Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (227)

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdy s hodně, ale opravdu s hodně zavřenýma očima. Tak skvělý nápad, tak super herecké obsazení a přeci jen to někde dost vázlo. Scénář byl kostrbatý a chyběla mu plynulost i gradace. Velká škoda, že kromě trailerových scén se ve filu vlastně ani nic tak zajimavého či překvapivého neodehraje... ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Klidný, citlivý, romantický snímek. Takový který ve Vás probudí vnitřní cynismus. Alespoň ze mě přímo tryskal. Na tomhle filmu nefunguje nic. Příběh, atmosféra, dokonce ani fyzika. Samotný námět je lehce nelogický. Důvod proč se najednou může odehrát návrat na Zemi, je přinejmenším pochybný. Chování mladého génia až se tam dostane, je výsměch zdravému rozumu. A představa, že by asertivní holka od rány toužila po sociálně plachém podivínovi, je přímo mešuge. To se prostě nestává. Vím to naprosto bezpečně. A to ještě opomíjím hlouposti typu komunikace nadsvětelnou rychlostí, dilatace času když se to hodí a podobně. Abych jenom nekafral, tak Britt Robertson hraje skvěle a Gary Oldman snad až zbytečně výborně. Jo a taková ta rádoby náladová hudba docela ujde. Zbytek je bída. The Space Between Us sice předstírá potenciál, jenže ve skutečnosti jde o naivní romantický brak, při kterém je lepší nepřemýšlet. A ideálně i usnout. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já dobře věděl, proć se tomu takovou dobu vyhýbám... Ale i tak jsem doufal aspoň v příjemnou oddechovku, ale nenaplnilo se bohužel ani to a výsledek je kýčovitá teenagerská romanťárna, která svému žánru vše natolik podřizuje, až je to celé stupidní. A to nejen v rámci nedodržování fyzických zákonů, ale také ve vývinu děje, kde fakt nechápu, proč se ten kluk na Zemi chová jako debil a nikdy třeba neviděl koně, když ho posádka na Marsu, která ze Země pochopitelně je, celých těch asi 16 let všemu učí. Ano, je vlastně mimozemšťan, narodil se shodou okolností na Marsu, ale není to jak ve Starmanovi, že se neznámá entita musí učit o novém světě aby v něm přežila, tenhle prostě musel znát hodně, byť jen teoreticky. Už z principu, krucinál. Ale tak hlavně že je tam velikááánská láska dvou podivínů, kteří by při druhého udělali cokoli, ale občas se zničehonic krutě pohádají, aby to nevypadalo, že se tam nic neděje. Sorry, ale je to až moc hloupé i na svůj žánr, abych se tím dokázal jednoduše bavit. Hvězdičku dávám jen za skvělou kameru a tu druhou slabou za odkaz na Na sever severozápadní linkou, který mě aspoň hodně pobavil, když už nic jiného. Slabé 2* ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hvězdička snad jen za Nebe nad Berlínem. Jako co mi to tvůrci plácají za nesmysly? Jestli se ten kluk počal na Zemi, těžko bude mít chabé kosti, když se narodí ve vesmíru, tam už jde o genetickou výbavu a předporodní vývoj na Zemi. Nebo oni letí 16 let tam, a kluk si z Marsu chatuje v reálném čase (!) s holkou ze Země. Wtf? A pak najednou se objeví možnost přilětet na Zemi z Marsu coby dup? Dělají snad ze mě vola? Kluk měl 16 let na studium, Zemi má v malíčku,a když se tam ocitne, chová se jako idiot? A snažit se to celé napasovat na linii anděl z nebe padne kvůli své lásce, brr, fuj, to je jak bahno v hubě. A ta část, kdy je to jak opajcnutý Starman, to jako fakt? Vykonstruovaný film bez duše. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

O chlapci z Marsu, který toužil po zemské tíži ... a dostalo se mu jí v míře vrchovaté ... takže poznal všechny její aspekty. Příběh, který disponuje daleko větším a hlubším mezihvězdným prostorem, než jaký se vám otevře při prvním letmém pohledu. Kdybych byla cynik (někdy si na něj hraju), zvolila bych patrně jiný závěr ... ale nemám tu potřebu ani tu moc, takže se nechávám volně unášet prostorem a časem a rozuzlení zápletky nechávám na jiných, daleko povolanějších a daleko ZODPOVĚDNĚJŠÍCH, nežli jsem já. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (14)

  • Spaceport America v Novém Mexiku hostil svůj první film na natáčení. V průběhu natáčení bylo na kosmodromu více než 400 členů štábu, herců a komparsu. (tessincolor)
  • Premiéra filmu se několikrát přesunula. Poprvé byla stanovena na 29. července 2016, kvůli premiéře filmu Matky na tahu však byla přesunuta premiéra filmu na 19. srpna 2016. Avšak kvůli filmům Ben Hur, Kubo a kouzelný meč a Týpci a zbraně byla premiéra filmu opět přesunuta, tentokrát na 21. prosinec 2016 (kvůli vylepší vizuálních efektů). Nakonec měl film premiéru 3. února 2017. (Varan)

Reklama

Reklama