Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z Nicka a Audrey Spitzových jsou soukromá očka na plný úvazek. Po jejich příteli se slehne zem a oni se připletou k mezinárodnímu pátrání po jeho únosci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (172)

nonick1 

všechny recenze uživatele

Po vcelku zábavné jedničce jde o strmý sešup k nevtipné slátanině, které nepomůže ani střídání VIP lokací ani exkurz do bollywoodského svatebního reje. K smíchu je (kromě nechtěně směšné černé šlechtičny) ve filmu opravdu jen máloco, zato hluchých míst nepočítaně, spíše k pláči pak botoxem poznamenaná tvář Jennifer Aniston. Prostě jen další vyprázdněná NET-FIXL holírna. S bídou jedna hvězda za vizuál. Mimochodem: viděl vůbec ten film autor českého názvu? ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Chápu opovržení většiny zdejších kritiků, mně nicméně tyhle Sandlerovky celkem chybí a u téhle jsem se poměrně dobře pobavil. Ano, u mnohých filmů od Netflixu často trpíme a částečně je to způsobeno přemrštěnou stopáži, dvojka Murder Mystery je však ještě dokonce o fous kratší než jednička a udržuje si tak akorát tempo, kdy jsem se nezačal nudit, což by s další půl hodinou navíc jistojistě přišlo. Více takových a více stříhání. Proto za mě tu sedmičku za večerní jednohubku musím udělit, kvalitativně srovnatelné s jedničkou. A navíc už jste to všichni viděli.. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nemáš snad chuť, aby to vrah konečně byl a zabil nás? Mám už toho po krk." Zažil jsem nejednu chvíli, kdy mě napadlo, že sejmout Nicka a užít si s vdovou Audrey, není tak špatnej nápad. Nakonec jsem manžele Spitzovy nechal žít, excelovat v dedukcích a demolovat Paříž. Napínavý to sice nebylo, ale o zábavu se občas dalo zakopnout. Tím úplně nemyslím pelikány v plenách, ale třeba předávku peněz únoscům. A potěšily mě střelecký výkony obou manželů. Dosud jsem si myslel, že netrefit stodolu zevnitř umím jenom já. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ona už jednička nebyla kdovíco, ale dala se brát jako taková úsměvná christieovská variace. To v druhém díle odpadlo a zůstala jen rádobyvtipná slovní cvičení mezin Aniston a Sandlerem, kterým se nedalo zasmát ani při nejlepší vůli. Oceňuji snad jen celkem povedenou akční stránku věci, byť ta zde hraje jen druhořadou roli. Co se týče vedlejších postav, tak obsazení je na první pohled fajn, ale z mého pohledu sem Mélanie Laurent zabloudila nějakým nedopatřením, protože herečky jejích kvalit je tady škoda a Strong se filmem pronudil. Celkově nic moc. 35% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

V podstate to isté ako jednotka. Čo je zároveň aj výčitka, pretože pri vysokej sledovanosti na Netflixe diváci neboli príliš spokojní, takže sa dal čakať scenáristický pokrok. Ten nenastal, i keď tento prípad ma bavil asi o čosi viac. Humor je na úrovni originálu, čiže občas fajn suchý, častokrát ale hlášky vyprchávajú do prázdna. Našťastie tej trápnosti je tu minimum. Opäť tu máme aj okrem ústredného dua niekoľko hereckých hviezd, takže keď už je zábava priemerná, aspoň sa nepozeráte na béčkových hercov (ale občas aj na tých). Pri letných horúčavách s vypnutým mozgom je to akceptovateľné. ()

Galerie (269)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie začalo v januári 2022 v Honolulu na Havaji a skončilo 8. apríla 2022 v Paríži vo Francúzsku. Natáčalo sa aj v Karibiku. (Arsenal83)
  • V prvej časti (vražda na jachte) sme sa dozvedeli, že Audrey (Jennifer Aniston) má intoleranciu laktózy. Ale keď vojdú do izby vo vile na ostrove, prvé čo urobí je, že zje syr, ktorý je na stole. (Dajman)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Reklama

Reklama