Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel Stoneová (Gal Gadot) je nezkušená technička v elitní jednotce MI6, kterou vede hlavní agent Parker (Jamie Dornan). Její tým MI6 však netuší, že Stoneová ve skutečnosti pracuje pro Chartu – tajnou mírovou organizaci, utajenou i před ostatními špiony, která využívá špičkové technologie k neutralizaci globálních hrozeb. Rachel byla vycvičena jako dokonalá profesionálka, fenomenální agentka v terénu, která se drží mise, sleduje informace a nikomu nevěří. Když rutinní misi zmaří záhadná hackerka Keya Dhawan (Alia Bhatt), Racheliny dva životy se střetnou. Zatímco se žene za ochranou Charty a snaží se překonat nepřízeň osudu, zjistí, že lidský přístup může být její největší předností. (Netflix)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (207)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Genericke, feministicke, naivne, hlupek a moc digitalne. Gal Gadot mam celkom rad, ale tu sa teda moc nepretrhla. V uz tak priemernej akcii, vyuziva na vsetko kaskaderov (alebo CGI). Proste zlatanina pre decka. Jedina vyhoda je, ze to nie je uplna nuda. Stale sa nieco deje. A ma to slusne obsadenie. 45% ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dobrá akčná blbina z Netflixu. V porovnaní s vysokorozpočtovým The Gray Man z rovnakej stajne ide o veľmi kvalitnú záležitosť. Bavil ma koncept, akcia a aj Gal. Minutáž by som možno zosekal o nejakých 20 minút, ale dalo sa to prežiť. Rovnako ako niektoré scenáristické saltá. Zabavil som sa - účel splnený. 70% Netflix ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Množstvo odídených agentov a vojakov je zatiahnutých do tajných operácií pod záštitou CHARTY, ktorá ale hrá podľa vlastných pravidiel a nikomu sa nezodpovedá. Čo ale ak sa najmocnejšej zbrane proti zlu zmocnia teroristi? Herecké obsadenie: Vôbec mi nevadí, že mužov v akčnej rovine nahradia ženy ak budú čo i len trocha podobné Gal GadotPrevedenie: Ak by celý film mal drive prvých tridsiatich minút, tak by som siahal po najvyššom hodnotení. Ale postupne filmu dochádza šťava a najhoršie čo sa môže stať je prevarená zápletka. Potom aj ten super inovatívny program "Srdce" vyšumí do prázdna. Pocity: Potešila ma akcia a naháňačky. To ma ozaj bavilo ale príbeh stál za prd a Dornan v úlohe hlavného zloducha bol tiež čajový. Pridaná hodnota: Akčná pecka s emancipovanou hrdinkou a fádnou zápletkou. 57% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Další akčňák s Gal Gadot, tentokrát už druhý od Netflixu. Zatímco v Red Notice se pokoušeli společně s Dwaynem Johnsonem a Ryanem Reynoldsem o akční komedii, tohle je čistá špionážní klasika. I když to nebyl kdovíjaký zážitek, tak se mi líbí, jak si Gadotka pulíruje ten svůj žánr a všichni vědí, co od ní mají čekat. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hodně se tu střílí, naháněčky a rvačky se odehrávají na zemi i ve vzduchu a Gal Gadot žeru, takže jsem schopen se na ní dívat i ve chvílích, kdy vyvádí naprosté hovadiny. Jako třeba tady. Škoda že se tvůrci brali tak vážně a nepustili sem trochu nadsázky. Těch pár rádoby vtipných póz tu vyznělo trpaně. Ale zase tolik jich nebylo, takže se to dalo  přežít. A stejně tak je škoda, že film nemá erkový rating. Někomu se to může zdát nepodstatné, ale když kolem hezký holky stříkaj gejzíry krve, tak je to hnedka jinačí zábava. No ale i tak se to dalo, ačkoliv na novou sérii nejspíš založeno není. Blbé a zábavné. 60% ()

Galerie (136)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa v južnom Tirolsku, Londýne, Reykjavíku a Lisabone. Natáčalo sa viac ako 5 mesiacov - od 26. januára do 28. júla 2022. (Arsenal83)
  • Na pozici executive producer najdeme mmj. také Grega Rucku, komiksového autora sólové Wonder Woman. (NinadeL)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Třetí Wonder Woman nakonec nebude?

Třetí Wonder Woman nakonec nebude?

11.08.2023

Herečky Gal Gadot (Wonder Woman, Rychle a zběsile 5) byl v posledních dnech plný internet, což je dáno zejména tím, že má tento víkend na Netflixu premiéru její nový špionážní snímek Heart of Stone … (více)

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

27.06.2022

Po úspěchu snímku Můžeme být hrdinové režiséra Roberta Rodrigueze (Alita: Bojový Anděl, Spy Kids: Špioni v akci) se Netflix rozhodl prodloužit spolupráci se známým tvůrcem, a to rovnou do takové míry… (více)

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

04.11.2021

Hrané adaptace klasických animovaných hitů se studiu Disney v posledních letech velmi dobře vyplácí, není tedy divu, že po Popelce, Knize džunglí, Krásce a zvířeti, Dumbovi, Aladinovi a Mulan nyní… (více)

Reklama

Reklama