tak vo výsledku by to tragédia nebola. Má to miestami celkom dobrú atmosféru, pár dobrých nápadov, pričom na vrchole všetkého je najmä námet ako taký, ktorý skutočne pripomína najmä "Kocku". ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to tak stredne desive a atmosfericke. Vizualne nijak ohromujici a trochu hloupe. Moc se toho nedeje. Film ma dva plusy- je kratky a ma originalni namet (s mnoha klise). Je to podobne filmu "Deset malych indianu" (1989) dle predlohy Aghaty Christie. Zanrovi fanousci budou mit s timto filmem solidni vecer. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Výborný námet, ale nevyužitý potenciál. Táto escape hra začala veľmi zaujímavo, ale potom sa asi tvorcom pokazil kompas a nasmerovali to až do smiešneho konca. Nápady neboli alebo vyšumeli. Hlavne, že bola splnená norma a všetkých šesť hlavných postáv bolo rasovo vyvážených. Bez toho by sme sa predsa už nepohli! Film sa sčasti chce podobať Kocke, avšak ostal len pri zhnitej kukurici. ()

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Ontariu od 6. září 2020 do 1. dubna 2021. (noelcoward73)

Reklama

Reklama