Reklama

Reklama

Deadstream

Trailer 1

Neúspěšný influencer se pokouší získat zpět své sledující prostřednictvím živého vysílání jedné noci o samotě ve strašidelném domě. Když ale náhodou naštve pomstychtivého ducha, jeho poslední šance na získání internetové slávy se stane bojem o život v reálném čase. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (87)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Tohle mi udělalo radost. Manželé Winterovi natočili hororovou komedii, která je silně inspirovaná Evil Dead od Sama Raimiho a dva roky starého Hostu. Film je energický, ani na minutu to nezačne nudit a děj okolo strašidelného domu je dobře vymyšlený. Má to super atmosféru, kdy se musím přiznat, že jsem byl v několika momentech ve velkým napětí a fakt jsem se bál. Tohle se mi letos stalo možná u jednoho nebo u dvou hororů. Dobrá práce. Má to sice levný makeup a pro některý bude rušivý, že je to komedie a hlavní postava je uječený Youtuber, ale fakt, že tento film má hororový srdíčko a zřejmá inspirace Evil Dead, který naprosto zbožňuji mi díky tomu dala super hororovou noc. Velký palec nahoru a jsem hodně zvědavý co manželé Winterovi do budoucna natočí. 8/10 ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Musím podotknout hned na úvod, že nejsem příliš velký fanoušek kombinace hororu a komedie. Ale lákal mě samozřejmě fakt, že snímek byl natočen formou found footage, kterou já miluji od dob The Blair Witch Project. Nakonec jsem ale příjemně překvapena, jak šikovně byly sladěny oba žánry. První polovina byla více poutavější, malinko strašidelnější, druhá polovina pak byla nechutnější přesto vtipná. Několikrát jsem se přistihla, že mě pár scének skutečně pobavily, že jsem se i dokonce nahlas zasmála. Viz například scénka kdy Shawn byl donucen vyskočit oknem z patra. Myslím, že jsem se usmívala ještě pět minut po tom, co jsem vydýchávala čistý záchvat smíchu. Když nepomyslím na fakt, že z poměrně větší části byl celý příběh absurdní, zaslouží si tohle slušný průměr, a pokud se chcete k večeru trochu zasmát, trochu se bát, rozhodně to patří na váš seznam filmů které chcete vidět. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když vykopat z hrobu žánr found footage, tak jedině lopatou z továrny pana Campbella.. Hravost, potměšilost (pissboarding), nápadité zapojení score „Shawn Carpenter's Halloween“, neocenitelná praktičnost stříbrné lepící pásky a spoustu výpadů směrem k elementu, co pojí influencery a zlé duchy. Touze po publiku.. Doporučuji vyhradit si prostor k pročítání komentářů diváků streamu, protože některé jsou opravdu výživné (i'm so glad I'm not you). Multifunkční filmař Joseph Winter je sice v hlavní roli poněkud hysterický (newspeak by řekl přecitlivělý), ale o zábavu se umí postarat. „Garlic..!“ ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Evil Dead pro Youtubovou éru. Vlastně celkem podobné jako Shoky a Morty. Influencer jde honit strašidla, aby vylepšil svou podělanou kontroverzní kariéru a na místo toho narazí na protivníka, který je ve výsledku stejný jako on. "Let's Demonetize This Bitch". Odkazy na YouTube, demonetizaci a energy drinkové sponzory. Spousta masek a praktických triků. Hlavní hrdina je arogantní, egoistický debil, ale ne natolik, aby byl otravný po celou dobu sledování. Nakonec má i trochu redemption arc. Ve výsledku to vypadá na jeden z nejlepších crowdpleaserů roku a rád bych ho viděl v kině. Duo Vanessa a Joseph Winterovy působí jako fajn tvůrci (oba ve filmu hrají) a doufám, že tohle nebude jejich One Hit Wonder. Jak já mám moc rád livestreamy, které se v průběhu podělají. Nakonec však desetiletý fanoušci mají lepší rady než třicetiletý YouTuber a izolepa vyřeší všechny problémy světa. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Taková levná blbost a kolik muziky za to. Tyhle hororo-komediální nenáročný pecičky, který fungujou z obou stránek mám moc ráda, protože zezačátku jsem si ani nebyla jistá, jestli to fakt směřuje k tomu, že to bude spíš vtipné, protože jsem se celkem dlouho jenom bála a byla tak nějak na rozpacích. Hororová stránka byla z za mě na jedničku a cítila jsem se zase jak kdybych koukala poprvé na Paranormal Activity. Když se víc vybarvila ta humorná stránka, taky to nemělo chybu a prostě celkově ve mně ten film vyvolal spoustu smíšených pocitů, které spolu ale dobře korespondovaly. Byla tu vidět i snaha udělat funkční efekty a autentické kulisy. Na takhle poctivou a snaživou tvorbu je radost pohledět, protože až se těmhle lidem dostane do ruky víc peněz, mohlo by se v hororovém odvětví objevit další slibné jméno. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama