Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (243)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Reg je pes, kterého jeho majitel nechce tak mu pořád háže někam míček a než ho přinese odjede  domů a počítá s tím, že se nevrátí. Několikrát se mu to nepodaří až jednou to vyjde a Reg se ztratí najde si 3 kamarády  a zkoušejí život tuláků. Pak ho to omrzí a vrátí se majitelovi ukousnout ptáka jelikož ho má rád více než ho. Je to vtipné a ke konci i poučné , ale není to v tom stylu , že by to sralo , ale , že to můžou být situace ze života. Menší mínus je to, že skoro vše je v trailerech chybí zde jen útěk z psího útulku a ukousnutí toho ptáka. Jinak je tam i potitulkovka. 80 procent ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená a zábavná jednohubka. Pokud vás bavil trailer, tak vás bude bavit i film. Je to vtipné, je to sprosté a je to hlavně zábavné. Bal jsem se, že spousta vtipů bude fungovat, jen na první dobrou. Naštěstí se tak nestalo, a film má spoustu skrytých vtipů, odkazů a výborné sprosté dialogy. Takže pokud chcete vidět fajn oddychovku, tak jsou Vocasy na tripu velmi dobrou volbou. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vezme-li nějaký nevědomý rodič své dítko na Vocasy na tripu s vidinou toho, že dostane další Psí poslání - na které mimochodem film nejednou okatě poukazuje (mrk, mrk, Dennisi) - tak bezpochyby zažije nemilé prozření. Greenbaumův film je po čertech (či po psech?) řízná komedie, u níž jsem v kině obdivoval českou vulgární slovní zásobu, zejména pak naše sprostá kompozita. Originál by byl jistě hlasově charismatičtější, ale dozajisté i verbálně chudší. Vocasy na tripu si neberou servítky a sypou na diváka jednu více či méně povedenou hlášku za druhou, zároveň ale tvůrci nezapomněli být didaktičtí, takže se v té přehršli nadávek skrývá i pár životních mouder. Třešničkou na tomto nemístném, perverzním dortu, na němž namísto svíček plápolaly falické výrazy na stou způsobů, byla scénka s Wrecking Ball. P. S. "Pros*rte se ke svobodě!" ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná cesta 2 aneb Děti tentokrát na film o zvířátkách nechte doma. Nejde o objektivní hodnocení a už vůbec ne o objektivní komentář, protože sám bych si film nepustil a pravděpodobně bych jej po deseti minutách vypnul. Ale v konglomerátu dalších osob to byla neskutečná prča. A ještě když ze sebe potřebujete vyventilovat vztek, je to docela dobrá terapie :-) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom prdel a to do slova. Psí predstavitelia sú celkom dobre vybraný do svojich rolí a kto ma rád drsnejší humor určite si na svoje príde. Mne najviac vadila absencia nejakého zaujímavejšieho alebo pútavejšieho príbehu, pretože to bola v podstate len jedna dlhá zhúlená, extréme drzá a vulgárna jazda. Ale bavil som. 75% - 4* ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Zámek na bráně v čase 06:36 prochází jen skrz jedno oko řetězu, takže nemůže nic zamykat. (flyer.nick)
  • Jamie Foxx bol hospitalizovaný po tom, čo utrpel podozrenie na mozgovú príhodu, krátko po nahratí jeho dabingu pre tento film. (Arsenal83)

Reklama

Reklama