Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Trochu ma mrzí , že tu všetci kydajú na pomstiteľov a vytýkajú slabý príbeh , nezmyselnosť a čo ja viem čo ešte a popri tom sa doslova nadchýňajú nad takým Kill Billom , ktorý na tom s príbehom neni o nič lepšie , strieda jeden gýč za druhým a väčšina postáv je tu plytkejších ako Níl po období sucha. Mňa Pomstitelia práveže dostali svojim bezchybným suchým anglickým humorom a najmä skvelým Fiennesom a Umou Thurman, ktorý to zahrali na jednotku. Ale chápem, že čo nemá nálepku "uznávaného" režiséra ide automaticky pod gilotínu. ()

tony_osoba 

všechny recenze uživatele

Jako člověk, co viděl alespoň něco z původního seriálu jsem příjemně překvapen. Tento film jsem zhlédl více než třikrát a stále v něm nycházím něco nového. Ralph Fiennes byl pro roli "standartního britského gentlemana" jedinou pravou volbou a v kombinaci s Umou Thurman tvořili hezký "Bondoidní" tým, který se film v tomto pojetí dle mého názoru snažil lehce parodovat. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

97-98. Dva roky, tři velkorysé filmové adaptace kultovních sci-fi seriálů z 60. let. Šedesátimilionoví MSTITELÉ startovali první a na rozdíl od WILD WILD WEST a ZTRACENI VE VESMÍRU vycházeli - ač americké produkce - ze seriálu britské provenience. Obzvlášť s WWW mají hodně společného, konkrétně nesourodou dvojku hrdinů-vládních agentů bojující hravými dialogy, pěstmi i fantastickými vynálezy s padouchem, co vyhrožuje světu a stejně jako WWW nabízejí přesně ten druh absurdním humorem a rozverným nápady prodchnutého efektního komiksového dobrodružství, na jehož konci vše co může vybuchne, který miluju. Škoda až příliš jednoduchého a krátkého příběhu a soustředění akce do poslední třetiny filmu, celé vyhrazené širokému finále (a to má film pouhých devadesát minut, na které ho producenti sestříhali z původních dvou hodin a půl) se soubojem na meteorologickém balónu, zničením padouchovy tajné ostrovní-podzemní základny a únikem miniponorkou na poslední chvíli. Britský gentleman Ralph Fiennes je okouzlující, Uma Thurmann, kterou jinak nemusím, jako zrzka k sežrání, jen ten nezajímavý záporák-rutinní Connery jim to kazí. "Čaj?" ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Ach můj bože! Proč?, proč? kdo to zavinil? Kdo z toho udělal takovou slátaninu. Nevím jestli režisér nebo scénárista za to může, ale nespíše oba. Docela silný námět , defakto se nedá vůbec vyčerpat. Akorát se musí tvůrci rozhodnout zda chcou míti komedii nepo parodii nebo výborn akční film. Herec obsazení Raph Fiennes, Uma Thurman a Sean Connery hmm tak to bude asi dobrej film--fatální omyl. Ralph se svým sladkým výrazem ve tváři jako agent leda tak v té parodii, Uma moc hezky nalíéčená a sexy kožený obleček jí fakt padnul, ale její dvojče hrůza a její herecký projev opět paroduje nebo to myslí vážně? No a Sean Connery zloduši mu asi nejdou to toho by se neměl poštět. Co se týče matky a otce raději nebudu komentovat. Děs. Ale zasněžený Londýn vypadal hezky dávám 1hvězdu a varuji nedívejte se na to. zbytečných 89 minut života. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Z matného rovnomenného seriálu, podľa ktorého POMSTITELIA vznikli, si už toho veľa nepamätám, ale to je fuk; dôležité je, že v tomto prípade si snímka komerčný prepad zaslúžila. Neviem, čo presne sa dialo počas nakrúcania, niečo sa mi marí o nespokojných producentoch a následnom pretáčaní a brutálnom strihaní. A výsleodk podľa toho nanešťastie vyzerá. Snímka je príšerne nudná, (tragi)komicky bizarná a ledva-ledva v nej funguje aspoň šarm Seana Conneryho. V takomto chaotickom mišmaše neplní svoju funkciu ani inak pôsobivý vizuálny šat, ani obsadenie Umy Thurman, Ralpha Fiennesa, Jima Broadbenta a Fiony Shaw. Ruky preč. Ja som vás varoval. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Roger Lloyd-Pack ve filmu ztvárnil profesora, jeho scény však byly z finální verze vymazány. (D3VIL)

Reklama

Reklama