Reklama

Reklama

K sežrání

  • USA Fresh
Trailer 1

VOD (1)

Noa se seznámí s pohledným Stevem, a protože má nepříjemné zkušenosti s internetovými seznamkami, rozhodne se dát mu šanci a své telefonní číslo. Po prvním rande je jím natolik okouzlená, že přijme pozvání na víkendový výlet. To ale netuší, že Steve má dost zvláštní choutky... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (212)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak, a teď k tomu mám napsat komentář... Já jsem měl s tímto filmem na jednu stranu problém, protože mě na rozdíl od jiných nepřitahuje násilí na ženách, ale na stranu druhou jsem sám sebe přistihl při tom, že se místy usmívám nad použitým humorem. A teď si nejsem jistý, jestli se už ze mě stává nenávratně narušený jedinec, nebo jen tvůrci zkušeně cílili na cynické svině (kterýmžto tvorem jsem už velmi dlouho). Doufám v druhou možnost, ale pro jistotu se budu radovat nad tím, že jsem jakožto kripl dokonale neschopný stát se kanibalem, a nad tím, že sám vypadám už na pohled nejedle. Jelikož v dnešní době jeden nikdy neví... / Poučení: Vždycky se zajímej o původ masa. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Solídna, pomerne nápaditá vecička. Ja to stále hovorím, láska je nebezpečná vec :D Famózne psycho dialógy a slušné herecké výkony hlavných protagonistov, ťahajú tento počin k vyšším číslam, a treba dodať, že: zaslúžene. Ja osobne som však nie presvedčený, že to mnohých pre svoje pomalé tempo ohúri. Jednoznačne mi chýba žáner dráma, ktorý by mal byť prvý v poradí medzi menovanými. Silnejšie tri - nedá sa svietiť, iba námet nestačí, pričom úplný záver, ktorý konečne preberie z polospánku, sa dal taktiež očakávať. Hlava mi taktiež neberie tie idiotské rozhodnutia postáv, ktoré kazia celkový dojem. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Noa je poněkud naivní a lehkovážná, za což nakonec musí zaplatit. Seznamky jí napomáhají najít toho pravého, ten se ale zčistajasna zjeví v marketu uprostřed oddělení se zeleninou. Je to on! A tak šup s ním do postele a hurá na tajemný víkendový výlet. Z rozverného tuctového dramatu se stane survival, kde jde nejen o kůži. A vzápětí divák zjistí, že tohle není ten druh filmu, k němuž by se hodil tatarák. Nu a pak už to pěkně jede až k očekávanému konci. Tedy ono je vcelku jedno, jak film skončí, jelikož já čekal obě možnosti. Každopádně takhle to asi bylo lepší. Kuchyňský zápas byl výborný, lesní hned v závěsu. Jasně, třeskuté gore nebylo, byť pohled na porcování obětí se nabízel. Ale tentokrát mi to nevadilo, jelikož tenhle film si s náznaky vystačil. A kromě toho, jak se nechovat, zjistíte, zda účinnější zbraní jsou klíče nebo rýč. Jen mi chyběla odpověď na otázku, proč je ženské maso chutnější a jak to dotyčný zjistil... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý a i když to zdaleka není první podobně laděná žánrovka, působí svěže a neotřele. Odlehčený tón vyprávění mi seděl, herečka v hlavní roli neskutečně sympatická, Stanovi to také sedlo a Charlotte Le Bon je s tou blonďatou parukou za nehoráznou kost. Ale čekal jsem trochu víc vtipu a vlastně i krve a hlavně mi přišlo, že se toho na půdorysu necelých dvou hodinu zase tolik nedělo. Prostě a jednoduše jsem se občas nudil a to víc, než je obvykle akceptovatelné. 60% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Fresh je nejsilnější v prvních 30 minutách, kdy divák očekává že se něco stane, že se něco musí stát a nakonec se to stane. Poté se teprve spustí úvodní titulky. Poté proběhne nějaké to ... nebudu prozrazovat. Platí, že čím méně víte, tím více si film alespoň zpočátku užijete. Konec se zvrhne v ultimátní pomstu, kde hlavní padouch je postupně likvidován. Jako zábavná jednohubka Fresh i přes slabší prostřední část bez problému obstojí. 60% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama