Reklama

Reklama

K sežrání

  • USA Fresh
Trailer 1

VOD (1)

Noa se seznámí s pohledným Stevem, a protože má nepříjemné zkušenosti s internetovými seznamkami, rozhodne se dát mu šanci a své telefonní číslo. Po prvním rande je jím natolik okouzlená, že přijme pozvání na víkendový výlet. To ale netuší, že Steve má dost zvláštní choutky... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (225)

bourec 

všechny recenze uživatele

I přes určitou nevyrovnanost, a některý postupy herců, který vyvolávaly spíš úsměv je ten film opravdu dobrej. Hlavně chci vyzvednout určitou kultivovanost režisérky, která do filmu nenaroubovala zbytečně naturalistický scény, a počkala si až na konečný vyvrcholení. To je naprosto famózní. Tady sem si vychutnal konečnou likvidaci toho čůráčka. Navíc když ho hrál takovej slizkej ohava, jako je Stan. Pochvala je na místě. Silnejch 70%. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Film, který asi hlavně nejvíc může někomu sedět tou vlnou. Ojedinělá věc, kdy prostě sedne soundtrack, herecké výkony a styl jakým je to pojato. Finálový dojezd sice není nijak výjimečný, ale příběh je nějak v pořádku i relativně originální, ale nějak se to sešlo. Klasicky jediné co, tak konec klasicky opět působí jako hovno, kdy svobodné ženy utíkají z područí mužského uzurpátora a jeho submisivní manželky, co se sklonila před patriarchátem. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Pre Nou je nesmierne ťažké nájsť lásku. Preto sa snaží využiť všetky moderné prostriedky a skúša rôzne zoznamky. Ani to jej však nepomáha. Všetko sa mení vo chvíli, keď stretne počas nákupu muža menom Steve. Po niekolkých stretnutiach sa do neho zamiluje, ale ešte netuší, že Steve plánuje niečo úplne iné ako spoločnú budúcnosť. - Keď som videl režisérku, očakával som nejakú feminazi / vegánsku agitku, ale vyklulo sa z toho niečo úplne iné. S výsledkom som spokojný, a hlavne som rád, že sa to vyhlo politickým alegóriam, pretože to, ako film zobrazil ''koncových odberatelov'', myslím úplne postačí. Rovnako som spokojný s hereckými výkonmi, len to mohlo byť celé o trochu kratšie. Ale za Heads Will Roll na konci tú štvrtú teda prihodím. Ak sa bude hulu držať týchto šikovných filmov ako toto alebo minulotýždňový No Exit, viem si predstaviť, že za chvílu kvalitou predbehne woke katastrofy z Netflixu. Len tak ďalej. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Děsivý námět trillerového až hororového rázu, bizarně řezaný černým humorem. Rozbor degustace elegantně servírovaného lidského masa, jak ho nepodal ani žádný z filmových Hannibalů. Se šmrncovní kameramanskou formou a sympatickou herečkou v hlavní roli. Ale čtvrtou hvězdu nedám, protože v té žánrové a pocitové všehochuti, přestože bavila od první do poslední minuty, postrádám ucelenější režijní záměr. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Noa je poněkud naivní a lehkovážná, za což nakonec musí zaplatit. Seznamky jí napomáhají najít toho pravého, ten se ale zčistajasna zjeví v marketu uprostřed oddělení se zeleninou. Je to on! A tak šup s ním do postele a hurá na tajemný víkendový výlet. Z rozverného tuctového dramatu se stane survival, kde jde nejen o kůži. A vzápětí divák zjistí, že tohle není ten druh filmu, k němuž by se hodil tatarák. Nu a pak už to pěkně jede až k očekávanému konci. Tedy ono je vcelku jedno, jak film skončí, jelikož já čekal obě možnosti. Každopádně takhle to asi bylo lepší. Kuchyňský zápas byl výborný, lesní hned v závěsu. Jasně, třeskuté gore nebylo, byť pohled na porcování obětí se nabízel. Ale tentokrát mi to nevadilo, jelikož tenhle film si s náznaky vystačil. A kromě toho, jak se nechovat, zjistíte, zda účinnější zbraní jsou klíče nebo rýč. Jen mi chyběla odpověď na otázku, proč je ženské maso chutnější a jak to dotyčný zjistil... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama