Reklama

Reklama

Obsahy(1)

U silnice na kraji města leží tělo sestřičky Zuzany. Policisté brzy zjišťují, že Zuzana byla těhotná a že to mohl být i důvod, proč se jí chtěl někdo zbavit. Stopy vedou k baru u rybníka, jehož majitel se netají tím, že občas dívkám přilepší něčím ostřejším do pití. Zuzana byla zároveň zamilovaná do kolegy v práci, který ale poměr s mladou sestřičkou odmítá. Podaří se policistům rozkrýt, proč Zuzana musela zemřít? (TV Nova)

(více)

Recenze (21)

Horn odpad!

všechny recenze uživatele

Jen pro potvrzení dojmu z prvního dílu jsem přetrpěl i dvojku. A mám několik otázek. Kolik lékařů pracuje u Policie ČR na postu operativce místní kriminálky? Kolik 18 let starých případů GIBS ročně otevírá? Jak je možné bez podpisu obdržet obálku z červeným pruhem? Je vážně nutné abych vraha poznal v prvním záběru? ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je docela, škoda že chlapi jsou tam spíše do počtu, zejména v případě Martina Hofmanna to zamrzí, ale co naplat. Jsou to takový ty kriminálky s humorem, moc nějak s nároky k nim nepřistupuji a asi proto nejsem dvakrát zklamán. Možná by si kamera mohla odpustit několik záběrů, aby napověděla s vrahem, jako v tomto díle, ovšem, bačkory, pivko a brambůrky to jistí, že ano. ()

Reklama

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nerad dávám odpad detektivkám tohoto typu, ale tady nemůžu jinak. Neuvěřitelně nesympatická dvojiec policajtek, u Moniky Hilmerové jsem měl pocit, že byla během natáčení lehce sjetá, ona kravka, kterou šikanovali v Brně si podle toho jak vypadá a jak se chová dostala, co si zasloužila a nechápu, proč tam byla ta trojka Hofmann, Suchánek a Děrgel. Prostě slabota, případ takový nijaký a ne moc logický, prostě - na Modravu to nemá ani náhodou. Uvidíme dál, ale už ta sestava "týmu" signalizuje, že to asi za moc stát nebude. ČT deb´vadesátkami vyhrává ne o parník, ale jako mercedes proti trabantu...vyjímečně. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odznak Paródia. Suchánek stále najvážnejšou postavou, zvyšok nechcení komici a rozuzlenie prípadu úprimne rozosmeje, to ani na kolene nanapíšeš. Najdesivejšie je ale poznanie, že v noci zo soboty na nedeľu sa oplatí vraždiť. Fízli v nedeľu nerobia a také že súdneho lekára to už vôbec nezohnáš. Normálne k mŕtvole pustia ex-obvoďáka, čo prednedávnom predpisoval spreje do nosa. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krimoška pro velmi nenáročné diváky (což samo o sobě nemusí být negativ), bohužel s tak neuvěřitelnými policajtkami (v negativním slova smyslu), neuvěřitelnými situacemi (platí totéž), až si musíte zákonitě položit otázku, pro jakého nenáročného diváka je seriál určený - pro dospělé je celý děj a jednání postav moc dětinské, pro teenagery tu chybí nahota a krev, pro mladší publikum je to zas celé zbytečně komplikované.... tak já nevím....pravděpodobně můj poslední díl, na víc nemám (a to nejsem extra náročný divák, pozor!) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama