Reklama

Reklama

Bez východiska

  • USA No Exit
Trailer 1

VOD (1)

V napínavém thrilleru Bez východiska uvízne mladá žena Darby Thorneová na cestě za nemocnou matkou ve vánici a je nucena zastavit na dálničním odpočívadle se skupinou neznámých lidí. Když v zaparkované dodávce narazí na unesenou dívku, musí bojovat o holý život, aby zjistila, kdo je únosce. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (135)

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá zápletka, která je ovšem prošpikovaná několika zvraty, které si říkají o možné znovu zhlédnutí. Bohužel to ve výsledku zase až tak dobrý film nebyl, takže si toto nutkání mile rád v nejbližší době odpustím. Herecké obsazení mi příliš nesedlo, zvlášť hlavní hrdinka mi byla značně nesympatická a nebylo to jen nastíněnou její temnou minulostí. Zimní prostředí je vždycky fajn, hlavně teď v poslední době kdy se pravá zima naší republice už několik let zdárně vyhýbá. Závěrečný zvrat byl asi zbytečný, ale záměr scenáristy to ještě trochu pocukrovat chápu. Na mě to však už bylo příliš mnoho náhod najednou a spíše bych si to příště odpustil. Nastřelovačka byla ovšem fajnová a určitě obzvláštnila závěr tohoto filmu. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

ŠÍLENÝ! Vrátil jsem se z táboru a musím (i chci samozřejmě) dopisovat 14 komentů! Tak tohle bylo velice milé překvapení! Tolik akce, napětí a vzrušení jsem skutečně neočekával. Postavy byly parádně propletené a vykreslené. Zvratů, které vás zaskočily, bylo habaděj a o krev nouze taky nebylo. Miloval jsem tempo a krátká stopáž tomu jen napomáhala. Opravdu doporučuju! Vyhodnocení: Zkouknuto s mámou, tak teď to beru i babičce. Obě zbožňují thrillery. ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tyjooo, ani mi nevadí, že v půlce filmu víte, kdo je špatný a kdo ne. Jedem twist tam teda je, to je pravda. Co mi ale vadí je stupidita některých postav a nesympatický padouch, kterého bych střelil do hlavy, hned jak bych vlezl do toho centra. Jinak se spíš jedná o thriller s nádechem mystery a né o horor. Koukat se na to, ale dalo. 55% ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Záporák se vyřeší hodně brzy, zbývá hodina do konce a vy si jenom říkáte, čím to na tak malém prostoru ještě chtějí vyplnit? Takže přicházejí na řadu nahodilé situace, které neviděly logiku ani z rychlíku, no a pak přijde vrchol. Další pointa, které to celé posílá do kopru. Dneska je v oblibě psát, že i AI by to napsala lépe. Tak obávám se, že i AI má svojí čest a takovouhle pitomost by ze sebe nevypustila. Ale jinak musím smeknout před tvůrci – celý film se odehrává ve sněhové bouři v nějakém autostopu a skoro vás ani nenapadne, že 99% stopáže bylo natočeno ve studiu (zatímco venku panovalo letní počasí se 30 stupni ve stínu), s umělým sněhem, s barákem postaveným jen pro účel natáčení a umělými stromy okolo. V tom jsou fakt chlapci z WETA nepřekonatelní. To vytváření falešné reality je na tom filmu jediné zajímavé, v tomhle ohledu kolikrát okolnosti natáčení trumfnou film samotný. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Naprosto pohodová jednohubka, kterých je možná dvanáct do tuctu, ale natočená svižně a chytlavě. Sympaticky nic kromě nadnesené zápletky neřeší a tak jsem dostal čistokrevný zasněžený thriller s několika šťavnatými scénkami a jedním milým, nenápadným a úsměvným výjebem s divákem druhu "znalec všech žánrových klišé". Klasicky hloupé jednání toho či onoho, kdy máte chuť řvát Nebuď debil, samozřejmě nechybí, ale do celkové koncepce  tak trochu černé  thrillerové komedie v pohodě zapadá.  Krev a hřebíky kam se podíváš a je to právě scéna s "pinheadem", za kterou zatloukám čtyři hlavičky do pr.... a nebo ne, to si vyberte. ()

Zajímavosti (1)

  • Natočeno podle knižní předlohy „No exit“ (v češtině vyšlo pod názvem „Není úniku“) od Taylor Adams. (Jamra)

Reklama

Reklama